Opublikowano 20 listopada 202520 lis Tak to wyglada u Elona w najniższym abo. Dodatkowo internet działa na kazdym urzadzeniu gdy coś pobieram itp
Opublikowano sobota o 11:555 dni Kończy mi się umowa na światłowód w Plusie, miałem rok za darmo w promocji i myślałem, że przy przedłużeniu prędkości do 300Mb/s będzie jakieś 40zł. Poszedłem do salonu a tu jak zwykle, 300 Mb/s nie obejmuje promocja i musi pan wziąć 600Mb/s za 70zł. Dziś znalazłem w T-Mobile ofertę na 300Mb/s za 30zł przez dwa lata i pan w Plusie próbował mnie przekonać, że to 40zł taniej przez dwa lata to mi się nie opłaca
Opublikowano środa o 21:441 dzień Wesolych Tu u rodzicow na wsi niestety tylko LTE z Plusa. Nawet to chodzi ale potrafi niezle zwolnoc do karygodnej predkosci. Chce wejsc do ustawien routera i zmienic pasma zasiegu bo na 100% sa automatyczne a to znaczy ze czesto sie zmieniaja, co negatywni3 wplywa na predkosc lacza. Problem w tym ze nie moge sie zalogowac do routera. Nigdzie nie ma danych odnosnie hasla i loginu. Tylko to znalazlem w sieci...D-Link DWR-961 Router login and passwordTo login to your D-Link DWR-961 Router, Open the web browser and type-in the default IP Address 192.168.0.1 in the address barYou should now see the router login page with 2 text fields where you can type a username and a passwordThe default username for your D-Link DWR-961 router is admin and the default password is adminJest jakis inny sposob na dostanie sie do routera? Moze kablem internetowym z routera -kompa ? Rano sprobuje jeszcze hard reset
Opublikowano wczoraj o 07:27 1 dzień W sieci lokalnej nie ma znaczenia czy kablem czy wifi próbujesz dostać się do routera. Sprawdź jeszcze 192.168.1.1 + zobacz czy na spodzie routera nie ma naklejki.
Opublikowano wczoraj o 07:29 1 dzień Ewentualnie jak masz jakieś urządzenie, które łączy się po wi-fi i ma połączenie to zobacz jakie dostało IP.
Opublikowano wczoraj o 08:46 1 dzień Poszlo po resecie. Router wymaga zmiany hasla po pierwszym logowaniu sie do niego. Reset zalatwil sprawe
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W dniu 20.11.2025 o 16:01, benito82pl napisał(a):Tak to wyglada u Elona w najniższym abo. Dodatkowo internet działa na kazdym urzadzeniu gdy coś pobieram itpI jak po tych paru miesiącach? Polecasz? Cena teraz spadła do 129 zł w najniższym abonamencie. Rozglądam się, bo T-Mobile potrafi zgubić połączenie w ciągu dnia, co bywa wkurzające podczas pracy. No i do tego pingi, teraz niby mam całe 40ms, ale to nie reguła. A downloadu mam z 20-30 MBit w porywach do 80 Mbit. Jak Starlink ze stabilnością połączenia? Jak podczas gorszej pogody?
Opublikowano 2 minuty temu2 min Ja mam ten starszy abo ktorego już nie ma, w domu lite za 149zł. Teraz jego nastepca to do 200Mb i cena wyższa.Jezeli chodzi o stabilność to jest jak swiatłowód, w porownaniu do lte ktory potrafi u mnie osiagnąć bajeczne 100Mb, żeby przy pobieraniu spaść do 5Mb. U SL nic takiego nie ma, mlody sciaga gre na ps5, stara oglada netflixa, ja gram w apexa bez jakis pakiet lossow i ze stabilnym pingiem. W codzie mam, zależy od serwera od 20 do max 60. Ping do Warszawy okolice 20. W snieżyce chodzi tak samo tylko czasem trzeba odsnieżyć antene. Ulewy i silne zachmurzenie to nie problem, jedynie drzewa. Internet wart kazdej złotówki jeżeli nie masz mozliwości instalacji swiatełka. Można wziąć na próbe placisz z góry za pierwszy msc i gdy Ci nie bedzie odpowiadał (ta jasne) to zwracasz i oni Ci kase przeleją. Moge Ci wysłać link polecający gdzie i Ty i Ja bedziemy mieli drugi miesiac bez opłathttps://starlink.com/residential?referral=RC-DF-8945625-97932-67Z tego linku sie zarejestruj w razie co. Edytowane teraz1 min przez benito82pl