Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod V: Free-For-All

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

zgR7DNd.png

@Widget o zesz Ty :obama: Ludzie przestańcie bo dostane jakiegos ataku. Szczena na podłodze, wleciały Ace Combaty :banderas: Ale bedzie grane.

• Odpowiedzi 659
  • Wyświetleń 66 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dziekuje wszystkim za wziecie udziału w evencie, było w tym roku naprawde ostro a niektórym puściły hamulce. Musze specjalnie wymienic @Rayos oraz @Matriks_1111 bo chłopaki zaatakowali mimo ze nie gra

• Polazlem do wyrka, zamykam oczy i sie telefon zaswiecil, to sprawdze co to bo przeciez jeszcze nie spie.       Co tu sie odyebalo przed spaniem jaka bomba na twarz @Shank

Opublikowano

Kod na switchu zaraz bedzie klepany ale wez mi Velius powiedz skąd ty znasz takie gierki jak ta ponizej:D. I DLACZEGO TO NIBY SWETNA GIERKA DLA MNIE? xDDDDDDD. Podziękowania również dla @Bzduras.

Mirror.png

E: kod switcha poleciał na FF12 :banderas:

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano

@Ukukuki

Nie pozostał dłużny :obama:

TPuiLIn.jpg

Dziękuję pięknie:thanks:

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Nie mam już reakcji :/

2 minuty temu, Ukukuki napisał:

ja w bijatyki to na pałę gram:kaz:

No to masz idealny tytuł, wybacza dużo na wejściu - press X to awesome stuff :)

Opublikowano
  • Autor

Sylwester z jedynka i giftem od @Ukukuki. Nie dosc ze umie zaskoczyc to jeszcze sie zaczal tutaj wozic z tymi giftami.

5s00ySp.png

Serdecznie dziekuje, nie ma w tej gierce nic zboczonego, raczej mystery do czytania. To jeszcze tylko dwójeczka sie załatwi i komplecik :banderas:

Opublikowano

Z1olOSn.jpg

tenor.gif?itemid=5005268

jak pierdyklo, to myslalem ze mi rozsadzi dyzurke razem z dokumentami :obama:  @Velius, Ty chory popaprańcu, dziękuję!

Edytowane przez Grabek

Opublikowano

@Velius Jak przydzwonił. Ja tu alkoholizacja, a tu assasyn wjeżdża. Oj przypomni się co nie co historii;) Dziękuję
2lpyqoD.png

Opublikowano

@Rayos cwaniaczku, teraz tu przyjdź i mi powiedz co mam napisać, bo (pipi)a nie wiem. "Dziękuję" to za mało, a szorowanie pięt masz już od dawna zaklepane :kaz:

fdJijYT.png

Opublikowano

Na pewno nie, bo co jest lepszego od Kamehamy na pysk?

Opublikowano
41 minut temu, Bzduras napisał:

Na pewno nie, bo co jest lepszego od Kamehamy na pysk?

Pytam bo kupiłem niedawno DBZ na switcha ale jednak mam tez słabosc do SF i kminie czy warto.

Opublikowano

Dragon Ball jest zawsze lepszy od reszty ;)

Opublikowano

ok wiec dobre zakupy zrobiłem :D

Poza tym to kolega Uki jakims cudem pamiętał co miał na WL zanim wyczyscyiłem :obama:

Pathfinder.png

Dodane do Wl bo bo kolega @blantman polecał (a ja dalej czekam na info czy BladeRunner warty kupna w 2020r).

Opublikowano

A mówiłem, że ogłaszam zawieszenie broni to @Velius chyba wtedy akurat strzelał gdzieś z działa i nie doszłyszał. Dlatego chwilę przed północą dostałem takim oto pociskiem

j3Zy5Wc_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

Dziękować bardzo bo gierka mnie mocno zainteresowała:hi:Na pewno będę obczajał ten nowy tytuł jak tylko odgrzebię się z reszty prezentów :teehee:

Opublikowano
  • Autor

@Matriks_1111 kompletny wariat, strzelil mi prosto w pysk o północy, az sie wzruszylem, dziekuje mordo, nie wiem co powiedziec, poważnie.

nlzE1xz.png

Ja yebie :banderas:

Opublikowano

Velius i Matriks dzięki za intencje, ale gierkę akurat kupiłem sam odrobinę wcześniej na drugim koncie. Wesołego nowego roku.