Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano

Mój xsx z cyberem w napędzie za to przenosi wibracje na stołek na którym stoi. Może powinienem nagrać, wrzucić do sieci i zrobić zadymę, że konsola chce mnie zamordować jak ten koleś od tego kopcącego się xboxa? I jeszcze podjazd na cbp i kolejny argument dla Ocelotów i reszty czekającej z wywalonymi fujarami na kolejne potknięcia cbp. 

Potem Weskery i Yeti zaczną pisać jak to xsx jest chujowy i wrzucą na potwierdzenie screeny z Moralesa z tv hd ready z pierdolniętą matrycą pokrytą mlekiem. 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 927,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
6 godzin temu, Czoperrr napisał:

No te 4GB różnicy w RAM to na pewno ma wpływ na szybkość ładowania gry na next genach

Jasne. Niektóre gry w wstecznej traktują next geny jak oryginalny sprzęt przecież.

Ależ Sony pozamiatało na TGA - 4 z 5 kandydatów do GoTY dostępne na PS4, 3 tylko na niej. Nominacje Players Choice ukazują jeszcze większą dominację, ale może nie kopmy leżących;)

Co do Cyberpunka, chcieli za wszelką cenę załapać się na okres świąteczny 2020, to mają. 

Opublikowano

Casuale glosuja na casualowe gierki, co za zaskoczenie.

Opublikowano

jedno Ori ma wiecej gameplayu i funu niz te wielkie exy Sony razem wziete z poczatku roku. Ale w sumie skad moga wiedziec jak tam cale zycie tylko wychyl galeczke

Opublikowano

ps5 ma więcej pieprzu, a xbox jest solą ziemi, TEJ ZIEMI

polecam temat awaryjność plejszrota, znowu szambo wyjebało

Edytowane przez Gość

Opublikowano
32 minuty temu, Szymek napisał:

jedno Ori ma wiecej gameplayu i funu niz te wielkie exy Sony razem wziete z poczatku roku.

Jasne. Może dodasz do tego np. przekupione recenzje, lub stwierdzisz że TGA nikogo?

Opublikowano
Teraz, aph napisał:

Jasne. Może dodasz do tego np. przekupione recenzje, lub stwierdzisz że TGA nikogo?

a ty może dodasz, że trendy w gejmingu i januszerka jako większość społeczności?

Opublikowano

Sie kurwa koneserzy gajmingu znaleźli. "NIE JANUSZE" od siedmiu boleści a kupili "Najpotężniejszą konsole na ziemi do ogrywania zaległości" oraz "Najpotężniejszą konsole na ziemi do wstecznej" A nowe tytuły? Nie ma. Święto Spencer zajebał bo DLC wrzucił do Gearsów - najbardziej odtwórczej serii gier ostatnich 2 dekad gejmingu. 

Chłopaki, jakbym miał tak przeorane poczucie własnej wartości jakie Wam zaserwował Pan Phil to bym nawet łebka zza tej kupy gówna jakim jest GP nie wystawiał.  Nie ośmieszajcie się już więcej.

Opublikowano
42 minuty temu, Szymek napisał:

jedno Ori ma wiecej gameplayu i funu niz te wielkie exy Sony razem wziete z poczatku roku. Ale w sumie skad moga wiedziec jak tam cale zycie tylko wychyl galeczke

Ori skończyłem na Switchu ;) też mi Ex 

a tymczasem jakie tam nowe gry ogrywacie?

E7E1AE65-4049-47DF-82B7-9BF6992CAA97.jpeg

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

Oczywiscie, ze vga nikogo. Wybierane sa tylko najglośniejsze tytuły. Gdyby taki hades nie miał premiery pod koniec roku to by sie tam nawet nie znalazł. Fall guys by pewnie bylo zamiast niego, ale hype opadł przed głosowaniem. Tyle warte sa te nagrody.

Opublikowano

Podjarka hivebusters stoi niejako w sprzeczności z jechaniem po moralesie;) no ale za ten grosz warto.

Opublikowano

lepsze zaległości w lepszej jakości na nowej konsoli za free niż ograna gierka z 2009 za TRZYSTA PIĘĆDZIESIĄT ZŁOTYCH,  bo GRAFICZKA lepsza. no i nakupiła januszerka od graficzki takie soulsy, po czym odbiła się jak schabek

Opublikowano
Teraz, 20inchDT napisał:

Oczywiscie, ze vga nikogo. 

W jury są m in. Eurogamer, Edge, Easy Allies itp. To nie januszerka a goście którzy rozumieją co to jest production value.

