Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Nie ma tutaj zadnego osobistego mocnego pojazdu. 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Poyebalo to mocny osobisty pojazd? Przesadzasz z szeryfowaniem

Opublikowano
Cytat

Dzban to Cie kur.wa zrobił.

:lapka: 

Opublikowano

Ale już powiedziałem, w(pipi)iłeś się w normalną rozmowę i jeszcze śmiesz kogoś nazywać dzbanem. No to kto tu jest z(pipi)any?. Nie ma tu mocnego osobistego podjazdu. :lapka:

Opublikowano

Ofermo zasługuje na bana 

Opublikowano

Skoro aphromo nie widzi mocnego pojazdu to ja też nie widzę :dunno: bawcie się dalej chłopcy 

Opublikowano

Głuszczyk z Kłakowa bawi się wami

Opublikowano

a co bylo z osobistego pojazdu w tym jak ofermo napisal mausowi, ze go poyebalo?

Opublikowano
2 minuty temu, Rayos napisał:

Skoro aphromo nie widzi mocnego pojazdu to ja też nie widzę :dunno: bawcie się dalej chłopcy 

E WOŹNY

DO ROBOTY

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nie napisal, ze mnie pojebalo, tylko zebym wypierdalal. To, ze kogos pojebalo, to bylo akurat do ciebie.

Opublikowano
Teraz, Ficuś napisał:

a co bylo z osobistego pojazdu w tym jak ofermo napisal mausowi, ze go poyebalo?

Nawet tutaj klamiesz:yao: Napisalem co innego co zreszta kolega zacytowal.

Opublikowano

Sepleniak mogl zamiast TV sprzedac monitor. ;/

Opublikowano
1 minutę temu, Rayos napisał:

Won do kąta bo mopem poszczuję! @ragus

ale ja się twojej mamy nie boję

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Witek najgorsze jest to że w Twoim CW nie ma ani grama żartu,

Nie, najgorsze jest to ze nie konfabuluje i nie piernicze glupot, nie moge sie wtopic w tlum:(

Opublikowano
Teraz, ragus napisał:

ale ja się twojej mamy nie boję

a powinieneś

Opublikowano

Bedzie łołn.

Opublikowano
6 minut temu, _Be_ napisał:

Ofermo zasługuje na bana 

Jak Ty i cala reszta forumkowej bandy idiotow, co nawet sciemniac dobrze nie umieja.

Opublikowano
20 minut temu, Kyo napisał:

Czy nie zauważyłeś że mój post jest min. odpowiedzią na Twoje podliczenia ile to pracowników tworzących gierki ma MS w porównaniu do Sony? :D Lider branży o którym wspomniałeś nie dość że "robi" więcej gier to jeszcze są dużo wyżej oceniane niż te od MS. Już nie wspomnę o grafice gdzie w MSie 1-2 teamy potrafią zrobić ładne gierki (przesadzam).

Poza tym kupić teamy a zrobić gierki to tak trochę jak z tym powiedzeniem od chęci do czynów daleka droga czy jakoś tak.

Chciałem tylko pokazać ostatnie inwestycje w MS żeby skonfrontować rzeczywistość z ostatnimi postami aphromo. Sony wybrałem jako przykład, mogłem wziąć dowolnego innego dużego wydawce jak Ubisoft czy EA ale trudno do nich znaleźć takie dane. 

Wiadomo że nie można teraz porównywać sytuacji Sony i MS, bo ci pierwsi robią ostatnio znacznie  więcej gier, lepiej ocenianych, lepiej się sprzedających i mocniej stawiają na słynną graficzke 

Już nie przeszkadzam ;) 

Opublikowano
1 minutę temu, aphromo napisał:

Jak Ty i cala reszta forumkowej bandy idiotow, co nawet sciemniac dobrze nie umieja.

No ładnie to tak personalnie jezdzić po kimś? @Rayos zrobisz coś z tym? Witek w szale chyba go kolega porzucił bo jak nie rzuca spieprzaj w tematach growych to spier,dalaj w cw i wyzywa od idiotów i dzbanów. 

Moim zdaniem całokształ tego usera sugeruje przymusowy ulrop 

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

ale wiem że i tak byś nie wytrzymał i wciskał CW gdzie się da.

ja wiem, ja wiem, byloby super kolejna beka z aphromono.

Zalamujesz mnie chlopie. CW poza CW robia tutejsze mordy nie ja. Moze nie zauwazyles tego przez te +2 lata.

Opublikowano
4 minuty temu, aphromo napisał:

Nie, najgorsze jest to ze nie konfabuluje i nie piernicze glupot

No tutaj bym się nie zgodził :yao:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.