Jump to content

Jacek Piekara w PE

Recommended Posts

Posted

Byłoby ciekawie, gdyby Rogerowi udało się zatrudnić Jacka Piekarę jako felietonistę czy "trzeciego zgryźliwego tetryka", zarówno Marcellus jak i Zooltar (Sobek w sumie też) mają poglądy lewicowe na różne sprawy związane z grami, ciekawy byłby punkt widzenia kogoś z prawicy, a Piekara ma dobre pióro, i już na łamach Gamblera wyrażał swoje poglądy :)

Posted

Piekara?

Może jeszcze Ziemkiewicza albo Jana  Pietrzaka :dog:

Ten grafoman dostepny jest na twitterku 24/7, jak ktos lubi  urojenia prawakoidalne

PE trzyma sie z daleka od polityki  i tak trzymać.  Taki Zax czy Komodo nie raz wyskakują ze swoimi z dupy wziętymi teoriami więc na upartego balans jest zachowany

• Upvote 1
Posted

Ale w sumie czemu dobrze, że sie trzyma? :) wrzuca sie tyle niezeiazanych z grami tematów, rozmyśliłem sie, niech bedzie Piekara czy ktokolwiek, bez różnicy, umknie w pier.do.lniku :)

• Downvote 1
Posted
52 minuty temu, Kicaj napisał:

Ale w sumie czemu dobrze, że sie trzyma? :) wrzuca sie tyle niezeiazanych z grami tematów, rozmyśliłem sie, niech bedzie Piekara czy ktokolwiek, bez różnicy, umknie w pier.do.lniku :)

Dla równowagi :) Obecnie "tetrycy" często uprawiają lewicową propagandę (Odradzający się faszyzm, Trump jako zło wcielone) przydałby się ktoś z prawicy dla równowagi :)

• Upvote 1
Posted
13 godzin temu, metalcoola napisał:

Dla równowagi :) Obecnie "tetrycy" często uprawiają lewicową propagandę (Odradzający się faszyzm, Trump jako zło wcielone) przydałby się ktoś z prawicy dla równowagi :)

Takie historie na łamach czasopisma o gierkach? O ja pier.dole, dobrze, że przestałem kupować.

• Upvote 1
Guest _Be_
Posted
15 godzin temu, metalcoola napisał:

Poczytaj sobie blogi na niezalezna.pl

Posted

Metalcoola, wrzuć foto jakiejś tej lewackiej propagandy z PE. Jak znajdziesz w jakimś numerze, to daj znać. Po prostu często o tym piszesz, a tam może faktycznie raz był taki przypadek.

Posted
5 godzin temu, grzybiarz napisał:

Metalcoola, wrzuć foto jakiejś tej lewackiej propagandy z PE. Jak znajdziesz w jakimś numerze, to daj znać. Po prostu często o tym piszesz, a tam może faktycznie raz był taki przypadek.

Teraz nieco się poprawiło, ale wcześniej mieliśmy:
- Narzekanie na Trumpa
- Atak na graczy za Gamergate
- Strach, czy w razie odrodzenia faszyzmu, Ameryka stanie po właściwej stronie