Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Fajny ten patent z tworzeniem swojego zespołu. Popatrzyłem na wyjadaczy na YT i stwierdzam, że ta gra to się normalnie strategia zrobiła, a wyścigi to tylko dodatek do zabawy.

• Odpowiedzi 52
  • Wyświetleń 16,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie wiem skąd te narzekania na nową odsłonę. W 2019 wszystko jest lepsze. Gram na ps4 i po komentarzach odnośnie grafiki miłe zaskoczenie, jest lepiej niż w 2018 i to widać gołym okiem, lepsze tekstur

• Gra ma dużo kontentu co sobie mocno cenię jako laik F1: - 20 klasycznych aut  - Formuła 2 ze swoimi zasadami, inny format wyścigów niż f1 -  20 tematycznych mistrzostw do rozegrania np.

• Osobiście wątpię, że gra jest w stanie przekonać do siebie kogoś kto nie interesuje się tym sportem. F1 jest dosyć monotonna dla kogoś kto stoi z boku. Jeśli miałbym polecać alternatywę, to nie wiem j

Opublikowano

Własna fabryka to takie lekkie rozwinięcie rozwoju, który był od dawna już. Rozwijasz fabrykę i masz po prostu więcej punktów, szybsze upgrade, mniejsze ryzyko porażki przy nowych częściach. To samo było wcześniej tylko w innym miejscu. Fajnie, że coś wprowadzają, ale to wciąż mało, żeby michałek w ogóle drgnął. Ta gra to po raz kolejny kopia poprzedniej wersji. Klasyczne bolidy wciąż w dupie.

• 1 rok później...
Opublikowano

Pograłem wczoraj trochę i muszę stwierdzić, (po raz pierwszy jechałem na tym torze), że Azejberdżan to chory tor :D Jak oni tam na żywo muszą jeździć i mieć mega cojones. Pierwszy tor, który mi nie leży. Łatwo nie jest. Ale jak ostatni raz grało się w F1 2000 od EA Sports ic y nie gejm i jeździło bez żadnych asyst i wspomagaczy na hardcorze się wygrywało tak teraz na średnio dobry jest ciężko. Być może dlatego, że gram na padzie i nie da się wszystkiego wyczuć, kontrować itd. No ale niestety teraz nie mam dobrego stołu do kiery a taki przenośny mały stolik/biurko niestety trochę lata jak się dynamicznie kręci.

Edytowane przez mitra