Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

Coś u Gabena nie działa jak należy, gift kupiony, kasa zeszła z konta, prezentu brak w ekwipunku, whatdafuk

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 78,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

Nie dostałem maila ani z podziękowaniem za zakup giftu ani tego informującego o odbiorze. Gaben po prostu wałka trzasnął, nieładnie :/

Opublikowano

O(pip)ić, obciążyć i zwolnić;D Wal do pomocy technicznej, może dziś odpowiedzą...

Opublikowano

Support odpowiada po kilku dniach na ticketa, a w międzyczasie nie da się nic kupić. NICE ONE GABE :nosacz2:

Cytat

Ta transakcja jest oczekująca, a Steam próbuje otrzymać płatność.

Po zakończeniu zakupu i otrzymaniu płatności, Steam wyśle rachunek na twój adres e-mail, a produkt zostanie dodany do twojej biblioteki.

Jeżeli twoja transakcja nie powiedzie się, Steam wyśle na twój adres e-mail wiadomość z linkiem pozwalającym ci na ponowną próbę dokonania tej transakcji (ze zniżką) w ciągu następnych 72 godzin.

Czyli 3 dni bez zakupu choćby drobiazgu dla innych :whyyy: I didn't ask for this...

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Poprostu poczekaj chwile i nie probuj na sile nic kupowac bo moze jeszcze bardziej wydluzyc, pewnie pusci samo. A pozatym za 3 dni nadal bedzie sale :nosacz3:

Opublikowano

Nic się nie zmieniło od ostatniego razu.

"Wystąpił błąd transakcji", kasy na koncie nie ma, przy drugiej próbie zakupu to samo. @Starh, podziękuj Valve że nie zagrasz w gierkę :nosacz2:

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Alez ten Project Warlock dobry :obama: Czuje sie jak 20+ lat temu na starym PC w miodna gierke, gdzie kazdy blad kosztuje mnie game over i trzeba od nowa planowac co i jak a nie przed siebie na pałe. Ta graficzka, te 144 klatki, no super gierka a FPSow nie lubie (tylko Wolfenstein mnie wciagnal jak bagno).

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Ja tam jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa jak chodzi o prezenty :D 

giphy.gif

Wprawdzie miałem sobie kupić jakieś dwie gierki na konsolę, ale chyba wolę zobaczyć wasze szalone reakcje :dynia:

Opublikowano
Teraz, Matriks_1111 napisał:

Ja tam jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa jak chodzi o prezenty :D 

giphy.gif

Wprawdzie miałem sobie kupić jakieś dwie gierki na konsolę, ale chyba wolę zobaczyć wasze szalone reakcje :dynia:

Zabierzcie mu kartę kredytową :D

Opublikowano
16 minut temu, Bzduras napisał:

"Wystąpił błąd transakcji", kasy na koncie nie ma, przy drugiej próbie zakupu to samo. @Starh, podziękuj Valve że nie zagrasz w gierkę :nosacz2:

Gejben TY CH.... :frog:

Opublikowano

Serio coś z transakcjami u Gabena się dzieję. Czekam juz 5 min po kliknięciu kup jako prezent

Edit: Już poszło, ale z grubym opóźnieniem

Edytowane przez Mild_smoker

Opublikowano

Jezeli macie w planach jakies gifty to najlepiej doladowac sobie portfel Steam za wczasu. Wtedy połyka srodki z portfela i nie musi przetwarzac platnosci specjalnie a i zwroty sa odrazu w sekunde.

Opublikowano

A tutaj na przykład widać, że jak Gaben chce to potrafi :fsg: 

giphy.gif

DQXSbbx.png

@Mild_smoker, dziękuję! Swego czasu grałem z kilkanaście godzin w tą wersję trójki na telefonie, ale porzuciłem ją no bo bez jaj, kto gra na telefonie w Fajnala? Ależ ciepło na serduszku z rana, Fajnal rządzi, Fajnal radzi, Fajnal nigdy Cię nie zdradzi :xboss:

Opublikowano

Polecam, wersja PC bardzo fajna, nie skonczylem co prawda bo mi save padl razem z dyskiem a wtedy nie dzialal cloud (albo nadal nie dziala?) ale naprawde solidny port na PC w fajnej graficzce.

Opublikowano

Właśnie tworzę w Gamedev gierkę o forumeczku (adventure z dialogami i systemem wyborów) :banderas: co za sztos

Edytowane przez Starh

Opublikowano
56 minut temu, Bzduras napisał:

04EuUWi.png

Recenzje oczywiście już oplacone :nosacz3:

n0C1sZZ.png

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Nie mam reakcji, ale wierz mi - kwiknąłem gromko przed monitorem :D