Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dostawca internetu

Featured Replies

• 4 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 182
  • Wyświetleń 53,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Coś kręcicie bo HBO to max 25Mb (nie MB) w streamingu 4k, to jak 300Mb ma być za mało?

• Kończy mi się umowa na światłowód w Plusie, miałem rok za darmo w promocji i myślałem, że przy przedłużeniu prędkości do 300Mb/s będzie jakieś 40zł. Poszedłem do salonu a tu jak zwykle, 300 Mb/s nie o

• raven_raven
    raven_raven

zje,bałem i zamiast brać DLS-Young wziąłem zwykłe DSL, więc bodajże 17 euro (mogło być 15) i po 12 miesiącach będzie 30 euro/m-c wysłałem nawet rezygnację (po niemiecku, mailem, tak jak zresztą opisu

Opublikowano

Kończy mi się umowa na światłowód w Plusie, miałem rok za darmo w promocji i myślałem, że przy przedłużeniu prędkości do 300Mb/s będzie jakieś 40zł. Poszedłem do salonu a tu jak zwykle, 300 Mb/s nie obejmuje promocja i musi pan wziąć 600Mb/s za 70zł. Dziś znalazłem w T-Mobile ofertę na 300Mb/s za 30zł przez dwa lata i pan w Plusie próbował mnie przekonać, że to 40zł taniej przez dwa lata to mi się nie opłaca yao

Opublikowano

Wesolych drinks

Tu u rodzicow na wsi niestety tylko LTE z Plusa. Nawet to chodzi ale potrafi niezle zwolnoc do karygodnej predkosci. Chce wejsc do ustawien routera i zmienic pasma zasiegu bo na 100% sa automatyczne a to znaczy ze czesto sie zmieniaja, co negatywni3 wplywa na predkosc lacza. Problem w tym ze nie moge sie zalogowac do routera. Nigdzie nie ma danych odnosnie hasla i loginu. Tylko to znalazlem w sieci...

D-Link DWR-961 Router login and password

1. To login to your D-Link DWR-961 Router, Open the web browser and type-in the default IP Address 192.168.0.1 in the address bar

2. You should now see the router login page with 2 text fields where you can type a username and a password

3. The default username for your D-Link DWR-961 router is admin and the default password is admin

Jest jakis inny sposob na dostanie sie do routera? Moze kablem internetowym z routera -kompa ? Rano sprobuje jeszcze hard reset mad

Opublikowano

W sieci lokalnej nie ma znaczenia czy kablem czy wifi próbujesz dostać się do routera. Sprawdź jeszcze 192.168.1.1 + zobacz czy na spodzie routera nie ma naklejki.

Opublikowano

Ewentualnie jak masz jakieś urządzenie, które łączy się po wi-fi i ma połączenie to zobacz jakie dostało IP.

Opublikowano

Poszlo po resecie. Router wymaga zmiany hasla po pierwszym logowaniu sie do niego. Reset zalatwil sprawe obama

Opublikowano
W dniu 20.11.2025 o 16:01, benito82pl napisał(a):

Tak to wyglada u Elona w najniższym abo. Dodatkowo internet działa na kazdym urzadzeniu gdy coś pobieram itp

I jak po tych paru miesiącach? Polecasz? Cena teraz spadła do 129 zł w najniższym abonamencie. Rozglądam się, bo T-Mobile potrafi zgubić połączenie w ciągu dnia, co bywa wkurzające podczas pracy. No i do tego pingi, teraz niby mam całe 40ms, ale to nie reguła. A downloadu mam z 20-30 MBit w porywach do 80 Mbit.

Jak Starlink ze stabilnością połączenia? Jak podczas gorszej pogody?

Opublikowano

Ja mam ten starszy abo ktorego już nie ma, w domu lite za 149zł. Teraz jego nastepca to do 200Mb i cena wyższa.

Jezeli chodzi o stabilność to jest jak swiatłowód, w porownaniu do lte ktory potrafi u mnie osiagnąć bajeczne 100Mb, żeby przy pobieraniu spaść do 5Mb. U SL nic takiego nie ma, mlody sciaga gre na ps5, stara oglada netflixa, ja gram w apexa bez jakis pakiet lossow i ze stabilnym pingiem. W codzie mam, zależy od serwera od 20 do max 60. Ping do Warszawy okolice 20. W snieżyce chodzi tak samo tylko czasem trzeba odsnieżyć antene. Ulewy i silne zachmurzenie to nie problem, jedynie drzewa. Internet wart kazdej złotówki jeżeli nie masz mozliwości instalacji swiatełka. Można wziąć na próbe placisz z góry za pierwszy msc i gdy Ci nie bedzie odpowiadał (ta jasne) to zwracasz i oni Ci kase przeleją. Moge Ci wysłać link polecający gdzie i Ty i Ja bedziemy mieli drugi miesiac bez opłat

https://starlink.com/residential?referral=RC-DF-8945625-97932-67

Z tego linku sie zarejestruj w razie co.

Edytowane przez benito82pl