Opublikowano 15 lutego 20224 l W dniu 9.02.2022 o 21:00, Bartolinsky napisał: Jedynka na psstore do kupienia za 15 zł, tak więc kto nie ograł to czas najwyższy Oj tak, najlepsza gra od Telltare, może razem z TWD:S1.
Opublikowano 23 marca 20233 l Nie sądzę że ta gra kiedykolwiek wyjdzie Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano piątek o 22:421 dzień W dniu 23.03.2023 o 23:15, Schranz1985 napisał(a):Nie sądzę że ta gra kiedykolwiek wyjdzie
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Jedyneczka była bardzo przyjemna, więc dwójkę ogram z przyjemnością. A fabułę sobie przypomnę w zremasterowanej jedynce, choć za bardzo nie wiem, co tu jest remasterować w takiej grafice po kilku latach
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Żeby blantmana robić 10 lat xD.W dniu 19.07.2017 o 18:07, Figaro napisał(a): chyba fajnie. 2018.Przesunęło się
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 godzinę temu, Figaro napisał(a):o rany, a co w ogóle o blantmana?ostatni raz o nim słyszałem, jak się nabijali z niego na discordzie, bo wszystkim odradzał granie w Stellar Blade, poniewaz to wydmuszka z dupami i cyckami.