Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
20 minut temu, PIOTR8642 napisał:

@Whisker co ty tu zapodajesz, miałeś grać w BF2042 na playszmacie 4,5 bez gier?

Oczywisce że gram ale jak widzę jakieś porównaja to nie zawaham się użyć porównań z ps5, pamietajcie 

#Tylko fakty i argumenty

Edytowane przez Whisker

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
2 godziny temu, Faka napisał:

I ELO Z FARTEM. 

Wracać mi tam 3 lata wstecz, to się nauczycie, a tak? Marchewki obierać, czy tam buraki. 

Z fartem to się napewno zesraleś dziś :D 

C010C915-3691-4E3E-A6C0-6270790D48C3.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
48 minut temu, Whisker napisał:

Oczywisce że gram

Masz na PS5 HDR w Bf2042?

Opublikowano
2 minuty temu, PIOTR8642 napisał:

Masz na PS5 HDR w Bf2042?

Wszystko mam, granie na ostro, a Ty pewno czekanko do premiery?  No tak, jak zwykle później w chujowej jakości ;) pozdro

CBC45BCD-DABB-4E44-85C1-4966DDA15694.jpeg

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

Wszystko mam, granie na ostro, a Ty pewno czekanko do premiery? 

CBC45BCD-DABB-4E44-85C1-4966DDA15694.jpeg

Fajny ten Bf2042 na PS5, wystarczy wcisnąc "A" i już można grać :kaz:

Opublikowano
6 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Fajny ten Bf2042 na PS5, wystarczy wcisnąc "A" i już można grać :kaz:

Łbie to screen z wersji XSX, taka sraka że musiałem walnąc z XSX bo na PS5 to ładuje się 3 razy szybciej i nie uchwyciłeś tego, magia? Nie PS5 aaaa zgranie na konsoli Sony to ultra potęga, od razu kwintesencja a nie jak na XSX jakieś randomy do bicia i wyjebuje jakiś error

Edytowane przez Whisker

Opublikowano
6 minut temu, Whisker napisał:

Łbie to screen z wersji XSX, taka sraka że musiałem walnąc z XSX bo na PS5 to ładuje się 3 razy szybciej i nie uchwyciłeś tego, magia? Nie PS5 aaaa zgranie na konsoli Sony to ultra potęga, od razu kwintesencja a nie jak na XSX jakieś randomy do bicia

Tak tak, oczywiście. I co znowu wyszło że na playszmacie 4,5 nie ma w co grac i poleciałeś z Bf2042 po łaske do Pana Spencera z GP Ultimate :yao:

Pieknie sie zaorałeś tym screenem, nie powiem:nosacz3:

Edytowane przez PIOTR8642

Opublikowano
26 minut temu, PIOTR8642 napisał:

Tak tak, oczywiście. I co znowu wyszło że na playszmacie 4,5 nie ma w co grac i poleciałeś z Bf2042 po łaske do Pana Spencera z GP Ultimate :yao:

Pieknie sie zaorałeś tym screenem, nie powiem:nosacz3:

To sprawdź gdzie gram w tego BFa :)

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

To sprawdź gdzie gram w tego BFa :)

No już sam pokazałeś tym screenem gdzie grasz. 

Opublikowano

Whiskas teraz na szybko zasysa batka na na playszmacie 4,5 w eaplay za 15zł żeby udowodnić że jednak sie nie zbłażnił. Zaraz wstawi nowe zdjęcie z "nacisnij X". No dajesz whiskasku bo czas leci...ile tam ci do ściagnięcia zostało? :yao:

Opublikowano

No właśnie wracając to szybkości ładowania to ta FH5 pamięta czasy zeszłej generacji. Na PS5 starsze gry jak FF7R, GoT czy DS wczytują się w sekundę, a Forza 2 minuty.

Opublikowano

Face się tematy po(pipi)ały. Miał do wieści gminnych wejść.

