Opublikowano 24 listopada 20177 l Aż dziwne że tak popularny zespół nie ma jeszcze tematu na tym forum. Lubicie? Nie lubicie? Posłuchać na youtubie sobie lubię, ale na żywo straszny syf. Byłem niechcący na koncercie i płaczę do dziś. No ale na youtubie jest spoczko. Robię rap tu nie wystawiam faktur fakju mam doczepiany kaptur hejta wiśta prrrrrrrr na wszystko sr.am więc się muszę troszczyć o papier i wiele innych linijek wartych zacytowania Edytowane 24 listopada 20177 l przez ragus
Opublikowano 25 listopada 20177 l @Rozi Ja Ciebie najmocniej przepraszam ale to koło Popka nawet nie stało. Podobnie Cypis.
Opublikowano 25 listopada 20177 l Najlepszy w Polsce rap. Choć z Kazka to mi najbardziej podoba się radio gruz. A na koncert się wybieram, więc mam nadzieję, że Belmondziak nie zaćpa się na nim, tylko wyjdzie trzeźwiutki.
Opublikowano 9 grudnia 20177 l Belmondziak nafurany na koncercie zagrał 6 numerów, 3 razy skoczył w tłum i spie.rdolił ze sceny. Mam nadzieję, że za te 3 dychy co mu dałem, to ten klaun się zaćpie już na amen, żył jak legenda, niech umrze jak legenda.
Opublikowano 7 lutego 20187 l .... dobry kawałek na początek dnia. i nowy mabbyn sie pojawił na koniec 2017
Opublikowano 7 lutego 20187 l nasralo ostatnio tyloma slabymi raperami z parciem na blichtr i blask ze przyznawanie sie publiczne do sluchania rapu jest juz bardziej przypalowe niz do sluchania dubstepu hehehe Edytowane 7 lutego 20187 l przez Najtmer
Opublikowano 12 lutego 20187 l Komuś chce się to w ogóle komentować? XD 50 cent był przynajmniej autentyczny, bo oberwał.
Opublikowano 12 lutego 20187 l Cytat Komuś chce się to w ogóle komentować? XD POŻERAM MIĘSO, NIE GOTUJ MI SOI CHU,J MNIE OBCHODZI CO TAM CIĘ BOLI
Opublikowano 22 lutego 20187 l Strasznie bezbeczne są te przeróbki z Makłowiczem. Jeszcze jak by dzieciaki co to montują w rytm dobrze trafiały... Chociaż w sumie ta całkiem całkiem wyszła. Edytowane 22 lutego 20187 l przez ping
Opublikowano 22 lutego 20187 l polski hip hop jest jak temat "fast food" - ciagla podjara najnizszej jakosci gow.nem. nie to zeby polski hh byl wczesniej jakis super, ale jest jeszcze cos ciekawego.
Opublikowano 3 marca 20187 l W dniu 22.02.2018 o 20:13, ping napisał: Strasznie bezbeczne są te przeróbki z Makłowiczem. Jeszcze jak by dzieciaki co to montują w rytm dobrze trafiały... Chociaż w sumie ta całkiem całkiem wyszła. ta wspaniała WITAM NA SAFARI NIE W JE,BANEJ APLIKACJI Edytowane 3 marca 20187 l przez ragus
Opublikowano 28 grudnia 20186 l po mieszance herwa/mobbyn nie dam już rady słuchać klasycznych rapsów
Opublikowano 30 grudnia 20186 l ja od premiery katuje THE WALLET Chcę mieć gruby wallet jak Christopher Wallace