Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 73
  • Wyświetleń 27,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• robie drugie podejście do anime, może tym razem się nie odbije

• Czekam na plusy. Niech ktoś proszę zmieni nazwę tematu z ACADAMIA na Academia  

• OK, obejrzane. Koorva, tyle feels w tym epie bylo. Od prawie samego poczatku czulem dreszcze ogladajac. I ten ostatni gest. DEKU JEDZIESZ Z NIMI! Plusy rozdane.

Opublikowano

Ja się zaraz zabieram za ostatni ep tylko herbatkę zrobię 

edit: ep sztos, a następny pewnie pozamiata mną podłogę :fsg:

Edytowane przez Bartolinsky

Opublikowano

comment_1gjS8Le7juWtmx0IBkJlxl5msdBySCJD

Co za odcinek o kur.wa :fsg: Nie pamiętam już kiedy któryś shounen wywołałby u mnie takie jaranko podczas oglądania. Coś wspaniałego. PLUS ULTRA SKU.RWYSYNY

Opublikowano

O JA PIERDOLE. Kreska, animacje, muza - ciarryyyyy non stop. Chisaki genialny villain. 11/10 ep i TOP 3 odcinków w całym anime.

RecklessPhysicalCirriped-small.gif

Noo walę konia:fsg: :banderas: 

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Nadgonilem, ta scena to bylo mistrzostwo.

H Y P E.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ogląda ktoś na bieżąco? Ale żałosny był ten festival arc. Muzyka i koncert w najnowszym epie też okrutny cringe. Jedyny plus to urzekająca historia Gentle Criminal i walka z nim. Następny arc podobno jest lepszy.

Opublikowano

Wtf? Przecież to dwie zupełnie inne postacie i charaktery. Mad Pierrot był bezlitosnym mordercą i psychopatą. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem po 10 epach, no całkiem spoko ten sezon :notbad:

Opublikowano

Ten festiwal to cringe straszny, ale dwa ostatnie odcinki spoko, bo już się bałem, że tym żałosnym koncertem przyjaźni zakończą sezon xd

Opublikowano

No finałowy odcinek to konkret. Kreska i animacje urywały jajca. Szkoda, że tak mało jest takich epów w tym anime.

tenor.gif?itemid=16784832

Michałek stoi na baczność przy czymś takim :fsg: 

• 11 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pierwszy sezon na Netflixie obejrzałem i całkiem fajne, przyznać muszę. Zalatuje miejscami Gurren Lagannem, co uważam za plus. Dramy mało, ale może w kolejnych sezonach się rozkręci. Takie to pozytywne ogólnie, dobrze się ogląda. Szkoda, że Netflix tylko dwa sezony ma, reszty trzeba będzie szukać. Ale przyznam, że dawno żadnego anime nie oglądałem, a te mnie wciągnęło.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Dobry ten 5 sezon? Bo całkiem zapomniałem o tym anime i widze, że się cały sezon juz nazbierał.

Opublikowano
18 godzin temu, Shen napisał:

Dobry ten 5 sezon? Bo całkiem zapomniałem o tym anime i widze, że się cały sezon juz nazbierał.

Powiedziałbym że w porównaniu do poprzednich taki sobie,nie było tego efektu wow.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Od teraz to juz każdy sezon będzie samo mięsko bez pierdololo o szkole zadyma będzie tylko eskalować plusu ultra.

Opublikowano

no ja mam nadzieje, bo w ostatnim to te pierwsze circa 10 odcinków o teście między klasami to do śmietnika się nadawało

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

No nie mam pytań. B A N G E R sezon i każdy ep na jednym wdechu. Dzisiejszy odcinek to już w ogóle petarda + ultra. Tak właśnie to anime powinno wyglądać.

Mirko <3