metalcoola 178 Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 Byłoby ciekawie, gdyby Rogerowi udało się zatrudnić Jacka Piekarę jako felietonistę czy "trzeciego zgryźliwego tetryka", zarówno Marcellus jak i Zooltar (Sobek w sumie też) mają poglądy lewicowe na różne sprawy związane z grami, ciekawy byłby punkt widzenia kogoś z prawicy, a Piekara ma dobre pióro, i już na łamach Gamblera wyrażał swoje poglądy Quote
dee 8816 Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 Piekara? Może jeszcze Ziemkiewicza albo Jana Pietrzaka Ten grafoman dostepny jest na twitterku 24/7, jak ktos lubi urojenia prawakoidalne PE trzyma sie z daleka od polityki i tak trzymać. Taki Zax czy Komodo nie raz wyskakują ze swoimi z dupy wziętymi teoriami więc na upartego balans jest zachowany 1 Quote
Kicaj 94 Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 Ale w sumie czemu dobrze, że sie trzyma? wrzuca sie tyle niezeiazanych z grami tematów, rozmyśliłem sie, niech bedzie Piekara czy ktokolwiek, bez różnicy, umknie w pier.do.lniku 1 Quote
metalcoola 178 Posted March 15, 2019 Author Posted March 15, 2019 52 minuty temu, Kicaj napisał: Ale w sumie czemu dobrze, że sie trzyma? wrzuca sie tyle niezeiazanych z grami tematów, rozmyśliłem sie, niech bedzie Piekara czy ktokolwiek, bez różnicy, umknie w pier.do.lniku Dla równowagi Obecnie "tetrycy" często uprawiają lewicową propagandę (Odradzający się faszyzm, Trump jako zło wcielone) przydałby się ktoś z prawicy dla równowagi 1 Quote
ping 9076 Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 13 godzin temu, metalcoola napisał: Dla równowagi Obecnie "tetrycy" często uprawiają lewicową propagandę (Odradzający się faszyzm, Trump jako zło wcielone) przydałby się ktoś z prawicy dla równowagi Takie historie na łamach czasopisma o gierkach? O ja pier.dole, dobrze, że przestałem kupować. 1 Quote
Kicaj 94 Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Raz chyba coś pisał, że w USA siwy bedzie blokował gierki. Raz. Gorzej z innymi "tematycznymi" materiałami. 1 Quote
Guest _Be_ Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 15 godzin temu, metalcoola napisał: Dla równowagi Obecnie "tetrycy" często uprawiają lewicową propagandę (Odradzający się faszyzm, Trump jako zło wcielone) przydałby się ktoś z prawicy dla równowagi Poczytaj sobie blogi na niezalezna.pl Quote
metalcoola 178 Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 16 minut temu, _Be_ napisał: Poczytaj sobie blogi na niezalezna.pl To działa w dwie strony, jeśli chcę poczytać lewicową propagandę, to mogę sobie poczytać NIE 2 Quote
grzybiarz 10388 Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Metalcoola, wrzuć foto jakiejś tej lewackiej propagandy z PE. Jak znajdziesz w jakimś numerze, to daj znać. Po prostu często o tym piszesz, a tam może faktycznie raz był taki przypadek. Quote
Kicaj 94 Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 A co by ten Piekara prawacko o grach miał pisać? 1 Quote
devilbot 3799 Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 że resident 5 jest ok, a wolfenstein nie. Quote
Kicaj 94 Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 (edited) Ale Wolf chyba ok, do Niemców się rypie. Resident rozumiem, ze 5, bo rypiemy do murzynów Edited March 16, 2019 by Kicaj 1 Quote
devilbot 3799 Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Do jakich Niemców? Do nazistów czyli do osób o poglądach prawicowych. Zresztą Piekara w nowym PSX wyjaśni. Quote
metalcoola 178 Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 5 godzin temu, grzybiarz napisał: Metalcoola, wrzuć foto jakiejś tej lewackiej propagandy z PE. Jak znajdziesz w jakimś numerze, to daj znać. Po prostu często o tym piszesz, a tam może faktycznie raz był taki przypadek. Teraz nieco się poprawiło, ale wcześniej mieliśmy: - Narzekanie na Trumpa - Atak na graczy za Gamergate - Strach, czy w razie odrodzenia faszyzmu, Ameryka stanie po właściwej stronie Quote
Kicaj 94 Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Atak na graczy za Gamergate to normalny temat. Dwa pozostałe były w jednym artykule. Nsziści, aka Hitler byli socjalistami, Korwina sie spytajcie 1 Quote
Recommended Posts