Opublikowano 18 stycznia 20196 l Duży plus za danie Zooltarowi recki pubga. Przy czytaniu "recenzji" Hiva miałem wrażenie jakby zagrał kilka meczów, stwierdził że słaba grafika, dużo bugów i rzucił w kąt, a Zooltar jednak trochę w to pograł i miał co napisać. I jeszcze plusik za artykuły z hardkora. Najlepszy ten o początkach cywilizacji. Tego, że nasz gatunek wytępił i zjadł neandertalczyków, to nawet w świecie wiedzy nie wyczytałem Edytowane 18 stycznia 20196 l przez Yakubu
Opublikowano 18 stycznia 20196 l Też jestem za skasowaniem HCR, gdzie leży sens zdjęcia wielkości znaczka pocztowego? Z resztą od dłuższego czasu jest to kącik "patrz jaki mam tv i kino domowe" Grające damy również powinny wylecieć. Stulejarze nich idą na Twitch, tam jest pełno lasek grających w gierki. A nie czyjąś żona z wyłączonym padem. Edytowane 18 stycznia 20196 l przez chris85
Opublikowano 18 stycznia 20196 l Autor Akurat Grajacych dam nie ma od dawna. Jako cykliczny dzial ostatni raz listopad 2016. Od tego czasu (26 numerow) dwa razy pojawily sie w listach.