Opublikowano 6 kwietnia 20187 l @Ins Na przykładzie tego filmiku doskonale jest pokazane, że mleko w hdr z gry jest na każdym z tv. Na Xe 93 wygląda słabo, ale patrząc na ten filmik to na oledzie jest o dziwo jeszcze gorzej. @Piotr Napisz zrozumiale po ludzku bo nie wiem o co ci chodzi. Edytowane 6 kwietnia 20187 l przez Kyokushinman
Opublikowano 6 kwietnia 20187 l 7 godzin temu, Kyokushinman napisał: Na przykładzie tego filmiku doskonale jest pokazane 7 godzin temu, Kyokushinman napisał: ale patrząc na ten filmik No idiota po prostu xD Niech ktoś mu zmieni podpis na "Nie umiem w HaDe". Edytowane 7 kwietnia 20187 l przez Ins
Opublikowano 6 kwietnia 20187 l 13 minut temu, Kyokushinman napisał: Napisz zrozumiale po ludzku bo nie wiem o co ci chodzi. Chodzi o to, że twoje umiejętności oceny rzeczywistego obrazu na podstawie filmiku YT są...nieograniczone I niezmiennie za każdym razem, coraz bardziej wprawiają w osłupienie. Edytowane 6 kwietnia 20187 l przez PIOTR8642
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l Autor Godzinę temu, PIOTR8642 napisał: Chodzi o to, że twoje umiejętności oceny rzeczywistego obrazu na podstawie filmiku YT są...nieograniczone I niezmiennie za każdym razem, coraz bardziej wprawiają w osłupienie. Haha sam jeszcze kilka dni temu oceniałeś jakość telewizora po zdjeciu zrobionym aparatem poniżej 720p. Edytowane 7 kwietnia 20187 l przez wulfen
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l wulfen to ukanio czy alter kokoszamana? nie wierze ze jest ich trzech
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l 10 godzin temu, milan napisał: Ciekawe dlaczego raven i be nie mają dzikiej lewackiej cioty jak czytają w którymś temacie o plastiku z deawoo xD Znaczy wiem, ale mam beke. co
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l Widzę ze zrobiliście temat dla Kyokushinmana, szanuje, tacy ludzie nie mogą być na wolności, a tu niech siedzi sobie w swojej klatce, każdy może wejść, pośmiać się i wyjść. Ostatnio z ciekawości odpaliłem Motionflow żeby zobaczyć jak Forza będzie wyglądała, masakra, trzeba być dałnem żeby z tym grać xD inputlag i straty w obrazie podczas dynamicznych ujęć są kompletnie nie do zaakceptowania, no chyba ze dla laika jakiegoś co włącza konsole raz w miesiącu. Edytowane 7 kwietnia 20187 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l No fenomenalnie musi się grać w taką wymagającą gierkię z input lagiem powyżej jakiejkolwiek akceptowalnej wartości.
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l 10 minut temu, Kyokushinman napisał: W uwielbianym przez ciebie DC działa to fenomenalnie podczas driftu To może zmierzymy się w czasówce w której input lag ma znaczenie? Ty w ogóle wiesz jaki wpływ na gry ma input lag? Orlem w FPSach to Ty chyba nie jesteś nie?
