Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

@Ins

Na przykładzie tego filmiku doskonale jest pokazane, że mleko w hdr z gry jest na każdym z tv.

Na Xe 93 wygląda słabo, ale patrząc na ten filmik to na oledzie jest o dziwo jeszcze gorzej.

@Piotr

Napisz zrozumiale po ludzku bo nie wiem o co ci chodzi.

Edytowane przez Kyokushinman

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 39,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czyli podsumowując wypociny Kukuryku o XE93: -prawdziwy HDR do bani i trzeba sie ratować sztucznie podbitym SDR udającym HDR -błędy upłynniacza -czarne plamy i notoryczne gubienie detal

• raven_raven
    raven_raven

Myśleliście kiedyś o założeniu kościoła pod wezwaniem XE93? Możecie zacząć np. od Księgi Oświecenia:   Na początku było Sony i Kyokushinman użył w nim funkcji tworzenia rzeczywistości. Włącz

Opublikowano
7 godzin temu, Kyokushinman napisał:

Na przykładzie tego filmiku doskonale jest pokazane

7 godzin temu, Kyokushinman napisał:

ale patrząc na ten filmik

No idiota po prostu xD 

Niech ktoś mu zmieni podpis na "Nie umiem w HaDe".

Edytowane przez Ins

Opublikowano
13 minut temu, Kyokushinman napisał:

Napisz zrozumiale po ludzku bo nie wiem o co ci chodzi.

Chodzi o to, że twoje umiejętności oceny rzeczywistego obrazu na podstawie filmiku YT są...nieograniczone :D

I niezmiennie za każdym razem, coraz bardziej wprawiają w osłupienie.

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, PIOTR8642 napisał:

Chodzi o to, że twoje umiejętności oceny rzeczywistego obrazu na podstawie filmiku YT są...nieograniczone :D

I niezmiennie za każdym razem, coraz bardziej wprawiają w osłupienie.

Haha sam  jeszcze kilka dni temu oceniałeś jakość  telewizora po zdjeciu zrobionym aparatem poniżej 720p.

Edytowane przez wulfen

Opublikowano

zdjecia to sa w megapikselach. :v

Opublikowano

wulfen to ukanio czy alter kokoszamana? nie wierze ze jest ich trzech

Opublikowano
10 godzin temu, milan napisał:

Ciekawe dlaczego raven  i  be nie mają dzikiej lewackiej cioty jak czytają w którymś temacie o  plastiku  z deawoo xD

Znaczy wiem, ale mam beke.

co

Opublikowano

Widzę ze zrobiliście temat dla Kyokushinmana, szanuje, tacy ludzie nie mogą być na wolności, a tu niech siedzi sobie w swojej klatce, każdy może wejść, pośmiać się i wyjść.

Ostatnio z ciekawości odpaliłem Motionflow żeby zobaczyć jak Forza będzie wyglądała, masakra, trzeba być dałnem żeby z tym grać xD

inputlag i straty w obrazie podczas dynamicznych ujęć są kompletnie nie do zaakceptowania, no chyba ze dla laika jakiegoś co włącza konsole raz w miesiącu.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Expert jak wyjaśnił :obama:

Opublikowano
10 minut temu, Kyokushinman napisał:

W uwielbianym przez ciebie DC działa to fenomenalnie podczas driftu:banderas:

To może zmierzymy się w czasówce w której input lag ma znaczenie?

Ty w ogóle wiesz jaki wpływ na gry ma input lag?

Orlem w FPSach to Ty chyba nie jesteś nie?

Opublikowano
25 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Widzę ze zrobiliście temat dla Kyokushinmana, szanuje, tacy ludzie nie mogą być na wolności, a tu niech siedzi sobie w swojej klatce, każdy może wejść, pośmiać się i wyjść.

Ostatnio z ciekawości odpaliłem Motionflow żeby zobaczyć jak Forza będzie wyglądała, masakra, trzeba być dałnem żeby z tym grać xD

inputlag i straty w obrazie podczas dynamicznych ujęć są kompletnie nie do zaakceptowania, no chyba ze dla laika jakiegoś co włącza konsole raz w miesiącu.

