Skocz do zawartości

Apple TV +

Featured Replies

Opublikowano

The Studio wjechało znakomicie. Brakowało mi takiego szpila, aż żal, że odcinki stosunkowo krótkie, ale chyba o to chodziło. Ostatnie dwa epki to jazda bez trzymankibanderas

Edytowane przez ginn

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 307,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zajawka 2 sezonu Severance - premiera 17 stycznia 2025. Szkoda, że tak długo jeszcze trzeba czekać, liczyłem że będzie jeszcze w tym roku.    

• Jestem mocno zaintrygowany, trailer mnie kupił.

Opublikowano

Za to Fontanna Młodości generyczne gówno wypełnione wieczną ekspozycją, egzaltowanymi dialogami i scenariuszem z ChatGPT, 4.5/10. Aż sobie trzeba odświeżyć Skarb Narodów żeby zmyć ten niesmak.

Opublikowano

Ja obejrzałem 3 odcinki Murderbota i o ile Skarsgaard robi robotę, to reszta załogi jakieś bezpłciowe kmiotki. Fabuła też się wolno posuwa, mogliby trochę przyspieszyć, bo odcinki już mają po 20 minut XD

Dobry motyw ze strony polskich tłumaczy z tymi zaimkami, póki co 6/10.

Opublikowano

1917 nic nie pobije pod tym wzgledem, dojrzewanie to nie film akcji wiec nie wiem co w tym trudnego ale nie widzialem jeszcze. Szkoda ze fontanna z jimem ma tak niskie oceny, moze kiedys obejrze do schabowego

Opublikowano

Dobre te Studio. Na razie mam za sobą 4 epizody. Ten pierwszy był najlepszy, a już żałuję, że nie obejrzę tego filmu od Scorsese. (

Opublikowano

Dzisiaj wyszedł finał 1 sezonu your friends and neighbors. Już potwierdzili 2 sezon, a w sumie moglo by to się zakończyć już teraz. Takie trochę Californication tylko w środowisku bogaczy. Warto obejrzeć.

Opublikowano

Początek zapowiadał się genialnie, ale z każdym odcinkiem ciut tracił w moich oczach. Ostatni odcinek i próba zakończenia większości wątków w 20 minut moim zdaniem była trochę przedobrzona. Szczególnie jak wyjaśniony został główny watęk. Cyk! Pyk! 1min scena I cała zagadka rozwiązana 🤓 Czasami seriale przeciągają niepotrzebnie w drugą stronę, ale tutaj chyba reżyser ma szybki wystrzał....

Opublikowano

Hmm. Pierwszy odcinek był świetny. Potem już trochę robi się słabiej, szczególnie jak do Hamma dochodzi nowa koleżanka. Z dobrego pomysłu przechodzi w trochę flaki z olejem. Taka średniawka wyszła, ale za Hamma zawsze plusik.