Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FIFA 19 Ultimate Team

Featured Replies

Opublikowano

Czasami mam wrażenie, że sami siebie oszukujemy... Te wszystkie informy i cała reszta. Zniszczyli nam psychiki. Zamiast grać Cuadrado za 9 tys, gram tym za 250 tys z LM OTW. Bo tak... Ale prawda jest taka, że nie czuję żadnej różnicy.

To jest choroba[emoji55][emoji55][emoji55][emoji55][emoji55]

• Odpowiedzi 448
  • Wyświetleń 52 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• I co leszcze? [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

• Rozyebalem juz 3 pady odkad wprowadzili fut champions w 17stce  ostatnio kupilem nowego i obicalem sobie ze juz nigdy wiecej.  A denerwuja mnie w sumie tylko dwie rzeczy. Jak mam mega pecha i obi

• Ten pressing jest podkrecony w tej fifie ale zrobili to po to zeby ukrocic gre na czas. Jak w fut champions ktos prowadzil 1-0 i gral od 60min na czas i nie dalo rady mu odebrac pilki to doprowadzlo t

Opublikowano

Często nie warto inwestować w IFy. Dużą różnicę czuć tak naprawdę przy SIFach czy TIFach, TOTSach itd, ale moim zdaniem karty IF są znacznie przepłacone. Przykładowo zamiast brać Mbappe IF lepiej wziąć Mbappe+Neymara. Najlepsi zawodnicy w grze mają unikalne ruchy i cechy które robią straszliwą różnicę, dlatego lepiej moim zdaniem mieć pełny skład kozackich non-informów zamiast pełny skład informów dobrych, ale nie fenomenalnych piłkarzy.

Opublikowano
  • Autor

Ciezko poczuc roznice miedzy kartami zwyklymi a tymi z ucl skoro tam jest 1 pkt roznicy na kazdej statystyce. Cuadardo w tej fife to jest placek w porowaniu nawet do takiego Sane, nie mowiac o Mbappe, Salahu czy reszcie topow. Takie Cuadrado i inne to sa spoko przy totsach najwczesniej. 

Opublikowano

To tylko obrazki z kart. Tym sie ludzie podniecaja. 

Sprzedalem chwilowo ten syf bo moze w styczniu, lutym przestana w koncu latac, z byle powodu kazdego płaczka. Przeciez to zupelnie inna gra niz w day pne i to juz kilka razy, a jest listopad :reggie:

Kiedys to bylo. Konami wysralo PES6 i graj se w sieci ze wszystkim co dali w day one. I gralo się, dla skilla. Pozdro Raulos :ragus:

A teraz, teraz to karty ważne, zacznij wygrywac na poczatku z typem. Rage. Na 8 meczy 6 nawet nie dokonczone bo sie obsrywaja. 

Bedzie jeszcze dobra promka w cyfrze to jeszcze złapie. Szkoda czasu, nie adekwatnego do nagród. 

Opublikowano

Ale wiesz, że nie musisz grać w FUT? Fifa ma też online normalny.

Opublikowano

Ja właśnie wystawiłem cały skład i sprzedaje coinsy.

Odpaliłem dziś zwykły tryb online, ale tam jest dramat z ilością graczy. 800 osób było tylko...

Opublikowano
42 minuty temu, _Be_ napisał:

Ale wiesz, że nie musisz grać w FUT? Fifa ma też online normalny.

Ma. Ale same betony cyborgi. Chuyowymi gwiazdkami nikt nie gra. 

Opublikowano

Dlatego FUT jest cwane i nie zawsze droższy znaczy lepszy. Podobają mi się gracze, którzy mają słabszy skład ale grają finezyjnie, dużo z tyłem (nawet z bramkarzem), zróżnicowanie, nie tylko dołem, w obronie "nie na raz" itd. A nie te harpagany uj i do przodu tylko :notbad:

Opublikowano

No ta. Tyle co ogralem dwiescie meczy to mialem dwóch bakłazanow co widać bylo skladzie. Swiezaki z brązami no i nie mieli nawet co ze mna dyskutować. Generalnie to wlasnie na tyle meczy trafilem na nie ogarow. W większości to raczej gracze ktorzy siedza z EA od lat. 

Opublikowano

Dużo słyszałem na temat bramkarza Yashin 94. Jedni zachwalają a inni mówią, że najbardziej przepłacona karta. Obecnie mam De Gea - skład za około 800k. Musiałbym wszystko sprzedać zostać z Yashinem i właśnie z tymi grajkami co kosztują po 10k i dobrze mi leżą. Obecnie mam Aguero i jakoś nie czuję wielkiej różnicy.

Opublikowano

Jestem fifowym noobkiem i nowicjuszem, dlatego to pytanie będzie głupie. W jaki sposób wy zarządzacie kondycją graczy. Gracie na zmianę fitnessem i pierwszym, stosujecie drużynową kondycję czy regenerujecie główny skład na bota?