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l 25 minut temu, eX4cT_PL napisał: Widzę ze zrobiliście temat dla Kyokushinmana, szanuje, tacy ludzie nie mogą być na wolności, a tu niech siedzi sobie w swojej klatce, każdy może wejść, pośmiać się i wyjść. Ostatnio z ciekawości odpaliłem Motionflow żeby zobaczyć jak Forza będzie wyglądała, masakra, trzeba być dałnem żeby z tym grać xD inputlag i straty w obrazie podczas dynamicznych ujęć są kompletnie nie do zaakceptowania, no chyba ze dla laika jakiegoś co włącza konsole raz w miesiącu. Przynajmniej czuje samochód a nie jakieś kartonowe skaczące pudło z falującą od smużenia drogą. Bez MF widać nawet pojedyncze linie i błędy graficzne na drodze, nie pomaga temu także słabe wygładzenie krawędzi, które bez upłynniacza jest ze 2 x bardziej widoczne. Jak tak można grać extrakt? Cytat To może zmierzymy się w czasówce w której input lag ma znaczenie? Ty w ogóle wiesz jaki wpływ na gry ma input lag? Orlem w FPSach to Ty chyba nie jesteś nie? A ty jesteś w bijatykach, pesie, souls like, ninja gaiden, strzelaninach tpp? Bo ja radzę sobie dość dobrze i w wybrane gry gram na jak najwyższym możliwym poziomie trudności np. PES 18 legend i z najmocniejszą drużyną. Jak chcesz to w dc mogę się zmierzyć w drifcie i na bank nie uzyskasz ode mnie lepszego wyniku. Obczaj sobie Nioh, BB = platyna Taka kontrola nad piłką z niby ultra lagiem według ciebie. Przykładów mam wiele. Edytowane 7 kwietnia 20187 l przez Kyokushinman
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l Błędy graficzne to masz po włączeniu MF głąbie i wynika to z częstotliwości matryc, pojawiają się artefakty i pixele w miejscach najbardziej dynamicznych, trzeba być ślepym by tego nie widzieć, to może fajnie działać ale w jakiejś gierce o łowieniu ryb i to tez do momentu aż ryba nie weźmie. To działa jak makijaż na kobiecie, na pierwszy rzut oka jest wszystko ok, wyglada wszystko ładniej i lepiej ale tak nie jest, wie to każdy. Jak byś się nie starał to nie będziesz mądrzejszy od Specow którzy specjalnie wkładają tryb Gry w swoje TV by najbardziej (i tu słowo klucz) WYMAGAJACY gracze mogli grać w sposób komfortowy. Edytowane 7 kwietnia 20187 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l 31 minut temu, eX4cT_PL napisał: Widzę ze zrobiliście temat dla Kyokushinmana, szanuje, tacy ludzie nie mogą być na wolności, a tu niech siedzi sobie w swojej klatce, każdy może wejść, pośmiać się i wyjść Bardziej chodziło o to aby nikt nigdy tego tematu nie wziął na poważnie i broń Boże nie kierował się takimi radami jak tutaj pewnie osobniki wypisują
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l 8 minut temu, eX4cT_PL napisał: Błędy graficzne to masz po włączeniu MF głąbie i wynika to z częstotliwości matryc, pojawiają się artefakty i pixele w miejscach najbardziej dynamicznych, trzeba być ślepym by tego nie widzieć, to może fajnie działać ale w jakiejś gierce o łowieniu ryb i to tez do momentu aż ryba nie weźmie. Masz tam filmiki wyżej gość ci doskonale wyjaśnił gdzie są błędy i artefakty. Wulf czy Ukanio to tylko potwierdzą. Bez MF w grach, niedoskonałości, artefaktów widać Ogrom Proszę też do mnie zwracać się normalnie. Kultury to uczyli w szkole, domu? Edytowane 7 kwietnia 20187 l przez Kyokushinman
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l 13 minut temu, Kyokushinman napisał: Bo ja radzę sobie dość dobrze i w wybrane gry gram na jak najwyższym możliwym poziomie trudności np. PES 18 legend i z najmocniejszą drużyną. Jak chcesz to w dc mogę się zmierzyć w drifcie i na bank nie uzyskasz ode mnie lepszego wyniku. Leże xDDD
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l Bo bzdury ludziom wmawiasz, pokazujesz mi jakieś filmiki z Pro Evo gdzie ważniejsza jest sekwencja wciśnięcia klawiszy a nie refleks, jest tak jak myślałem, nie masz pojęcia czym jest inputlag. Domyslam się ze internet tez masz radiowy bo 200 pingu czy 20 nie robi dla Ciebie znaczenia. Edytowane 7 kwietnia 20187 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 7 kwietnia 20187 l wlasnie mialem to pisać, mózg z opóźnieniem 1 sek i tv z opóźnieniem 1 sek idealnie sie synchronizują dzieki temu typ calakuje bloodborna temat nadaje sie do programu ewy drzyzgi