Opublikowano 20 listopada 202520 lis Tak to wyglada u Elona w najniższym abo. Dodatkowo internet działa na kazdym urzadzeniu gdy coś pobieram itp
Opublikowano sobota o 11:555 dni Kończy mi się umowa na światłowód w Plusie, miałem rok za darmo w promocji i myślałem, że przy przedłużeniu prędkości do 300Mb/s będzie jakieś 40zł. Poszedłem do salonu a tu jak zwykle, 300 Mb/s nie obejmuje promocja i musi pan wziąć 600Mb/s za 70zł. Dziś znalazłem w T-Mobile ofertę na 300Mb/s za 30zł przez dwa lata i pan w Plusie próbował mnie przekonać, że to 40zł taniej przez dwa lata to mi się nie opłaca
Opublikowano środa o 21:441 dzień Wesolych Tu u rodzicow na wsi niestety tylko LTE z Plusa. Nawet to chodzi ale potrafi niezle zwolnoc do karygodnej predkosci. Chce wejsc do ustawien routera i zmienic pasma zasiegu bo na 100% sa automatyczne a to znaczy ze czesto sie zmieniaja, co negatywni3 wplywa na predkosc lacza. Problem w tym ze nie moge sie zalogowac do routera. Nigdzie nie ma danych odnosnie hasla i loginu. Tylko to znalazlem w sieci...D-Link DWR-961 Router login and passwordTo login to your D-Link DWR-961 Router, Open the web browser and type-in the default IP Address 192.168.0.1 in the address barYou should now see the router login page with 2 text fields where you can type a username and a passwordThe default username for your D-Link DWR-961 router is admin and the default password is adminJest jakis inny sposob na dostanie sie do routera? Moze kablem internetowym z routera -kompa ? Rano sprobuje jeszcze hard reset
Opublikowano wczoraj o 07:27 1 dzień W sieci lokalnej nie ma znaczenia czy kablem czy wifi próbujesz dostać się do routera. Sprawdź jeszcze 192.168.1.1 + zobacz czy na spodzie routera nie ma naklejki.
Opublikowano wczoraj o 07:29 1 dzień Ewentualnie jak masz jakieś urządzenie, które łączy się po wi-fi i ma połączenie to zobacz jakie dostało IP.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. Poszlo po resecie. Router wymaga zmiany hasla po pierwszym logowaniu sie do niego. Reset zalatwil sprawe