Opublikowano 15 marca 20196 l Byłoby ciekawie, gdyby Rogerowi udało się zatrudnić Jacka Piekarę jako felietonistę czy "trzeciego zgryźliwego tetryka", zarówno Marcellus jak i Zooltar (Sobek w sumie też) mają poglądy lewicowe na różne sprawy związane z grami, ciekawy byłby punkt widzenia kogoś z prawicy, a Piekara ma dobre pióro, i już na łamach Gamblera wyrażał swoje poglądy
Opublikowano 15 marca 20196 l Piekara? Może jeszcze Ziemkiewicza albo Jana Pietrzaka Ten grafoman dostepny jest na twitterku 24/7, jak ktos lubi urojenia prawakoidalne PE trzyma sie z daleka od polityki i tak trzymać. Taki Zax czy Komodo nie raz wyskakują ze swoimi z dupy wziętymi teoriami więc na upartego balans jest zachowany
Opublikowano 15 marca 20196 l Ale w sumie czemu dobrze, że sie trzyma? wrzuca sie tyle niezeiazanych z grami tematów, rozmyśliłem sie, niech bedzie Piekara czy ktokolwiek, bez różnicy, umknie w pier.do.lniku
Opublikowano 15 marca 20196 l Autor 52 minuty temu, Kicaj napisał: Ale w sumie czemu dobrze, że sie trzyma? wrzuca sie tyle niezeiazanych z grami tematów, rozmyśliłem sie, niech bedzie Piekara czy ktokolwiek, bez różnicy, umknie w pier.do.lniku Dla równowagi Obecnie "tetrycy" często uprawiają lewicową propagandę (Odradzający się faszyzm, Trump jako zło wcielone) przydałby się ktoś z prawicy dla równowagi
Opublikowano 16 marca 20196 l 13 godzin temu, metalcoola napisał: Dla równowagi Obecnie "tetrycy" często uprawiają lewicową propagandę (Odradzający się faszyzm, Trump jako zło wcielone) przydałby się ktoś z prawicy dla równowagi Takie historie na łamach czasopisma o gierkach? O ja pier.dole, dobrze, że przestałem kupować.
Opublikowano 16 marca 20196 l Raz chyba coś pisał, że w USA siwy bedzie blokował gierki. Raz. Gorzej z innymi "tematycznymi" materiałami.
Opublikowano 16 marca 20196 l 15 godzin temu, metalcoola napisał: Dla równowagi Obecnie "tetrycy" często uprawiają lewicową propagandę (Odradzający się faszyzm, Trump jako zło wcielone) przydałby się ktoś z prawicy dla równowagi Poczytaj sobie blogi na niezalezna.pl
Opublikowano 16 marca 20196 l Autor 16 minut temu, _Be_ napisał: Poczytaj sobie blogi na niezalezna.pl To działa w dwie strony, jeśli chcę poczytać lewicową propagandę, to mogę sobie poczytać NIE
Opublikowano 16 marca 20196 l Metalcoola, wrzuć foto jakiejś tej lewackiej propagandy z PE. Jak znajdziesz w jakimś numerze, to daj znać. Po prostu często o tym piszesz, a tam może faktycznie raz był taki przypadek.
Opublikowano 16 marca 20196 l Ale Wolf chyba ok, do Niemców się rypie. Resident rozumiem, ze 5, bo rypiemy do murzynów Edytowane 16 marca 20196 l przez Kicaj
Opublikowano 16 marca 20196 l Do jakich Niemców? Do nazistów czyli do osób o poglądach prawicowych. Zresztą Piekara w nowym PSX wyjaśni.
Opublikowano 16 marca 20196 l Autor 5 godzin temu, grzybiarz napisał: Metalcoola, wrzuć foto jakiejś tej lewackiej propagandy z PE. Jak znajdziesz w jakimś numerze, to daj znać. Po prostu często o tym piszesz, a tam może faktycznie raz był taki przypadek. Teraz nieco się poprawiło, ale wcześniej mieliśmy: - Narzekanie na Trumpa - Atak na graczy za Gamergate - Strach, czy w razie odrodzenia faszyzmu, Ameryka stanie po właściwej stronie
Opublikowano 16 marca 20196 l Atak na graczy za Gamergate to normalny temat. Dwa pozostałe były w jednym artykule. Nsziści, aka Hitler byli socjalistami, Korwina sie spytajcie