Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

jedyny ex w tym roku na xa to pier,dolone wyscigi xD yeabne wyscigi.

pardon, xbox nie ma exów, jak bede chciał to forza wjeżdza w qhd na komputrona.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 272,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

O, to w końcu przyznajemy, że jak coś jest na PC to nie jest eksem czy jaka tam teraz jest filozofia niebieskich? Bo wiecie, zastanawiam się nadal nad statusem Bloodborne, Niera, Nioh, Yakuzy... to w końcu eksy czy multiplatformy? :)

Opublikowano

Jak jest na PS4 i PC to ex, jak jest na Xboxa i Win10 to nie ex

Opublikowano

na xboksa nie ma exów

Opublikowano

Jak  w coś pogram na pc co jest na ps4 to wiadomo ze nie jest exem, ciemnota.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Jeśli pogram w Bloodborne na PC przez PSNow to jest to ex czy nie?

Lol, niby dlaczego miałby być exem?

Sony wprowadzajac legalnie ps now pozbawiło konsole wielu exów.

Nie masz ich konsoli, masz pc a  grasz w gry z ps4, to niby jaki to ex?

Opublikowano

PS5 i Xbox 2 to będą pierwsze konsole w historii bez ani jednego "exa", bo wszystkie gierki będzie można od dnia premiery konsol ograć na aplikacjach streamingowych na pralce eco bubble. 

Dla niektórych szykuję się niezły szok i stan przedzawałowy 

Opublikowano

Z tego co kojarze to ps now ma duże opóźnienie w temacie exów i nie wiem czy Sony zapowiada że to zmieni.

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Jeśli pogram w Bloodborne na PC przez PSNow to jest to ex czy nie?

to pograj :) licze że dziś odpalisz streama

Opublikowano

Czyli teraz czasowy exclusive będzie kartą przetargową. Ja akurat staram się czekać na wersje 1.0 vel GOTY więc mi to szczególnie nie przeszkadza.

Najbardziej obawiam się tego że będę skazany na granie na PC. :( 

@Pupcio akurat mam wersję na PS4 także dziękuję bardzo gałganie. :) 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Pytanie czy chcesz grać w exy  sony w 720 na streamie i  czy zadowolisz się forzą w fhd/qhd na monitorze.

Opublikowano
4 minuty temu, milan napisał:

Z tego co kojarze to ps now ma duże opóźnienie w temacie exów i nie wiem czy Sony zapowiada że to zmieni.

Zmieni, cały czas w to inwestują. Podobnie jak Microsoft.  Będą do tego zmuszeni bo do gry włącza się następny gigant czyli Google https://www.eurogamer.pl/articles/2018-10-02-assassins-creed-odyssey-w-przegladarce-dzieki-streamingowi-od-google

Gdy technologia umożliwi streamowanie gier z komfortowej jakości, to prędzej czy później pożegnamy się z klasycznymi pudełkami pod telewizorem. 

Edytowane przez oni

Opublikowano

Póki co jednak exy xboxa nie trwają nawet sekundy, a w spidermana nawet jakkolwiek chu,jowy by nie był nie pograsz na niczym innym.

Opublikowano
1 minutę temu, milan napisał:

Pytanie czy chcesz grać w exy  sony w 720 na streamie i  czy zadowolisz się forzą w fhd/qhd na monitorze.

Tak jak napisał oni. GeForce Now już teraz pozwala gdzieniegdzie grać w DOOMa bez wyczuwalnego laga, więc nie jest kwestią czy tylko kiedy.

Opublikowano

No póki co tak ;) ale przyszłość jest jasna. 

Swoją drogą "exowa" mentalność jest dla mnie dziecinna. Jedyne co mnie interesuje to biblioteka gier mojego sprzętu 

Opublikowano

Z tym brakiem pudełek to słyszę już od 5 lat, jak nie więcej, ps5 i x2 miało już nie być.

Teraz, oni napisał:

Swoją drogą "exowa" mentalność jest dla mnie dziecinna.

Jesteś w CW, znowu bedziesz smucił?

Opublikowano
Teraz, oni napisał:

Jedyne co mnie interesuje to biblioteka gier mojego sprzętu 

Raczej racjonalizacja. Można mieć sprzęty lepiej wykonane, z lepszymi grami multiplatformowymi i ogólnie lepiej działającą siecią, więc jedynym co zostaje to trzymać się kurczowo exów i sztucznie windować ich oceny. "hahaha mam ból dupy, że gracie w lepszej jakości ALE u mnie jest re-skin giereczki od Ubisoftu na wyłączność. możecie possać mi kuta

Opublikowano

okej to wracamy na właściwe tory 

39 minut temu, milan napisał:

jedyny ex w tym roku na xa to pier,dolone wyscigi xD yeabne wyscigi.

pardon, xbox nie ma exów, jak bede chciał to forza wjeżdza w qhd na komputrona.

DoNVnG9XoAAjK4N.jpg:large

Opublikowano

Te QHD to jest jakiś górny limit tego co można na PC wyciągnąć, bo nie ogarniam? Na XoX boska grafika w 4K, najpiękniejsze wyścigi w historii (w dodatku w otwartym świecie), a kolejny klap jara się 1440p. xdd Ja wiem że Was Sony przyzwyczaiło że 1440p = 4K na PRO ale to kłamstwo. Natywne 4K tylko na BeastBoxie. :sir: 

Opublikowano

dobra wyciągajcie te lapki z biedry i grajcie, widzimy się na serwerach :cool: :lapka:

Opublikowano

Smutne w (pipi) te wiesci ze microsoft skupia się na scarlett, to jest tak podłe ze w głowie się nie mieści. Wydali koxa, nie oferując nic tym którzy to kupili poza odważną i  kontrowersyjną forza horizon 4,  a teraz skupiają się na konsoli której w s umie nie wpoinno być,  w zapowiedziach xox miał być tak poteżzny ze nie było widać granic jego możliwosci.

Opublikowano

jak oni maja 20fps w cuphead to mysle ze może być problem z odpaleniem strony sklepu fh4 w windows store

Opublikowano

Zapisz sobie ten post, bo tak będzie:

Przy zapowiedzi Scarlet Microsoft ogłosi dla Xbox One X pełną kompatybilność w przód ze Scarlet. Kupując XoX masz zapewnione przynajmniej kilkuletnie wsparcie. W Sony będzie skok i odcięcię się od ich ostatniej konsoli, bo PRO nie ma absolutnie szans żeby stawać szranki z nową generacją, bo to sprzęt rzucony na rynek pospiesznie. Więc to co Sony zapowie jako "4K console" będzie już u Microsoftu od końca 2017. 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.