Opublikowano 31 lipca 202531 lip Ktoś coś jutro albo w sobotę tak po 22:00 trochę jak się nic nie zmieni?
Opublikowano 31 lipca 202531 lip 1 minutę temu, Square napisał(a):Masz czwartego?Na razie nie, ale może jakiś random się trafi ogarnięty :) Popytam jeszcze na grupach.
Opublikowano 9 sierpnia 20259 sie Gra ktoś teraz? Męczę się z randomami od trzech godzin, zawsze ktoś się rozłączy w trakcie i jest d.upa :/ Posiedzę jeszcze z pół godzinki jakby ktoś chciał się przyłączyć, a jak nie to jutro/pojutrze? Czwartego ciężko znaleźć, ale może jakiś random będzie ogarnięty to się uda.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jestem zaskoczony. Nie przepadam za otwartymi światami, ale tu coś mnie trzyma. Napewno walka zasługuje na wyróżnienie. Gram na trudnym i jest satysfakcjonująca. Pocięcie kilku Mongołów w krótkim czasie daje sporo frajdy. Kilkanaście godzin za mną. Odkryłem drugą część wyspy. W tej pierwszej jeszcze sporo mapy zakrytej. Czy fabuła wróci jeszcze do tej części? Bo nie wiem czy czyścić ją teraz, czy zostawić na później.