September 20, 20187 yr Skoro pan Simon mówi, że będzie "full story" i brak przedwczesnej śmierci jak przy Deadwood czy Carnivale, to wszystko jest w porząsiu.
September 20, 20187 yr No Simon też na twiterze w komentach napisał, że od początku planowane były 3 sezony
September 25, 20187 yr Nowy sezon świetny, tylko że w drugim odcinku na apce na ps4 nie działają polskie napisy. Są dwie pozycje podpisane 'polski' i żadna nie bangla xD Oglądam z angielskimi.
November 6, 20187 yr świetny sezon. ihmo lepszy od 1, ale może to przez te kilka ostatnich odcinków - moc! dobrze gdzieś czytałem, że 3 będzie ostatnim?
November 21, 20187 yr No dla mnie ten sezon zaorał po całości. Rozwój postaci Larry'ego to coś niesamowitego
November 21, 20187 yr No i to, że w końcu się Spoiler doigrał C.C bardzo mnie cieszy, zwłaszcza po akcji w hotelu z Lori
November 21, 20187 yr "He talked too much" Ale dla mnie scena sezonu to jak ogarnęli, że obrabowali ciężarówkę, w której były tylko lewe buty I jak oni wszyscy to naturalnie zagrali. Nie pamiętam kiedy tak się śmiałem przy serialu. Rudy i Frankie to najlepsze postacie postacie bez dwóch zdań Edited November 21, 20187 yr by sprite
August 9, 20196 yr Trzeci sezon zadebiutuje 10 września HBO ciągle dostarcza królewski content Aa, @sprite jak zwykle sporo szybszy Różnica jednego dnia zapewne z faktu nocnej premiery w usa? Edited August 9, 20196 yr by Frantik
September 10, 20196 yr Ja coraz częściej ostatnio czekam na całe sezony i wtedy jadę z oglądaniem. Tak chyba też zrobię z The Deuce.
October 10, 20196 yr Jeśli ktoś nie oglądał 4 i 5 odcinka to niech spoilera nie ogląda Spoiler Frankie ehh niebywale smutny i depresyjny jest ten sezon