Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

dlatego dobrze być wieloplatformowcem :lapka: nigdy dobrych gier nie brakuje

2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak się ostatnie 5 lat spędziło pod kamieniem to się nie dziwie że jesteś zachwycony. Nintendowcy nie mogli raczej narzekać na nadmiar gier. :cool:

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

multiplatformowiec brzmi  z lekka ochydnie, na ch,uj miec xoxa jak  się ma reszte

Opublikowano

godrizon > wszystko, plus grać w multiplatformy w gorszej jakosci na prosiaku?  beka wnusiu, ino KOX

Opublikowano
godrizon > wszystko, plus grać w multiplatformy w gorszej jakosci na prosiaku?  beka wnusiu, ino KOX
A na Switchu oczy nie bolą od grafiki?
Opublikowano
24 minuty temu, Rayos napisał:

ayy dupa peka, oj jak peka, za to ze na switchu mozna zagrac w te wszystkie sztosy i klasyki GDZIEKOLWIEK I KIEDYKOLWIEK chcemy :banderas: 

szczelina w diablo podczas podrózy tramwajem do roboty? Check.

Ubicie Ornsteina i Smaugha w Dark Souls w poczekalni do lekarza? Check.

Zrobienie "paru tur" przed snem w łóżeczku w Civ6? Check.

Granie w najlepsze indyki w najlepszej jakości mobilnie na Switchu? Check.

A wy co? Pękające doopy bo musicie być przykuci do TV, żeby w cokolwiek grać? :yao: 

a tego standa polecam, sam mam i jest bdb :-). 

niektórzy jeżdżą tylko samochodem a grają w domu i po co w takim razie switch? Rozumiem idealna konsola dla młodzierzy co pociągami, tramwajami czy busami jeździ. Dorosły człowiek raczej stara się mieć ten samochód.

Granie przed snem można też na dużej konsoli czy pc leżąc na kanapie. Nigdy nie rozumiałem fenomenu przenośniaków.

Civ 6? Heh mam civ 6 na pc z dyskiem ssd 16 gb ramu i dobrym prockiem. Tura trwa chwilę. Już czuje ile switch będzie w późniejszych etapach myślał zanim da ci zagrać. Na pewno w tym łóżeczku zaśniesz. Grać w gorszą wersje to jak grać w gorszą wersje fm na vita. Po co jak jedyna prawilna jest na pc. 

Z tymi indykami w najlepszej jakości też popłynołeś. Ok granie mobilnie w nie tak ale wcale najlepiej na switchu nie chodzą i często nie wyglądają.

Switch tylko w docku u mnie był i dopóki wychodziły gry miałem go w domu. Gry obecnie nie wychodzą to i się pozbyłem. 

Opublikowano
21 minut temu, Rayos napisał:

na switchu tyle dobra, że nawet nie czekam na directy, jest w co grac :lapka: 

no w gry sprzed 5 lat xdddddd

1 godzinę temu, creatinfreak napisał:

Kupić, ograć Breath of the Wild, sprzedać, kupić dla następnej zeldy (robią), przejść i znowu sprzedać. No chyba, że faktycznie granie mobilne kogoś jara to można grać na tym w najgorsze porty. 

jedyne po co zelde można kupić to jak się ma problemy z zasypianiem, granie w tę produkcję rozwiązuje ten problem 

Opublikowano
2 minuty temu, blantman napisał:

niektórzy jeżdżą tylko samochodem a grają w domu i po co w takim razie switch? Rozumiem idealna konsola dla młodzierzy co pociągami, tramwajami czy busami jeździ. Dorosły człowiek raczej stara się mieć ten samochód.

Granie przed snem można też na dużej konsoli czy pc leżąc na kanapie. Nigdy nie rozumiałem fenomenu przenośniaków.

Civ 6? Heh mam civ 6 na pc z dyskiem ssd 16 gb ramu i dobrym prockiem. Tura trwa chwilę. Już czuje ile switch będzie w późniejszych etapach myślał zanim da ci zagrać. Na pewno w tym łóżeczku zaśniesz. Grać w gorszą wersje to jak grać w gorszą wersje fm na vita. Po co jak jedyna prawilna jest na pc. 

Z tymi indykami w najlepszej jakości też popłynołeś. Ok granie mobilnie w nie tak ale wcale najlepiej na switchu nie chodzą i często nie wyglądają.

Switch tylko w docku u mnie był i dopóki wychodziły gry miałem go w domu. Gry obecnie nie wychodzą to i się pozbyłem. 

W samochodzie na czerwonym switch jest idealny.

Opublikowano

Diablo 3 289 PLN a PSN vs 259 PLN na eShop, handluj z tym :cool: 

Opublikowano
Diablo 3 289 PLN a PSN vs 259 PLN na eShop, handluj z tym :cool: 
W pełnej cenie tak ale na ps4 oraz xbox często są promocje za 50 dyszek a na Nintendo dłuuuugo nie będzie [emoji4]
Opublikowano

zobaczymy czy dłuuuuuugo nie bedzie :-). 

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

259PLN za 6 letnią grę xddd

Na Allegro PS4 nówka 169zł na Switchu w najgorszej wersji za 230zł xddd

ayy jak boli, jak doopa peka, ze od razu leci na allegro szukac porownania cen fizycznych :yao: pudelko na switcha za 199 kupisz z angielska okladka :cool: 

Opublikowano

grało się na 360, grało się na X1, zagra się i na Switchu bardzo chętnie po raz kolejny :cool: 

Opublikowano

Ale po co jak na klocku masz w naladniejszej wersji [emoji4]

Opublikowano

ale na klocku nie zagram przenośnie :) 

Opublikowano

Jedyny prawilny klocek to ten robiony podczas grani na switchu

Opublikowano

Po co mi Switch jak mam iPada. Tyle samo fajnych gier na to wyszlo.

Opublikowano

Ja tam wolę w spokoju posiedzieć w WC ale jak kto woli...

Gdyby tylko Nintendo posiadało moc zbliżoną do obecnej generacji to zapewne była by to najlepsza konsola a tak to, co najwyżej może być fajnym dodatkiem aby ograć 3 exy.

Opublikowano

no tu akurat przyznam racje, trzeba być wariatem, żeby mieć Switcha jako jedyną konsole. pstryk idealnym uzupełnieniem X1/PS4, ale i tak najlepiej mieć wszystkie 3, plejśmieć żeby kurz zbierał, kox do grania a swtich do przenośnego ciorania :lapka: 

Opublikowano
1 minutę temu, Mojave napisał:

Po co mi Switch jak mam iPada. Tyle samo fajnych gier na to wyszlo.

Myśle że ograniczony Switch z bebechami z 2008 to raczej nie może stawać w szranki z ilością gier, jakością czy cenami AppStore.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.