Opublikowano 15 lutego 20224 l W dniu 9.02.2022 o 21:00, Bartolinsky napisał: Jedynka na psstore do kupienia za 15 zł, tak więc kto nie ograł to czas najwyższy Oj tak, najlepsza gra od Telltare, może razem z TWD:S1.
Opublikowano 23 marca 20233 l Nie sądzę że ta gra kiedykolwiek wyjdzie Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 5 czerwca5 cze W dniu 23.03.2023 o 23:15, Schranz1985 napisał(a):Nie sądzę że ta gra kiedykolwiek wyjdzie
Opublikowano 6 czerwca6 cze Jedyneczka była bardzo przyjemna, więc dwójkę ogram z przyjemnością. A fabułę sobie przypomnę w zremasterowanej jedynce, choć za bardzo nie wiem, co tu jest remasterować w takiej grafice po kilku latach
Opublikowano 7 czerwca7 cze Żeby blantmana robić 10 lat xD.W dniu 19.07.2017 o 18:07, Figaro napisał(a): chyba fajnie. 2018.Przesunęło się
Opublikowano 7 czerwca7 cze 1 godzinę temu, Figaro napisał(a):o rany, a co w ogóle o blantmana?ostatni raz o nim słyszałem, jak się nabijali z niego na discordzie, bo wszystkim odradzał granie w Stellar Blade, poniewaz to wydmuszka z dupami i cyckami.
Opublikowano 9 sierpnia9 sie Od kiedy powstaje? "Jakieś 2,5 roku temu, Telltale stopniowo zdało sobie sprawę, że to się nie uda. Pojawił się wykoncypowany na nowo projekt, z nową wizją kreatywną"UE5, jedna gra, bez epizodów, na ok. 10 godzinto bardziej "typowa" gra lol. Nie tylko poruszamy się dość swobodnie w TPP, ale też ogólnie robimy rzeczy, podchodzimy do rzeczy i mamy interakcje"chcemy, by gracze bardziej mogli faktycznie być detektywem. Ale to nadal musi odpowiadać temu, kim jest Bigby. Nie może być tak, że wszystko będzie możliwe"