Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forza Motorsport 7

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 115,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• jeszcze odnośnie multiplayera w Forzie   

• Jak to się rusza w dodatku w pełnym Full HD i betonowych 60fpsach, Turn 10 to prawdziwi magicy     

• świeża aktualizacja, prawie 2 giga. wczoraj wyszła nowa paczka, u specjalnego dealera pojawiły się nowe auta a niebawem nowy forzathon. tyle z ogłoszeń parafialnych.  tak w ogóle to ciężko kochać

Opublikowano

Pytanko - ma ktoś aktualne czasy wyzwania, ew. wie do kiedy będzie trwał bounty hunter? Bo nie mogę tego znaleźć :(

BTW. Le Mans zrobione na 4:02 i na ostatnim zakręcie mi złapało tarkę i wywaliło okrążenie - jak tu się nie zdenerwować? To naliczanie "brudnego" okrążenia jest jakieś chore :/

Opublikowano

Ręczna skrzynia i wyłączony TCS. Dziś spróbuje wyłączyć ABS, bo sporo czasu się przez niego traci.

Opublikowano

pro tip - dodaj typa do znajomych a w rankingach wciśnij 3 razy X by filtrowało po znajomych :potter: 

Opublikowano

Oba czasy pobite. Teraz tylko liczyć na to, że już nie ulegną poprawie :D Wprawdzie załapałem się w jednym i drugim przypadku dziesiątymi częściami sekundy, ale jeżeli wpadną 4 samochodziki, to będzie cudnie :banderas: 

Opublikowano

jutro może spróbuję bo niewiele brakuje po tym jak poprawił ale nie mam za bardzo cierpliwości. wiesz kiedy kończą się wyzwania?

Opublikowano

Z tego co wyczytałem, to w piątek mają dopiero ogłosić kiedy zamyka się event. Aczkolwiek boję się, że będę musiał jeszcze popracować nad czasem zarówno w jednym jak i drugim przypadku.

Ale wiele wskazuje na to, że skończy się dokładnie w dacie kolejnego car packa czyli obstawiają tu datę 6 marca.

Edytowane przez Matriks_1111

Opublikowano

jakby komuś się nudziło to nowe forzathony już są aktywne.

Opublikowano

miałem dokładnie taką samą myśl :yao: generalnie Volvo i Chevy zarąbiście by robiły w horizon ale i tu się z przyjemnością przetestuje.

Opublikowano

Gdyby ktoś jeszcze chciał zaliczyć bounty huntera, to są ustanowione nowe finalne czasy:

Track: Daytona 24 Hour
Car to use: 2017 Ford GT

Alan's final time: 1:48.077

Track: Le Mans Classic
Car to use: 1966 Ford #2 GT40 Mk II Le Mans

Alan's final time: 4:02.635

Zakończenie wg. harmonogramu ma być 7 marca czyli jeżeli dobrze przeliczam, to jest czas do 1:00 w nocy 8 marca ;) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem kto gra online, dlatego dopisze się do listy i tak chyba będzie najlepiej ;)

Dodatkowo dorzucę info o marcowym Bounty Hunterze - więcej info tutaj:

Cytat

ForzaRC Ladder Challenge

Model = Chevy #3 C7.R

Restrictions = Rental Only (no tuning or upgrades), No Friction Assist

Track = Sebring Full Day

Closing date: TBA
Prizes: 

Parti(pipi)tion Reward: 2016 Koenigsegg Regera

Beat ShmooGnu: 2012 Mercedes-Benz C 63 AMG Coupe Black Series Forza Edition

Beat Gr1malian: 1981 VW Scirocco S

Beat Mechberg: 1963 VW Type 2 De Luxe

Beat JONK1969: Punk Rocker Driver Gear

Beat RBW Triton: MotoRacer Driver Gear

Times as of 10pm Pacific Sunday March 18: (click to add via Xbox Live):
2:06.571 RBW Triton - Elliott Lyons, Design Director
2:06.576 JONK1969 - Jon Knoles, Design Director
2:08.737 Mechberg - Brian Ekberg, Community Manager
2:11.195 Gr1malian - Garrett Huxtable, Engagement
2:27.876 ShmooGnu - Jennifer Lane, Design Director

Opublikowano

na multi tylko ligi. teraz wkręciłem się w F1 z lat '90. duchy, bezkolizyjnie więc bardziej time trial ale jest zabawa ^^ jeszcze 1-2 dobre wyścigi i kolejny awans do wyższej grupy.

C7R fajna maszyna ale za sebringiem nie przepadam. coś tam powalczę ale bez parcia. Regera sama wpadnie, C63 FE i tak już mam chyba za ligi a reszta to jakiś żart na prima aprilis.

Opublikowano

To fakt, liga w tym tygodniu jest bezbłędna, bo wpadają nawet 1 miejsca o dziwo, co mnie bardzo cieszy. Też sobie pogrinduję trochę grę żeby podnieść w końcu poziom do 1-go ;)

Swoją drogą - tą Corvettę mam opanowaną do perfekcji (grind na SPA), ale nie potrafię zejść z czasem poniżej 2:10 - gdzie tu można coś urwać tak realnie? Bo duchy oczywiście nie działają nadal :/

Edytowane przez Matriks_1111

Opublikowano

ja mam chyba 2:09 albo też 10 i stwierdziłem że pierdziele.

w tej lidze chyba 22 wyścigi, 6 wygranych, kilkanaście razy na podium. wczoraj całe popołudnie i wieczór ze znajomym tobie doktorkiem tłukliśmy i dominowaliśmy :fsg: nie powiem, dobry setup też robi robotę :x

Opublikowano

witamy w 21wszym wieku.

btw w grze, i w achivach, można już podejrzeć kolejne forzathony. będą dostępne od kwietnia i w nagrodę będą 3 auta (z czego 2 FE) + ciuszek.

Opublikowano

Widziałem, właśnie nawet miałem pisać, ale stwierdziłem że pewnie każdy już obadał ;) Swoją drogą - chcę zrobić czas bliski 2:08 w wyzwaniu, bo wtedy wpadną 3 samochody zamiast dwóch, ale nie jestem w stanie zejść poniżej 2:10. Ten ostatni zakręt 180 mnie dobija i nie jestem w stanie go pokonać idealnie bez straty kilku setnych sekundy :/

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Duże DLC się jakoś chyba nie kroi do 7. Zaraz E3 i nowy Horizon. Mnie już na tej części Motorsport się już przejadł. Może jak kupię Koxa...