Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Niestety vane nie nacieszy się za długo tytułem najgorszej gry roku ;) crackdownwchuy3 ;) 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 263,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Zakladamy sie? :)

Opublikowano
1 minutę temu, milan napisał:

Teraz można isć drogą Ashena, i cała niebieska ekipa robi  platyny  w Vane i  wmawia całej rodzinie i sąsiadom że gra jest wybitna,  a możemy też o grze zapomnieć i poczekać aż dadza w plusie kiedys tam.

Oceny na wyroczni klapów, Metacritic:

Ashen 79

Vane 55

Trzymam kciuki, może za kilka recenzji dobije do State of Decay 2.

Opublikowano

Wyglądała ładnie, kto  by pomyślał że wylezie z niej g,owno, i nie pisze  o mamie Havena.

Opublikowano

anbyliwybyl

Opublikowano

Z tego co słyszałem, milan mocno czekał na ten tytuł i wiązł z nim duże nadzieje. Przykro mi się że się rozczarował ;( 

Edytowane przez ASX

Opublikowano

anbyl[Y]wybyl

Opublikowano

Ale ja to wzialem z twojego statusa, tej. :sapek:

Opublikowano

W najlepszym razie zostaną wykupieni przez micro,w najgorszym wyyebani na zbity pysk

Opublikowano

To ma status exa? To sie nie zakladam Pawcio. Spokojnie dobije do 80 na meta. :)

Opublikowano

Square uciął pewnie budżet i wyszedł potworek, a sea of glut ma pełne wsparcie spencera oraz pieniążków i poza fajnym coopem to tam nie ma nic do roboty, gra na tydzień - wysyłka po weekendzie :xboss:

A i najmocniejsze 69 w historii zielonych pokrak :dynia: 

tumblr_plosqdcebg1vrcbv0o1_1280.png

Ale zaraz wyskoczy jeden z drugim klakierem, że NO PRZECIEŻ JEST EXPIERIENCE, KTÓREGO TY NIE ZROZUMIESZ BO WODA PIĘKNA I MOŻNA BAWIĆ SIĘ W SYMULATOR BIEDAKA KOPIĄC ŁOPATĄ NA PLAŻY  :dynia: 

Monty Python ze Spencerem jako Gwoździem Programu :mevek:

Opublikowano

Kogo interesują recenzje z marca ubiegłego roku? Oceniajmy jak gra wygląda teraz ;) 

Opublikowano

Mozna sie napierdalac. Zreszta w najnowszym DLC bedzie mozna sie napierdalac 24/7. :)

Opublikowano

Czy sot to najlepsze co można skosztować na xie? No to jadłem, no mega

Opublikowano
11 minut temu, oFi napisał:

Square uciął pewnie budżet i wyszedł potworek, a sea of glut ma pełne wsparcie spencera oraz pieniążków i poza fajnym coopem to tam nie ma nic do roboty, gra na tydzień - wysyłka po weekendzie :xboss:

A i najmocniejsze 69 w historii zielonych pokrak :dynia: 

tumblr_plosqdcebg1vrcbv0o1_1280.png

Ale zaraz wyskoczy jeden z drugim klakierem, że NO PRZECIEŻ JEST EXPIERIENCE, KTÓREGO TY NIE ZROZUMIESZ BO WODA PIĘKNA I MOŻNA BAWIĆ SIĘ W SYMULATOR BIEDAKA KOPIĄC ŁOPATĄ NA PLAŻY  :dynia: 

Monty Python ze Spencerem jako Gwoździem Programu :mevek:

ale czym ty walczysz, przecież wy się jaraliscie driveclubem, który ma 71 i po jubileuszowym patchu na narkotykach 9/10

Opublikowano

No mans sky też jest podobno grywalne.

Tyle, że już nikogo.

A boty nie mają w co grać to do starych gierek wracają, gej pass widzę was ładnie wyszkolił. 

Opublikowano
2 minuty temu, oFi napisał:

A boty nie mają w co grać to do starych gierek wracają, gej pass widzę was ładnie wyszkolił. 

To w końcu gramy w stare gry czy nowe czy ich nie ma? Ten xbox to konsola schrodingera. 

Opublikowano

Mocne slowa jak na goscia, co ostatnio gral w Bloodborne i Bioshock.

Opublikowano

No nie ma to jak walić konia do remake RE 2, CTR, Spyro, Shadow of the Colossus czy Medevil a potem pyerdolić coś o starych grach :pawel:

Opublikowano
32 minuty temu, oFi napisał:

No mans sky też jest podobno grywalne.

z tym że w No Mans Sky nigdy nie grało tyle ludzi, ile teraz gra w SoT 

jedziesz dalej, dobrze Ci idzie.

29 minut temu, _Be_ napisał:

To w końcu gramy w stare gry czy nowe czy ich nie ma? Ten xbox to konsola schrodingera. 

No SoT to już stara gra Bartek, nie wiem czego nie rozumiesz? Co z tego że co dwa miesiące dostaje nowy dodatek z nową zawartością? 

Edytowane przez ASX

Opublikowano
2 minuty temu, _Be_ napisał:

No nie ma to jak walić konia do remake RE 2, CTR, Spyro, Shadow of the Colossus czy Medevil a potem pyerdolić coś o starych grach :pawel:

No ale ktoś mógł nie mieć PSX, PS2 lub PS3. Dla nich to nowe gierki. :pawel: 

Opublikowano
3 minuty temu, _Be_ napisał:

przecież też walisz byka do re2 xD

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

przecież też walisz byka do re2 xD

może przed premierą bo dla mnie to by była faktycznie NOWA gierka, ale po demie już sie odechcialo xD

chińskie tfu guwno 

Opublikowano

Nikt nie czeka. Jak wrzuca do GP to moze sie wlaczy. Ale nie szybciej, niz po Below. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.