Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

6 minut temu, Welna napisał:

Jak kupiłem Xboxy to tak , chcialem ograc tylko Eksy

A ze ich poziom pozostawiał bardzo duzo do zyczenia to naturalnym jest ze pozbylem sie szrota

Jak śmiesz?! Eksy na Xboksie ci się nie podobały? O ty taki, ty owaki! TYPOWY KLAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 306,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Destiniorz i WoWowiec mówi o braku gustu XDDDDDDDDDDDDDDDDDDXdddddddddddddddddd

Opublikowano
7 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Kurczę, szkodza że masz pochowane trofiki bo z chęcią sprawdziłbym jakie to tam sztosy ograłeś. :) Pewnie jakiś Assassin czy dwa to klasyk, a może gdzieś i CoDzik się przewinął?

Grałem w Origins

Grałem w Far Cry

Grałem Chwilke w Coda ale nie poszło

BF tez jakos nie moge sie przekonac
Tekken , RE7 , Crash , wiele innych
Cos to zmienia? 

Teraz akurat pyakm sobie w DQ XI , wczesniej w Ni no Kuni 2, God of War, za pare dni Spider , 
A trofiki mam pochowane bo nie gam dla trofikow. 

Opublikowano

Jesli musisz leczyc swoje kompleksy przypodobujac sie forumkowi , ze grasz w gry ktore (pipi)a cie interesuja ale sa forumkowo dobre to gratuluje.

Opublikowano

Opublikowano
2 minuty temu, Welna napisał:

Jesli musisz leczyc swoje kompleksy przypodobujac sie forumkowi , ze grasz w gry ktore (pipi)a cie interesuja ale sa forumkowo dobre to gratuluje.

To nie do Ciebie a do Roziego, ale fakt że nie potrafię zrozumieć że ludzie jarają się kolejnym generycznym AAA. Pewnie status exa pomaga mocno, wiadomo że +20% do oceny. :) 

Opublikowano

Poprostu lubie sobie pograc w takie tytuły, Sony robi to dobrze , podoba mi sie to i sobie gram

Jednocześnie mogę powiedzieć ze GT Sport to kupa,  bo nie przeszkadza mi status Exa w rzuceniu hujowej wg mnie gry. 
Czasami , mimo 33 lat lubie tez sobie pograc w JRPG mimo, ze nie przystoi wg pewnych standardów i mam na to wy(pipi)ane. 

Roznica polega na tym , ze moge sobie zagrac w 10 exow w roku i nawet jak 4 sa gównem to pozostaje mi kolejnych 6

Posiadacze tylko Xboxow nie dość, ze moga pograc w 4 exy rocznie , to moze 1 okazuje sie wartym ogrania.

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

To nie do Ciebie a do Roziego, ale fakt że nie potrafię zrozumieć że ludzie jarają się kolejnym generycznym AAA. Pewnie status exa pomaga mocno, wiadomo że +20% do oceny. :) 

Dlatego te osrane gówna HaloForzaGearsy mają takie oceny, dzięki za potwierdzenie.

Opublikowano

wiadomo , ze w mutliplatformy gramy na obu sprzetach wiec nie dajemy ich w takich argumentach bo byłoby to bez sensu prawda?

Opublikowano
4 minuty temu, Welna napisał:

Roznica polega na tym , ze moge sobie zagrac w 10 exow w roku i nawet jak 4 sa gównem to pozostaje mi kolejnych 6

Z czego kolejne 4 zawijają się na inne platformy i tracą swój status, tak przecież ważny dla serduszka fana Sony

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Z czego kolejne 4 zawijają się na inne platformy i tracą swój status, tak przecież ważny dla serduszka fana Sony

ale akurat te dwa które zostają potem tymi które od początku podobały się najbardzej :))

Opublikowano

I wracamy do poczatku
Ktora konsola ma wiecej dobrych gier? Multiplatofrmy to to samo, wiec skoro wiecej dobrych Eksow ma Sony = mozna sie jarac

Edytowane przez Welna

Opublikowano
  • Autor
29 minut temu, Welna napisał:

A trofiki mam pochowane bo nie gam dla trofikow.

Skoro nie grasz dla trofeów to czemu je ukrywasz? Rozumiem jakbyś miał tam jakieś komplety z których byś się wstydził, ale skoro nie jesteś trophy whore to nie bardzo pasuje ten argument. A samo odkrycie listy pozwala innym osobom zobaczyć w co aktualnie grasz/grałeś, a niekoniecznie czy masz platyny.

Opublikowano

Welna próbował sprytnie to rozegrać, poukrywał trofiki aby nikt nie zobaczył że grał i jarał się Drajwsraką, aby potem móc bezkarnie wypominać xbotom ich chuyjowe exy. Bardzo sprytnie 

Opublikowano

Nie musze sie ukrywac z tym ,ze nadal jaram sie Driveclubem, bo wg mnie to najlepsze wyścigi w jakie mi było grac od dwóch generacji

Opublikowano

xD

No i masz, teraz jesteś spalony. A tak dobrze Ci szło 

Edytowane przez oni

Opublikowano

Dobra, po 16 znów będzie ogień! YETI ma już pewnie uprzednio przygotowane posty gotowe do wklejenia. Słowa klucze w tych postach to:

królestwo niebieskie, standard graficzny, średnia na meta, zielone robactwo, Choroszcz, dominacja jak za czasów PS2, mysz VR

Opublikowano

Oni i jego gust do samochodówek xdd

I wgl do wszystkiego xdddddd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.