Czezare 1484 Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 Może ktoś mi pomoże i podeśle linka do rysunku lub sam rysunek. Jest on dość stary i bardzo znany.Widziałem go wywieszonego na tablicach korkowych w kilku biurach i moim zdaniem najlepiej oddaje istotę podległości służbowej w korporacji. Rysunek przedstawia kilku, sześciu lub siedmiu facetów. Największy z nich to gigant, przedstawiający najwyższego bossa. Podaje on rękę do pocałowania swojemu nieco niższemu podwładnemu. Ten podwładny ją całuje, ale jednocześnie drugą rekę podaje do pocałowania niższemu w hierarchii (i wzrostem również), ten z kolei całując rękę podaje następnemu jeszcze niższemu itd. Na końcu przewodu pokarmowego stoi przedostatni całujący rękę wyższemu szefowi, a temu z kolei tyci tyci mikrus na czworakach całuje...tyłek Quote
_Red_ 12102 Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 Wpisywałem w google Corporate + funny + hierarchy + kissing + kombinacje i nie znalazłem. Jak Ci się nie uda to pozostaje narysować to od nowa, bo koncepcja jest chyba dobrze opisana. Quote
Czezare 1484 Posted April 13, 2019 Author Posted April 13, 2019 1 godzinę temu, _Red_ napisał: Wpisywałem w google Corporate + funny + hierarchy + kissing + kombinacje i nie znalazłem. Jak Ci się nie uda to pozostaje narysować to od nowa, bo koncepcja jest chyba dobrze opisana. Też dokładnie taj jak Ty próbowałem po polsku i angielsku. Bez rezultatu, a talentu do rysowania niestety nie posiadam Quote
ornit 3033 Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 kissing+ass i wpadło...nauczcie się internetów... 1 Quote
Carles 84 Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 Nie chce wiedzieć przez jakie rysunki musiałeś przebrnąć Quote
ornit 3033 Posted April 13, 2019 Posted April 13, 2019 (edited) Żeby widzieć gołe pedalskie dupy w google musiałbym dodatkowo wpisać "nude". Tu miałem wszystko grzecznie podane. edit: same hakery na tym forum Edited April 13, 2019 by ornit Quote
Recommended Posts