Skocz do zawartości

PSX Extreme 257

Oceń okładkę PSX Extreme 257 31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 257

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Duży plus za danie Zooltarowi recki pubga. Przy czytaniu "recenzji" Hiva miałem wrażenie jakby zagrał kilka meczów, stwierdził że słaba grafika, dużo bugów i rzucił w kąt, a Zooltar jednak trochę w to pograł i miał co napisać.

I jeszcze plusik za artykuły z hardkora. Najlepszy ten o początkach cywilizacji. Tego, że nasz gatunek wytępił i zjadł neandertalczyków, to nawet w świecie wiedzy nie wyczytałem :obama:

Edytowane przez Yakubu

• Odpowiedzi 78
  • Wyświetleń 19,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

No, te listy to jest bezsens. Może w 1996 czy kiedy PE ruszało to jeszcze było fajnie poczytać wypowiedzi innych graczy, ale dzisiaj mam ich wystarczająco dużo (aż za dużo czasami) w Internecie, który

• U Kuby taka ekspresowa (bo za krótka) podróż przez rożne genezy różnych Jokerów, podczas której dowiedziałem się zaskakująco wiele nowego. Inni autorzy mają teksty lepsze i gorsze, lepiej i słabiej "z

• Jako że jakiś czas temu wróciłem do regularnego kupowania PE kilka słów. Najpierw gorzkich. Niestety widać że niektóre persony trochę się wypaliły. Np. majka czasami ciężko się czyta mam tez

Opublikowano

Też jestem za skasowaniem HCR, gdzie leży sens zdjęcia wielkości znaczka pocztowego? Z resztą od dłuższego czasu jest to kącik "patrz jaki mam tv i kino domowe"

Grające damy również powinny wylecieć. Stulejarze nich idą na Twitch, tam jest pełno lasek grających w gierki.  A nie czyjąś żona z wyłączonym padem. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano
  • Autor

Akurat Grajacych dam nie ma od dawna. Jako cykliczny dzial ostatni raz listopad 2016. Od tego czasu (26 numerow) dwa razy pojawily sie w listach.