Opublikowano 27 września 202527 wrz Autor Command wczoraj obchodzil 30 urodziny. A ja jak dzis pamietam kiedy kumpel zjawil sie u mnie z oryginalem. Jedna z topek zycia.
Opublikowano 7 stycznia7 sty Autor Na epicu C&C Remastered za 9zl.https://store.epicgames.com/pl/p/command-and-conquer-remastered-e107f6
Opublikowano 7 stycznia7 sty przelazlem to jakos w zeszlym roku. tzn jedynke i RA obie kampanie. nie powiem, nie bylo latwo momentami. w obu grach jest taki nagly skok poziomu trudnosci. pierwsze misje robisz z zamknietymi oczami a potem nagle jebs i juz trzeba kumac sposob i eksperymentowac.ai jest chamskie, bezposrednie i zazwyczaj zaczyna z handicapem. ale no zabawa tak czy siak przednia.
Opublikowano 7 stycznia7 sty Autor W jedynce niektore sciezki na mapie kontynentu (wyznaczane przez strzalki) sa tez trudniejsze niz inne. AI ma kilka zachowan, ktore mozna naduzyc ale generalnie jeszcze jest znosna. To co sie dzieje w covert operations za to, to jest kosmos. Bez podpowiedzi albo godzin rozkmin roznych wariantow nie da rady tego przejsc.Skonczylem niedawno coverty GDI i NOD juz mi sie nie chce, ale pewnie kiedys wroce. Zrobilem tez wczoraj jeszcze raz kampanie GDI i lece pozostale warianty mapy.