Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

A gry SNK nie są kultowe? No sorry

• Odpowiedzi 40
  • Wyświetleń 16,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O grach raczej nie pogadamy.

• Jak kogoś interesuje to sprzęt jest chwalony z drobnymi wyjątkami. Te dodatkowe pady są podobno tragiczne, jest to spory problem ale to się objawia raczej przy bijatykach dla takich graczy jak ja to p

• A gry SNK nie są kultowe? No sorry

Opublikowano
10 minut temu, grzybiarz napisał:

tylko seria metal slug

O grach raczej nie pogadamy.

Opublikowano

A niech się pałują z tym gooownem, kolejny wypust na licencji NeoGeo, który nie nadaje się do niczego. Wolę za tę cenę kupić sobie coś na MVSa. Aż sobie chyba dzisiaj wrzucę kilka żetonów grając w KoFa 94 albo Shock Troopers. Na oryginalnym sprzęcie oczywiście.

Opublikowano

Jeszcze Capcom niech wyda CPS 1 i CPS2 mini i będzie komplet. 

Opublikowano
  • Autor

Jakby Capcom coś takiego wydał to też bym nie wziął bo brakowałoby licencji na Punishera i AvP a to były jedne z mich ulubionych gier na te systemy.

Opublikowano

No właśnie pierwsze opinie mnie trochę zniechęciły, a byłem zainteresowany zakupem od pierwszej prezentacji. Ekran, gałka, możliwość podpięcia padów, Metal Slug i bijatyki 2D to brzmiało jak bajka, a tu taki zimny prysznic:/

Opublikowano
1 minutę temu, Arkady napisał:

No właśnie pierwsze opinie mnie trochę zniechęciły, a byłem zainteresowany zakupem od pierwszej prezentacji. Ekran, gałka, możliwość podpięcia padów, Metal Slug i bijatyki 2D to brzmiało jak bajka, a tu taki zimny prysznic:/

Metal Slug na emulatorze to zupełnie inna gra :(.

I pomyśleć, że pady od Neo Geo mają gałę na mikroswitchach, a tutaj taka chała...

Opublikowano

Z miłości do marki, to ja wciągnę kolekcję 40-lecia na Switcha. Zwłaszcza, że będą tam rzeczy pre-MVS.

Edytowane przez ping

Opublikowano
16 godzin temu, ping napisał:

Na oryginalnym sprzęcie oczywiście.

Pokaż zdjęcie swojego setupu MVS na jakim grasz  jeżeli możesz.(kontroler + monitor + system)

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

Nie chce mi się teraz cudować z fotami, ale mam najbardziej basic setup jaki można mieć.

MV-1FZ zapięte przez superguna z RGB pod 14-calowego trinitrona z płaską szybą. Do tego w zależności od preferencji albo stick od AESa, albo padzik NeoGeo. W planach miałem poszukanie jakiegoś magika, który by mi przerobił Dreamcastowy Stick (bo też wykorzystałbym go do innych arcade), ale obecnie wystarczy mi to co mam. Jak będę miał w przyszłości trochę więcej miejsca, to marzy mi się zrobienie reprodukcji oryginalnej budy z niebieskimi wykończeniami, a do tego jakiś konkretny monitorek.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

co za durny pomysł. Konsolka z napisem merry christmas... czy mam ją wyciągać tylko na święta?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktoś to kupił? Jest taka lipa jak forumek mówi czy znośnie? Obecnie inwestuje w rożne gierki Neo Geo na rożne platformy i kmienie czy nie mieć czegoś takiego co raz na zawsze zamknie temat.