Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Hong Kong Massacre

Featured Replies

Opublikowano

co by bylo gdyby hotline miami mialo grafike i spotkalo po drodze johna woo i maxa payne'a?

w chwili obecnej ps4 i pc ale bedzie tez na innych platformach co potwierdzaja tworcy ze szwecji

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 2,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Grałem na PC niecałą godzinkę. No po prostu Hotline Miami z ładną grafiką i w chińskich klimatach. Niuanse stanowią różnicę. Zaliczyłem na razie cztery poziomy.   Giniemy i zabijamy na hita

Opublikowano

Zaje,biscie to wygląda.

Opublikowano

Bedzie grane :banderas:

Opublikowano

Nie lubie widoku z góry, ale gra zapowiada sie swietnie, tylko ciekawe jak z brutalnoscia.

Edytowane przez SlimShady

Opublikowano

No liczę że nie będzie takiego rozczarowania jak choćby w Hatred.

Opublikowano

Kopia kopii, nie wiem czym tu się jarać. Do tego grafika totalnie bezjajeczna i zero stylu, pogram jak będzie w plusie. 

Opublikowano

Nie lubie rzutu izometrycznego, ale gra zapowiada sie swietnie, tylko ciekawe jak z brutalnoscia.

No wlasnie nie jest izometryczna, a gdyby byla to mogloby to sie lepiej prezentowac biorqc pod uwage ze to jest 3d a nie 2d.

Opublikowano

To jakbyś nazwał taki widok z góry?Chciałbyś, żeby zrobili milionową grę pseudo pixel art  silącą się na gierke z Pegazusa?

Opublikowano

Widokiem z góry?

to jest rzut izometryczny

warcraft3frozen_012203_006_640w.jpg

Opublikowano

A jak są gierki RTS z obracaną kamera, gdzie ustawiam sobie rzut z góry przez cała grę i co teraz Bartek cwaniaczku?

Gra z obracaną kamerą :lapka:

Opublikowano

A co to ma do tematu tej gierki, która nie jest w rzucie izometrycznym?

tak jak pan bansai pisze

Opublikowano

Nic. Pożartować sobie nie można. A ta gra wiadomo, że widok ma z góry a nie izometryczny.

Mi sie podoba. Widać, że to bedzie taki Stranglehold tylko w innym ujęciu i bardziej brutalny. Te wszystkie efekty rozpierduchy, pękające szyby, papiery w powietrzu, niszczejące sie elementy otoczenia podczas starć robią robotę i uwielbiam takie coś w strzelankach.

• 1 rok później...
Opublikowano
2 godziny temu, marcinwks napisał:

Gra już ktoś? Jeśli tak, to jak wrażenia?

Grałem na PC niecałą godzinkę. No po prostu Hotline Miami z ładną grafiką i w chińskich klimatach. Niuanse stanowią różnicę. Zaliczyłem na razie cztery poziomy.

• Giniemy i zabijamy na hita,
  • nie ma (przynajmniej na razie) żadnej formy melee, tylko pukawki,
  • otoczenie jest mocno zniszczalne i trzeba się nauczyć, że drzwi, drewniane ścianki, okna i podobne nie zapewnią nam ochrony, bo z łatwością mogą zostać przestrzelone lub całkowicie zniszczone
  • podstawą jest stosowanie dive'a - skok szczupakiem do przodu, albo różne wariacje dodge'ów i ślizgów na boki. Wykonane w odpowiednim momencie pozwalają uniknąć kul 
  • rozgrywka jest odrobinę wolniejsza niż w Hotline Miami, ale twórcy starają się temu zaradzić, zachęcając nas do robienia 3 wyzwań na każdym poziomie - przejścia poniżej określonego czasu, nie chybienia ani jedną kulą i w końcu nieużywanie spowolnienia czasu
  • Za punkty, które dostajemy za zaliczenie poziomu i robienie w/w opisanych wyzwań, kupujemy apgrejdy pukawek, ewentualnie możemy wykupić lepszą broń "startową" niż 2 pistoleciki. To na razie wydaje mi się trochę bez sensu, bo można podnosić giwery od przeciwników
  • Muzyka jest dobra, ale to nie poziom HM
  • Klimat robi :obama:
  • Spowolnienie chyba aż za bardzo ułatwia i ma bardzo niski cooldown
  • Fabułka, póki co, dość enigmatyczna
  • Brutalność? Dość stonowana. Są ładne obłoczki krwi

Na Steamie obecnie do kupienia za 64zł z groszami. Nie wiem czy mi się wydaje, ale sterowanie na padzie jest jakieś takie... drętwe, mało precyzyjne. Tak więc na razie gram myszce i klawiaturze :lapka:

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Też pykam od kilku dni na ps4 i gra się naprawdę dobrze. Animacje postaci, efekty cząsteczkowe i odczuwalna moc broni (shotgun :hi:)  wykonują dobrą robotę. Ginie się co rusz, zanim pozna się miejscówkę, ale po skończeniu levelu obowiązkowo targasz następny. I jeszcze raz.