Opublikowano 13 czerwca 20186 l Bardzo podoba mi się motyw z trailera z łączeniem switchy by powstała większa plansza
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Nie musiałeś nawet pisać tego posta, wszyscy bylibyśmy zdziwieni jakbyś napisał, że Ci się nie podoba.
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Wygląda na to, że zarzucili zyebaną formułę jeżdżenia razem w samochodziku. Jak będzie tak jak w starych Mario Party to biere i dzwonie po znajomych.
Opublikowano 14 czerwca 20186 l 17 godzin temu, funditto napisał: Mogliby dać w tej grze online, ale pewnie nie tym razem Tez nie mam znajomych... ;( A tak na powaznie - ciezko z czasem by sie spotkac i pograc z paroma osobami w jednym miejscu, wiec tez opcja online by byla spoczko.
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Bardziej chodzi mi o to, że ze znajomymi będzie fajnie, ale nie mają takiego skilla i będę musiał udawać, żeby ich nie rozwalić. Mam podobnie w Mario Kart i biorę najgorsze samochody, żeby dać im szansę
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Ale to chyba tylko jakiś tryb Marathon z 5 (zmieniającymi się) grami. Bez tej planszy i rzucania kostką.
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Autor tak, w sumie jedyny sensowny na online, ten tryb z rzucaniem kostka za dlugi, randomy by sie nudzily lub wylaczaly w polowie rozgrywki jakby za bardzo sie prowadzilo
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l Ciekawe ile extra beda liczyc sobie za dodatkowy zestaw. Pewnie juz pro-pad oddzielnie kupiony wyjdzie taniej
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l Ciekawe czy będzie 2 albo 3 player mode? Nigdzie info nie znalazłem czy minimum do multiplayera będą potrzebne 4 osoby.
Opublikowano 24 sierpnia 20186 l Potrzebne? Pewnie tradycyjnie w takim wypadku pozostali gracze będą kierowani przez komputer. W niektórych częściach i trybach były też często opcje że są tylko te 2-3 postaci, ale no wygląda to bardziej "pusto" i nie dziwię się, że pokazują zawsze cztery. Edytowane 24 sierpnia 20186 l przez ogqozo
Opublikowano 22 września 20186 l Gra nie będzie obsługiwała HH modę http://www.nintendolife.com/news/2018/09/super_mario_party_for_nintendo_switch_wont_support_handheld_mode