Przynajmniej czuje samochód a nie jakieś kartonowe skaczące pudło z falującą od smużenia drogą.

Bez MF widać nawet pojedyncze linie i błędy graficzne na drodze, nie pomaga temu także słabe wygładzenie krawędzi, które bez upłynniacza jest ze 2 x bardziej widoczne.

Jak tak można grać extrakt?

Cytat

To może zmierzymy się w czasówce w której input lag ma znaczenie?

Ty w ogóle wiesz jaki wpływ na gry ma input lag?

Orlem w FPSach to Ty chyba nie jesteś nie?

A ty  jesteś w bijatykach, pesie, souls like, ninja gaiden, strzelaninach tpp?

Bo ja radzę sobie dość dobrze i w wybrane gry gram na jak najwyższym możliwym poziomie trudności np. PES 18 legend i z najmocniejszą drużyną.

Jak chcesz to w dc mogę się zmierzyć w drifcie i na bank nie uzyskasz ode mnie lepszego wyniku.

Obczaj sobie Nioh, BB = platyna

Taka kontrola nad piłką z niby ultra lagiem według ciebie.

Przykładów mam wiele.

Opublikowano

Błędy graficzne to masz po włączeniu MF głąbie i wynika to z częstotliwości matryc, pojawiają się artefakty i pixele w miejscach najbardziej dynamicznych, trzeba być ślepym by tego nie widzieć, to może fajnie działać ale w jakiejś gierce o łowieniu ryb i to tez do momentu aż ryba nie weźmie.

To działa jak makijaż na kobiecie, na pierwszy rzut oka jest wszystko ok, wyglada wszystko ładniej i lepiej ale tak nie jest, wie to każdy.

Jak byś się nie starał to nie będziesz mądrzejszy od Specow którzy specjalnie wkładają tryb Gry w swoje TV by najbardziej (i tu słowo klucz) WYMAGAJACY gracze mogli grać w sposób komfortowy.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
31 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Widzę ze zrobiliście temat dla Kyokushinmana, szanuje, tacy ludzie nie mogą być na wolności, a tu niech siedzi sobie w swojej klatce, każdy może wejść, pośmiać się i wyjść

Bardziej chodziło o to aby nikt nigdy tego tematu nie wziął na poważnie i broń Boże nie kierował się takimi radami jak tutaj pewnie osobniki wypisują

Opublikowano
8 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Błędy graficzne to masz po włączeniu MF głąbie i wynika to z częstotliwości matryc, pojawiają się artefakty i pixele w miejscach najbardziej dynamicznych, trzeba być ślepym by tego nie widzieć, to może fajnie działać ale w jakiejś gierce o łowieniu ryb i to tez do momentu aż ryba nie weźmie.

Masz tam filmiki wyżej gość ci doskonale wyjaśnił gdzie są błędy i artefakty.

Wulf czy Ukanio to tylko potwierdzą. Bez MF w grach, niedoskonałości, artefaktów widać Ogrom

Proszę też do mnie zwracać się normalnie.

Kultury to uczyli w szkole, domu?

Opublikowano
13 minut temu, Kyokushinman napisał:

Bo ja radzę sobie dość dobrze i w wybrane gry gram na jak najwyższym możliwym poziomie trudności np. PES 18 legend i z najmocniejszą drużyną.

Jak chcesz to w dc mogę się zmierzyć w drifcie i na bank nie uzyskasz ode mnie lepszego wyniku.

Leże xDDD

Opublikowano

Bo bzdury ludziom wmawiasz, pokazujesz mi jakieś filmiki z Pro Evo gdzie ważniejsza jest sekwencja wciśnięcia klawiszy a nie refleks, jest tak jak myślałem, nie masz pojęcia czym jest inputlag.

Domyslam się ze internet tez masz radiowy bo 200 pingu czy 20 nie robi dla Ciebie znaczenia.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jego mozg ma duzy input lag

Opublikowano

wlasnie mialem to pisać, mózg z opóźnieniem 1 sek i tv z opóźnieniem 1 sek idealnie sie synchronizują dzieki temu typ calakuje bloodborna

temat nadaje sie do programu ewy drzyzgi