Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 263,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał:

To na tym telewizorze ogrywasz Forzę Horizon 4 w 1440p/60 godlike graphic settings? :pawel: 

No tak. 1000 razy bardziej wole takie gierki odgrywac na Oledzie niż na jakimś małym monitorku. 

Edytowane przez easye

Opublikowano
3 minuty temu, easye napisał:

Po pierwsze gram na telewizorze więc każda gra u mnie wyświetla Maks 60 fpsow, po drugie nie trawie ani epic stora, ani bllizarda, sam ciągle napierdalasz na klientów PC to czego (pipi) nie rozumiesz? Ubi, Steam, origin w zupelnosci mi wystarcza. 

NO ALE PC TAKI DOBRY XDDDDD

Opublikowano

Wiesz klapom nie przeszkadza żałosna rozdziałka i ta yebana rekonstrukcja w ktorej RDR 2 wyglada jak guwno rozmazane to nic na to nie poradzisz :dynia:

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

1440p rozciągnięte do 4K, to musi robić robotę. :pawel: 

Jaki Ty jesteś głupi xD

Opublikowano

Byłoby pięknie :banderas: 

Chętnie zobaczyłbym Oriego i inne gierki Microsoftu na konsoli Nintendo.

Opublikowano
15 minut temu, easye napisał:

Nie bo te same destiny działa na słabych peceta w 60 bez zajekniecia.

Znaczy, ze sie skladacie w 60 na gre?

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

Jaki Ty jesteś głupi xD

To są Twoje słowa, że zamiast jakiegoś 4K to sobie wolisz odpalić gierkę w 1440p w grafice że na Xboxie to wygląda to jakby nie było tekstur. Twoje słowa więc japa tam koniu. :) Teraz coś pierd,olisz o graniu na OLEDzie, a 60 klatkach i wolisz BlackOps4 na osrane PS4, niż PC w godlike quality. Zacznij brać leki.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

NIE MOZE BYĆ, HURR DURR TYLKO EXY NA JEDNEJ KONSOLI!111

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

To są Twoje słowa, że zamiast jakiegoś 4K to sobie wolisz odpalić gierkę w 1440p w grafice że na Xboxie to wygląda to jakby nie było tekstur. Twoje słowa więc japa tam koniu. :) 

Bo ta gra w 1440p na najwyższych ustawieniach i 60 fpsach na PC wygląda z 5 razy lepiej niż na trybie grafiki na Koxie. 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Widzac kondycje psychiczna isis to wcale sie nie dziwie ze nikt nie chce z nim grac

Opublikowano

Jak wyłączyć tryb kasztana na ps4?

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Ja (pipi)e to że Forza w trybie 60 fpsow wygląda jakby była bez tekstur na konsoli to też nie moje słowa xD  Wygląda tak fajnie, że wszyscy na konsolach wola grać w 30...

Ja wolę zagrać na ustawieniach ekstremalnych w 2 k przy 60, mogę też w 4 przy wysokich, na PC do wyboru do koloru!  Najlepsza platforma do ogrywania gier MS! 

Edytowane przez easye

Opublikowano

EKSTREMALNYCH 

Opublikowano

Ekstremalne ustawienia. xD

Opublikowano
3 minuty temu, easye napisał:

Ja wolę zagrać na ustawieniach ekstremalnych w 2 k przy 60

18 minut temu, easye napisał:

Po pierwsze gram na telewizorze więc każda gra u mnie wyświetla Maks 60 fpsow

To w końcu grasz 2K na tym OLEDzie czy 4K?

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

4k to ustawienia danger zone

Opublikowano

4k to juz GIEWONT ustawien.

Opublikowano

easye jak szykbo spierdolil z tematu. zrobilo sie ekstremalnie.

Opublikowano

XD 

Vizir (pipi) na PC grasz jak chcesz ja wolę obniżyć rozdzialke dla najwyższych ustawień graficznych, jak Ty widzisz rozciągnięte obraz to możesz sobie ustawić 4k/wysokie ( na moim settingu ofc) 

Co byś  nie ustawił wygląda to lepiej niż wersja Koxa 4k w 30, a nadal chodzi w 60!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja (pipi)e myślałem, że takie jednostki już nie istnieją xD chlop myśli, że gry wyglądają najlepiej na jego konsolce xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.