Opublikowano
5 minut temu, Wesker napisał:

a tymczasem jakie tam nowe gry ogrywacie?

a ty ile razy zapętliłeś te same 5 godzin?

Opublikowano

Nigdy mnie to nie przestanie bawić a teraz wyobraźcie sobie że oni dali ponad 2k i dalej w to grają hahaa

D86C0B6C-6D2B-48CD-9B8C-FB4E8BCD1B37.jpeg

88E15E7D-A1A4-423E-9040-92F37B4B983F.jpeg

Teraz, krzysiekp392 napisał:

a ty ile razy zapętliłeś te same 5 godzin?

Tylko dwa do platyny ;) jest więcej gier do ogrywania spokojnie 

Opublikowano
2 minuty temu, krzysiekp392 napisał:

no i nakupiła januszerka od graficzki takie soulsy, po czym odbiła się jak schabek

No tak tak, jak się nie ma gier to się ma mnóstwo czasu do sprawdzania cudzych gier, jakie, za ile, na ile, kto kupił a kto wolał zadowolić Grażynę itp.

Opublikowano

ja pyerdole weź ty okluary załóż, bo najpierw wojujesz jakimś rozpaćkanym screenem z pajaka a teraz kolejne obrazki w 300x300

Teraz, aph napisał:

No tak tak, jak się nie ma gier to się ma mnóstwo czasu do sprawdzania cudzych gier, jakie, za ile, na ile, kto kupił a kto wolał zadowolić Grażynę itp.

albo do pisania na forum hehe

Opublikowano
4 minuty temu, krzysiekp392 napisał:

lepsze zaległości w lepszej jakości na nowej konsoli za free niż ograna gierka z 2009 za TRZYSTA PIĘĆDZIESIĄT ZŁOTYCH,  bo GRAFICZKA lepsza. no i nakupiła januszerka od graficzki takie soulsy, po czym odbiła się jak schabek

Mi się Soulsy mega podobały skończyłem w 25 godzin podziwiając lepsze widoki niż Ty w 8K na renderach na youtubie - Badum tssss...

Opublikowano
Teraz, Wesker napisał:

Mi się Soulsy mega podobały skończyłem w 25 godzin podziwiając lepsze widoki niż Ty w 8K na renderach na youtubie - Badum tssss...

i w co tam teraz grasz na tej kurwie?

Opublikowano

Miles of Morales? ( jak maniak powiedział) Insomniac uprościlo wybór, 60 fps RT mesjaszem. A już niedługo pancerna pięść nowej generacji- Ratchet.

Edytowane przez aph

Opublikowano
2 minuty temu, krzysiekp392 napisał:

i w co tam teraz grasz na tej kurwie?

Po zaliczeniu Astro, Miles’a i Demonów a na dodatek Cold War bo chciałem przetestować lepszy framerate właśnie odpalam kilka gier z kolekcji PS plus aby posprawdzać jakość i od jutra kolejne exy!!!! little Big Planet do ogarnięcia ;) jest tego trochę co?

Od premiery zagrywam cały czas więc taki start nowej generacji to ja rozumiem!

Edytowane przez Wesker

Opublikowano
1 minutę temu, aph napisał:

Miles of Morales ( jak maniak powiedział?) Insomniac uprościlo wybór, 60 fps RT mesjaszem.

czyli teraz już nieważne, że ukończona, tylko że w 60 fps i z RT, ok boomer

Opublikowano
Teraz, Wesker napisał:

little Big Planet do ogarnięcia ;) 

E, Sackboy;) ale kosa na local coop ponoć

1 minutę temu, krzysiekp392 napisał:

czyli teraz już nieważne, że ukończona, tylko że w 60 fps i z RT, ok boomer

Bocie, właśnie zaoraleś całą narrację wstecznej z patchem na xbox series;-)

Opublikowano

Ty ale Xbox najlepszy bo amyryka, eeee bo DŻIRSY najlepsze

B34945ED-4441-426E-AB0C-3BDFA579A4F1.jpeg

Opublikowano
Teraz, aph napisał:

Bocie, właśnie zaoraleś całą narrację wstecznej z patchem na xbox series;-)

no chyba raczej waszą logikę bystrzaku

4 minuty temu, Wesker napisał:

Ty ale Xbox najlepszy bo amyryka, eeee bo DŻIRSY najlepsze

B34945ED-4441-426E-AB0C-3BDFA579A4F1.jpeg

albo plejstesjzon

173966-medievil-playstation-screenshot-t

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.