Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Koncerty Percivalu wracają :) świetna wiadomość dla wszystkich fanów Wiedźmina oraz fanów folkowych brzmień. Ja już pre order złożyłem w Wawie bo akurat w ten sam dzień będę na Warsaw Games Week więc się elegancko złożyło. Poniżej puszczam daty i miejsca koncertów: 15 września 2017 - piątek, CHORZÓW ">Wild Hunt Live Chorzowskie Centrum Kultury 16 września 2017 - sobota, KIELCE Wild Hunt Live Sala koncertowa Filharmonii Świętokrzyskiej 17 września 2017 - niedziela, OPOLE Wild Hunt Live Centrum Wystawienniczo - Kongresowe 24 września 2017 - niedziela, KRAKÓW Wild Hunt Live Kijów Centrum 25 września 2017 - poniedziałek, RZESZÓW Wild Hunt Live Filharmonia Podkarpacka 28 września 2017 - czwartek, ŁÓDŹ Wild Hunt Live Wytwórnia 29 września 2017 - piątek, OBORNIKI WIELKOPOLSKIE Wild Hunt Live Obornicki Ośrodek Kultury 30 września 2017 - sobota, KALISZ Wild Hunt Live Filharmonia Kaliska 6 października 2017 - piątek, WROCŁAW Wild Hunt Live A2 - Centrum Koncertowe 7 października 2017 - sobota, DZIERŻONIÓW Wild Hunt Live Dzierżoniowski Ośrodek Kultury 10 października 2017 - wtorek, GDAŃSK Wild Hunt Live B90 11 października 2017 - środa, KOSZALIN Wild Hunt Live CK105 12 października 2017 - czwartek, SZCZECIN Wild Hunt Live Sala Koncertowa 13 października 2017 - piątek, GŁOGÓW Wild Hunt Live Miejski Ośrodek Kultury 15 października 2017 - niedziela, WARSZAWA Wild Hunt Live klub Stodoła
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Autor Polecam na stronie miejsca koncertu i taka drobna rada, polecam się pospieszyć bo schodzą w bardzo szybkim tempie, na jedynkę nawet się nie załapałem aleteraz się udało :)
Opublikowano 29 sierpnia 20177 l Jezu - thx za info. Bilety już kupiłem na bilety.fm Ale że w moim mieście koncert? P.S. Filharmonia Kaliska NIE organizuje koncertu tylko UAM - FK już interweniowała u organizatora aby poprawili info.
Opublikowano 30 sierpnia 20177 l Bileciki na koncert w Wawie zaklepane. Akurat po WGW. Będzie się działo.
Opublikowano 8 września 20177 l zapomniałem całkiem o tym i myślałem, że już po ptakach, ale jeszcze sporo do biletów do kupna w Krakowie Can't wait
Opublikowano 24 września 20177 l właśnie wróciłem z koncertu ależ sztos gęsia skórka cały czas, goty, znacznie lepsze niż wiedźmiak na koniec FMF w krk w zeszłym roku nie będę spoilerował ale.. grali Wilczą Zamieć i były scenki odgrywane na scenie z ładnymi panami udającymi m.in kurtyzany
Opublikowano 25 września 20177 l Z ciekawości, wybiera się ktoś do Gdańska na koncert? Ja mam chęć No ja kupiłem bilet więc jakby co to daj znaka.
Opublikowano 27 września 20177 l 2017-09-26 21:58 Dzień dobry, w imieniu organizatora z przykrością informujemy o odwołaniu koncertu: Percival Wild Hunt Live, Oborniki Wielkopolskie, 29.09.2017r. oraz Percival Wild Hunt Live, Kalisz, 30.09.2017r. Szybkie informacje dot. zwrotów: BILET ELEKTRONICZNY: - nie trzeba nic robić, wystarczy oczekiwać na przelew/zwrot na konto lub kartę z której dokonano płatności. Maksymalny czas oczekiwania na zlecenie zwrotu to 7 dni roboczych. BILET TRADYCYJNY: - bilety z dowodem zakupu (paragon lub fv) ORAZ wypełniony formularz http://bilety.fm/download/zwrot_biletow.pdf proszę przesłać na adres: bilety.fm Ostrobramska 5/3, 71-022 Szczecin Prosimy o zwrot zakupionych biletów najpóźniej do 15 października 2017r. Z poważaniem, bilety.fm
Opublikowano 27 września 20177 l Autor O kurde ciekawe co się stało :/ kielskie info. Mam nadzieję na koncert w Wawie jako ostatni, że nie zostanie odwołany.
Opublikowano 11 października 20177 l Byłem wczoraj na koncercie, w sumie to mój pierwszy "growy" koncert. Damn; ale show ale przeżycie ale koncert. Ostatni raz takie ciarki miałem jak w Multikinie puścili reklamę Max Payne 3. Z tą różnicą, że tutaj stan uniesienia trwał ponad godzinę a nie 30 sekund. A przy "Panie Lasu" i "Wilcza Zamieć" jądra opuściły mosznę i na pewien czas zostały w gardle... W ogóle w szoku byłem ile osób się pojawiło. Modlę się żeby za rok trzasnęli kolejne tourne.
Opublikowano 11 października 20177 l ponad godzine? nie wiem jak u Was, ale u nas koncert trwał bodaj niecałe 2h :p
Opublikowano 11 października 20177 l No ponad godzinę to też niecałe dwie P Dokładnie nie powiem ale z półtorej godzinki n pewno.
Opublikowano 12 października 20177 l Wróciłem właśnie z koncertu ze Szczecina - świetny spektakl zarówno pod względem muzycznym jak i akrobatycznym ^_^