Opublikowano
36 minut temu, Donatello1991 napisał:

No właśnie wracając to szybkości ładowania to ta FH5 pamięta czasy zeszłej generacji. Na PS5 starsze gry jak FF7R, GoT czy DS wczytują się w sekundę, a Forza 2 minuty.

Ja wiem że to System Wars i nieco naginamy tu rzeczywistość ale jest znacząca róznica między 20 sekundami a 2 minutami :reggie:

Opublikowano
4 minuty temu, Magik napisał:

Ja wiem że to System Wars i nieco naginamy tu rzeczywistość ale jest znacząca róznica między 20 sekundami a 2 minutami :reggie:

Sony nas tak rozpieściło, że 20 sekund nam się wydaje jak wieczność. Nic nie poradzę, że 20s vs 1 s to sto lat.

Opublikowano

Nie róbcie jaj ja rozumiem, ze CW ale Ratchet wyglada rewelacyjnie, na XSX nie grałem w nic na tym poziomie graficznym. Jak ktoś siedzi na tv Manta to się nie dziwie, ze mówi, ze słabo..

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

Nie róbcie jaj ja rozumiem, ze CW ale Ratchet wyglada rewelacyjnie, na XSX nie grałem w nic na tym poziomie graficznym. Jak ktoś siedzi na tv Manta to się nie dziwie, ze mówi, ze słabo..

I nie zagrasz, ale za to przeczytasz jak " znakomicie" albo " z godnością " wyglądać będzie SRALO. Ostatnią nextgenową graficznie grę jaką miało MS to drugie Girsy. Od tamtej pory poziom multiplatform, albo i gorzej ( Sralo ).

Opublikowano

Zagram to ocenie ale na gameplayach Halo to graficzna kompromitacja. Jak można było dopuścić do tego, ze najważniejszy tytuł na nowa generacje wyglada CO NAJWYŻEJ jak przyzwoicie wyglądająca produkcja na past genie. W kwestii grafiki na XSX długo będzie przodowac jeszcze indykowy The Ascent.

Opublikowano

Będzie jak z CyberPunkiem, byle przejść i tyle ale posiadacze XSX są w dupie bo później już nic nie wychodzi :/ czyli granie latami w jeden tytuł?

Opublikowano
8 minut temu, Whisker napisał:

Będzie jak z CyberPunkiem, byle przejść i tyle ale posiadacze XSX są w dupie bo później już nic nie wychodzi :/ czyli granie latami w jeden tytuł?

Tutejszym nieposiadaczom XSX to niegrozi. Kupią PS5 jako główną konsole tak jak Wezyr.

20211114_070204.jpg.0ddbc4f3203d40f3f9bf064ef08c28e6.jpg

O JA PIEHDZIU XD XD XD

Edytowane przez Donatello1991

Opublikowano
36 minut temu, izon napisał:

Nie wygląda. Rewelacja to jest na cut scenkach, ale w grze jest poprawnie. Najladniejszym tytułem na PS5 wciąż zostaje got dc.

Opublikowano
27 minut temu, Donatello1991 napisał:

Tutejszym nieposiadaczom XSX to niegrozi. Kupią PS5 jako główną konsole tak jak Wezyr.

O JA PIEHDZIU XD XD XD

Co to za chujowa gra? Czy to nie jest G-Police z PSXa?

Opublikowano
Teraz, Whisker napisał:

Pierwsza myśl, że jakaś mobilka, ale potem zobaczyłem, że niechcący kliknąłem w temat Sralo. XD

Opublikowano

Dlaczego łisker zawsze wrzuca screeny z filmikow w rejczel? Wstydzicie sie jak to wyglada podczas gameplayu?

Opublikowano

_3246723b.png

ratchet-and-clank-rift-apart-03.big.jpg

Ale rozmazane. To ten tryb 60fps "rt" i 1080p ktorym tak walczy whisker?

Opublikowano
19 minut temu, Whisker napisał:

Zobaczcie na ten ogień, to wygląda tak kiepsko że jestem w szoku

49 minut temu, Donatello1991 napisał:

O JA PIEHDZIU XD XD XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.