Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Powidoki w LG B7

Featured Replies

Opublikowano

Po roku użytkowania pojawiły się powidoki, widoczne golnie na czerwony i żółtym tle. Czy da się tego jakoś pozbyć, czy gwarancja to obejmuje? Ktoś miał już z tym doczynienia w LG?

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 11,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Daj fotke, bo nie wiem co to jest.   Ja reklamowalem swojego LG C7 dwa miesiace temu z przyczyn nizej zaprezentowanych..       Wymienili mi matryce i po jablkach.

• Złożyłem wniosek o naprawę,  w dwa dni panel został wymieniony. Niestety ale zauwazylem że obecnie znowu pojawiły się powidoki. Nie tak bardzo widoczne ale jednak już są. To trochę przesada by w przec

Opublikowano

Daj fotke, bo nie wiem co to jest.

Ja reklamowalem swojego LG C7 dwa miesiace temu z przyczyn nizej zaprezentowanych..

IMG-20190403-211028-01.jpg

Wymienili mi matryce i po jablkach.

Opublikowano

Szurubur, zadzwoń do pomocy technicznej i daj znać, kiedys ludzie pisali, że wymieniane są z automatu przed upływem gwarancji. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Złożyłem wniosek o naprawę,  w dwa dni panel został wymieniony. Niestety ale zauwazylem że obecnie znowu pojawiły się powidoki. Nie tak bardzo widoczne ale jednak już są. To trochę przesada by w przeciągu 2 miesięcy matryca uległa wypaleniu.... Poczekam aż staną się uciążliwe i zgłoszę ponownie bo co innego mi zostaje. Ech tv za 6 tyś i takie rzeczy :/

Opublikowano

W dodatku B na C :)

U mnie po 2 miesiącach nie było już powidoków czy wypaleń ponownie bo robiłem odświeżanie pikseli co tydzień. No ale ten piksel.

Opublikowano

Macie w ogóle włączonego odświeżanie pikseli? Ja mam swój B7 już ponad rok i ani cienia wypalen czy coś. Dwa razy zawiesił mi się piksel, który świeci na biało, ale wyłączyłem czyszczenie i pomogło. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Można, w moim przypadku np. nic to nie dało, mocniejsze wypalania pojawily się miesiąc po uplywie gwarancji, obecnie jak jest jakas reklama z zoltym tłem, to je widać. LG FTW, ja więcej oleda nie kupie.

2 godziny temu, szurubur napisał:

Ech tv za 6 tyś i takie rzeczy :/

Za prawie 2 razy tyle, zobacz ile Twoj model kosztowal na premierę.

Opublikowano
2 godziny temu, chris85 napisał:

Macie w ogóle włączonego odświeżanie pikseli? Ja mam swój B7 już ponad rok i ani cienia wypalen czy coś.

Ja dmucham na zimne i wrzucam ręcznie raz na jakiś czas. Podświetlenie OLED mam na 67 za dnia i 50 w nocy. Wypaleń nie mam, ale nie pogardziłbym wymianą gwarancyjną na C9 gdzieś w okolicy premiery nextgenów. :nosacz3:

Opublikowano

Ja w ogóle nie uruchamiam tego, podświetlenie Oled między 80-100  i póki co lux