Opublikowano

nie da  się grać dzisiaj, same śmietniki grają, gościu ma jakiegoś neuera na bramce i on broni z 10 setek moich a u mnie 3 gole z dupy i po meczu, następny mecz rezerwowy realu tibo kurła to samo. 

Opublikowano

Udało mi się kupić tego Yashina 94 sprzedałem niemal cały skład a tu taki Yashin podskoczył do 900k... Na szczęście dziś za 750k kupiłem. Mam do rozegrania 4 mecze a brakuje mi 2 wygranych...

Opublikowano
  • Autor

Brawo EA wy kur wy. 14-3 bilans jak narazie wiec git i gold 1 lekko wleci ale oczywiscie serwery nie dzialaja xDDDDDDDDDDD Nie ma wiekszych nieudacznikow w swiecie gier niz ta firma, serio. Gdyby oni mieli jakas konkurencje to zdechli by z glodu. W ciagu ostatnich 2 dni EA dali dupy z: sbc o 3 zestaw ikon (sbc usuneli a ludzie ktorzy przepalili ikony zostali z niczym), sbc o potm bundesligi Sancho (to samo), pomylili slowenie ze slowacja w sbc wazne mecze xD a teraz serwery niedzialaja. Najs

Mam nadzieje ze przedluza o jeden dzien fut champions, tak jak to robili rok temu w razie awarii, bo nie chce mi sie dzisiaj poznym wieczorem dogrywac. 

A z tym Jaszynem to glupote robicie imo. Bramkarz to tylko bramkarz, co ma wpuscic wpusci i tak. Nie ma mozliwosci zeby on wam wybronil tyle sytuacji zeby koniec koncow splacil te swoje 700k. On kosztuje wiecej niz Neymar i prawie tyle co Messi xDDDDD a oni faktycznie sa gamechangerami i moga wam wygrac kilka meczow ekstra

Opublikowano

Ważniejsze od bramkarza jest obrona, obecnie mam Cheilliniego, Skrinara i Cancelo natomiast na LO zbieram czyli na jedynego i słusznego Alexa Sandro.

Na bramkę wystarczy Fahrmann, Baumann, Szczęsny z tych tańszych

Edytowane przez PlastikowySmalec

Opublikowano

dlatego ja się Was pytałem ;p schabek mi za późno napisał. Ja tu walczę o 11 wygraną i został mi 1 mecz i też nie mogę dograć, ogólnie to NIC nie można grać nawet offline Squad Battels itd. Mam nadzieję, że ten cały Yasin nie spadnie z ceny i wymienię go na jakiegoś atakującego. Na razie nie ma lepszego bramkarza w FIFA. Zagrał całe 2 mecze. Wpuścił jakąś szmatę ale jeden kosmiczny strzał mi wybronił i dzięki temu WIN.

Opublikowano

Bramkarz to jest najważniejszy piłkarz w składzie, mamy przecież najmniejszy wpływ na jego zachowanie. Bramkarza trzeba mieć dobrego w pierwszej kolejności uważam :czezky:

Opublikowano
  • Autor

No nikt ci nie broni nauczyc sie samemu przesuwania bramkarzem. Wtedy nawet jakims brazakiem mozna wyjmowac pilki.

Ale nawet wtedy zaden bramkarz nie gwarantuje skutecznosci. W tej grze jest po prostu za duzo randomu, wylewow, odbitek 

Opublikowano
2 godziny temu, schabek napisał:

Brawo EA wy kur wy. 14-3 bilans jak narazie wiec git i gold 1 lekko wleci ale oczywiscie serwery nie dzialaja xDDDDDDDDDDD Nie ma wiekszych nieudacznikow w swiecie gier niz ta firma, serio. Gdyby oni mieli jakas konkurencje to zdechli by z glodu. W ciagu ostatnich 2 dni EA dali dupy z: sbc o 3 zestaw ikon (sbc usuneli a ludzie ktorzy przepalili ikony zostali z niczym), sbc o potm bundesligi Sancho (to samo), pomylili slowenie ze slowacja w sbc wazne mecze xD a teraz serwery niedzialaja. Najs

Mam nadzieje ze przedluza o jeden dzien fut champions, tak jak to robili rok temu w razie awarii, bo nie chce mi sie dzisiaj poznym wieczorem dogrywac. 

A z tym Jaszynem to glupote robicie imo. Bramkarz to tylko bramkarz, co ma wpuscic wpusci i tak. Nie ma mozliwosci zeby on wam wybronil tyle sytuacji zeby koniec koncow splacil te swoje 700k. On kosztuje wiecej niz Neymar i prawie tyle co Messi xDDDDD a oni faktycznie sa gamechangerami i moga wam wygrac kilka meczow ekstra

Dlatego poszedl sell zanim wpadły promki w cyfrze :reggie:

Opublikowano

No Alex Sandro kupiony, Obrona jest kompletna > Alex Sandro - Chiellini - Skrinar - Cancelo

Ewentualnie Skrinar będzie wymieniony na Koulibaly albo Bonucciego.

Aczkolwiek gra w Fut Champions to rak i nie trawię tego... takie ściery fartowne grają że to jest niepojęte...