szymon@ 388 Posted July 19, 2019 Posted July 19, 2019 Witam szanowne towarzystwo. Zakupiłem pada przewodowego oryginał microsoft do 360 , jednak po podpięciu cały czas mryga i na tym się kończy użyteczność pada. Ktoś coś wie ? Quote
Arek_ 23 Posted September 6, 2019 Posted September 6, 2019 Nie wiem czy jest sens odpowiadać po takim czasie, ale może komuś zielonemu się przyda. Pada trzeba zsynchronizować z konsolą, skąd niby ma wiedzieć z którą ma się łączyć. Są od tego przyciski na nim i konsoli. Quote
Arek_ 23 Posted September 13, 2019 Posted September 13, 2019 Fakt, nie doczytałem, ale kto tego używa? NIKT! Przecież to kosztowało niemal tyle samo. Nawet mi do głowy nie przyszło by brać przewodowego, to przeżytek (równie sensowny jak telefon stacjonarny przy ścianie, na kablu). W tym przypadku pewnie chodziło o podróbę pada (lub uszkodzony). Np. komentarz z Allegro "Witam wszystkich. Na wstępie dodam, że kontakt ze sprzedawcą póki co nie istnieje. Kupiłam pada x-box 360. W opisie widniał napis oryginalny pad. Co otrzymalam, chińską podróbkę. Plastik pod światło pofalowany, przyciski żyją swoim życiem, poprosu masakra, nie da się tego użytkować. Nie polecam tego sklepu, nawet wrogowi. Macie tupet tak milczeć? ja tego tak nie zostawię." I takich komentarzy sporo. I to kosztuje po 99 zł! (czyli ok. tyle co oryginał kiedyś). Quote
szymon@ 388 Posted November 3, 2019 Author Posted November 3, 2019 Pad jest na kablu . Próbowałem synchronizacji z konsolą i lipa. Podpiąłem pod jednego łapka z win 7 jak i drugiego z 10 . W obu przypadkach występował błąd typu że nie wykryto urządzania. Również ściągnięcie sterowników do pada nie pomogło. Pada sprzedałem jak na złomie. Temat zamykam. Dziękuję za pomoc. Quote
Recommended Posts