Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek trzeci, Super Steam Odyssey

Featured Replies

Opublikowano

gifty_6.png

Oczywiście, że idealny prezent :) Gra na wiele godzin, nigdy jej do końca nie skończyłem, zawsze jakoś w tych Finalach utykam na tym momencie na końcu kiedy można podróżować gdzie się chce, a potem jakoś nie ma kiedy tego ostatniego złego pokonać. Tylko 7 skończyłem, w 8 nigdy nie grałem, 9 i 10 zakończone tuż przed ostatnią walką. Na PC są jeszcze achievementy, to będzie motywacja, żeby skończyć na 100 % :)

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 81,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ... Brak mi słów. Po prostu... (pipi)a. W tym roku zrezygnowałem z oficjalnego brania udziału w Mikołajkach z dwóch powodów. Po pierwsze, nie gram prawie w ogóle na pc, laptop umiera, wiex nie chciałe

• Ja pierdykam żona w pracy do 19 ma dyżur ale przesłała mi smsem kod na stema. Sam kod nawet nie wiem gdzie go kupiła ale podejrzewam że kolege z mojej roboty poprosiła o pomoc.  w kodzie numer 1 na mo

• W tym roku ani Rayos ani raven nie biora udzialu, a Adi wariat tez ma swoje na głowie wiec pewnie bedzie spokojniej, tak czy owak miło widziec ze tyle osób sie zapisalo, mam nadzieje ze dostaniecie to

Opublikowano

Człowiek wstaje rano i czyta co go ominęło w nocy. Czuję dume z bycia blacharzem. Chyba sprzedam wszystkie konsole poza switchem. Bo po co mi one przy tak wspaniałym community master race. 

Opublikowano

Żebyś mógł się kłócić o GRAFIKĘ NA KĄSOLI

Opublikowano
  • Autor

No @Widget lepiej uporzadkuj wishlist, bo nie chce mi sie wierzyc ze wolisz BloonTD5 czy zombie army trilogy od hollow knight albo civl, wiedzminow czy evil within :kaz:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

No i ten avatar :yakubu:

Opublikowano

Ale Full Metal Alchemist to Ty szanuj :shotgun:

Opublikowano
Ale Full Metal Alchemist to Ty szanuj :shotgun:
Chodzi o ten stemowy. Full Metal to jest banderasik jak chvj.
Opublikowano

2lv1bw9.jpg

zv92jk.jpg

5w9o2t.jpg

No wariaci <3

Bardzo dziękuję za prezenty. Aż mi głupio, że mam konto puste.

Świetnie się czyta ten temat, widok każdego screenshota daje przyjemną satysfakcję jak oglądanie Hypera/Game Network za gnoja. To jest bardzo ok forum i #communitymasterrace

Opublikowano

lpBVCY7.png

Ta znana piosenkarka co wywija tyłkiem wysłała mi prezent. I to jeszcze taki o rządzeniu. Chyba chce, żebym rządził jej życiem <3

Dziękuję!

Opublikowano

Jak ja przekładałem ten zakup przez kilka lat to nawet nie macie pojęcia ;/ Dziękuje Rayos za to cudeńko!

14dlzwg.png

Opublikowano

No jak można nie ograć Raymana przez taki czas to ja nie wiem, rózgę powinieneś dostać, a nie :yakubu: 

Opublikowano

Bombki lecą od samego rana, a do wieczora daleko. :obama: No poyebalo Was do reszty już z tym szaleństwem.

Opublikowano

no w sumie faktycznie, nie zwróciłem uwagi, że nawet 11 jeszcze nie ma xd 

a @kes chyba umarł :| 

Opublikowano
26 minut temu, Rayos napisał:

no w sumie faktycznie, nie zwróciłem uwagi, że nawet 11 jeszcze nie ma xd 

a @kes chyba umarł :| 

Musialem wyjść się przewietrzyć ;)

Gdybym umiał w gify to wstawiłbym teraz wszystkie możliwe ale nie umiem wiec napisze tylko pięknie dziekuje za prezent i życzenia. Coś wspaniałego!

28tgb4i.png

Zaraz pójdzie jeszcze kilka skromnych giftów, jako że jadę już na oparach a zakładany budżet został mocno przekroczony (gdybym wydal tyle na gierki dla siebie kaca moralnego miałbym przez  nastepny rok, a tak to luzik;p ) to chyba dobra chwila żeby wszystkim gorąco podziękować za wspaniałą zabawę. Od przyszłego roku przez sprawy zawodowe będę bardzo rzadkim gościem forum i mimo że nawet do tej pory udzielałem się tylko sporadycznie głównie obserwując tematy to mam nadzieje że chociaż cześć z was mnie kojarzy :D Wielkie ukłony dla wszystkich i każdego z osobna, bawcie sie dalej i oby przyszła edycja była jeszcze lepsza!

Opublikowano

no, teraz to już definitywnie z mojej strony

TO WSZYSTKO :yakubu: 

Dzięki serdeczne za piękny event w któym nawet w tym roku oficjalnie nie brałem udziału. Teraz już w spokoju będę dalej uzupełniał tabelki w Excelu i podrzucę finalne dane 4 stycznia :sapek: chyba, że chcecie raporty z każdego dnia jak podsyłałem wczoraj, to najbliższy będzie z poniedziałku - jutro, bo dziś nie dam rady 

Opublikowano
  • Autor

@kes moze zostaw hajs na jedzenie :kaz:

Jak juz musisz dawac gifty to moja sugestia zebys je jak najbardziej rozlozyl w czasie, w sensie jeden dziennie czy cos :)

Opublikowano

no a ja powtarzam po raz któryś już, nie ważne kto ile komu dał, ważne jest to, by każdy się dobrze bawił i był z tego eventu ZADOWOLONY. Nie ma co się ścigać na prezenty, brać kredyty czy inne głupoty robić. 

:yakubu: 

Opublikowano

8f7fb05f81a49.jpg

Dzięki bardzo. Szkoda, że fundusze skończyły mi się dużo szybciej niż w zeszłym roku i nie mam jak odbić piłeczki :|