PiotrekP 1 730 Opublikowano 19 stycznia Udostępnij Opublikowano 19 stycznia Jestem ciekaw jak tu pokażą atak na Reach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 161 Opublikowano 21 stycznia Udostępnij Opublikowano 21 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 538 Opublikowano 9 lutego Udostępnij Opublikowano 9 lutego (edytowane) O Cię chooy, jakie to było dobre otwarcie Edytowane 9 lutego przez Shago 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 9 lutego Udostępnij Opublikowano 9 lutego Trochę sprzeczny ten wpis. Ja chyba sobie przypomnę S1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 538 Opublikowano 9 lutego Udostępnij Opublikowano 9 lutego Poprawiłem na mniej mylący. Po prostu mega dobry odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 730 Opublikowano 10 lutego Udostępnij Opublikowano 10 lutego Wziąłem na pół roku, dziś wlecą te 2 odcinki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 11 lutego Udostępnij Opublikowano 11 lutego No dobre to jest. Ciekawe czy Spoiler MC znowu zarucha Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 730 Opublikowano 12 lutego Udostępnij Opublikowano 12 lutego Otwarcie spoko, potem trochę zwolniło. I ta końcówka drugiego epizodu, jak reklama na polsacie. Tylko że trwa aż tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 15 lutego Udostępnij Opublikowano 15 lutego (edytowane) Akcji malo ale spoko odcinek, zakonczenie tak mnie najahpowalo ze jak to co bedzie pozniej bedzie slabe to po prostu bede w(pipi)iony. W koncu Spoiler Atak na Reach Edytowane 15 lutego przez Sven Froost Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 730 Opublikowano 16 lutego Udostępnij Opublikowano 16 lutego Oby od kolejnego odcinka w końcu ruszyło z akcją bo dziś znowu pitu-pitu i zero strzelania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 19 lutego Udostępnij Opublikowano 19 lutego Jak nie teraz to nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 22 lutego Udostępnij Opublikowano 22 lutego O jenusiu ale odcinek Bylo lepiej niz sie spodziewalem i czasami bolalo mnie serce tak pokazali dramaty. Dotychczas odcinek z najwieksza iloscia akcji Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 730 Opublikowano 23 lutego Udostępnij Opublikowano 23 lutego Odcinek bardzo spoko, ale szkoda że długością nie był pod godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 538 Opublikowano 1 marca Udostępnij Opublikowano 1 marca 4 odcinek . Ależ 2 sezon jest dobry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 1 marca Udostępnij Opublikowano 1 marca (edytowane) Juz nie moge sie doczekac co im zrobia za Spoiler Reach Edytowane 1 marca przez Sven Froost Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 730 Opublikowano 2 marca Udostępnij Opublikowano 2 marca No ale ten 5 odcinek znowu zwolnienie tempa. Niech się zacznie ta wojna w końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 4 marca Udostępnij Opublikowano 4 marca Mi to pasowalo bo ostatni odcinek byl pelny akcji i podobalo mi sie jak dlugo sie po tym zbierali. Poza tym w koncu to zobaczylismy i to byl piekny widok. Odcinek mocny, dla mnie fajny ale wolny. Czuje ze cos grubego sie szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 730 Opublikowano 8 marca Udostępnij Opublikowano 8 marca To już zaczyna być norma w serialach vod 1 odcinek - dajmy coś na zachętę. Odcinki 2-? mało akcji, dużo gadania. 3/2/1 ostatnie odcinki- tu wepchamy najwięcej akcji, żeby nie było, że nic się nie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 730 Opublikowano 15 marca Udostępnij Opublikowano 15 marca Oby chociaż ostatni epizod podciągnął ten sezon, bo po świetnym trailerze to tak trochę słabo wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 538 Opublikowano 16 marca Udostępnij Opublikowano 16 marca Szczerze? Spodziewałem się czegoś gorszego. Fakt, po 4 odcinku siadło, ale wciąż dobrze to się ogląda. Dużo lepszy serial jak TLoU moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 730 Opublikowano 23 marca Udostępnij Opublikowano 23 marca Jak ktoś czekał na cały sezon i chciał obejrzeć ciągiem, może sobie darować. Trailer zawierał chyba wszystkie najlepsze sceny. Cała reszta to nuda. Już pierwszy sezon był bardziej napakowany akcją. Tutaj nawet Spoiler finałowa hucznie zapowiadana wielka kosmiczna bitwa to jakiś teaser. Budżetu nie mieli czy co? To nie tylko zawód jako luźna adaptacja, ale także jako serial SF sam w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 23 marca Udostępnij Opublikowano 23 marca 35 minut temu, PiotrekP napisał: Trailer zawierał chyba wszystkie najlepsze sceny. Czyli dobrze, że nie oglądałem. W porównaniu do S1 jest jak, lepiej/gorzej? Pierwszy sezon mi się podobał, no ale nie znam gier więc pewnie dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 730 Opublikowano 23 marca Udostępnij Opublikowano 23 marca @Square jak dla mnie- gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
JaskinieTerrigenoweMarvela 106 Opublikowano 26 marca Udostępnij Opublikowano 26 marca S01E01 "Halo" za mną - pilot tak expansopodobnego serialu wiele o tym tytule powiedział, a sporo zostawił na później - chodzi o to, że to było bardzo dobre prawie 60min., jednak widać, że dopiero sporo jeszcze przed nami. Trzon fabuły serialu: istoty konfliktu ludzi i ich kolonii z jakimiś inteligentnymi obcymi, został ukazany na tyle ,,tak żeby naświetlić to i tamto", a reszta całości świata budowanego w tym Uniwersum, powoli z odcinka na odcinek będzie wyjaśniana, oczywiście z atmosferą suspensu z gatunku surowej, sytej i mięsistej ,,political space opera fiction". Postać Master Chiefa o wiele lepsza niż np. postać równie skrywającego swoją tożsamość, ale o wiele dłużej, Mandalorianina wiadomo z jakiego serialu i z jakiego Uniwersum. Chief w pewnych elementach swej charakterystyki zjada na śniadanie postać Mando. No i ten pierwiastek futurystyczny, ta technologia z XXVI wieku! Damn it! Ocena ,,pilota" Halo: 9/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi