Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

No nie, lepiej od 10 lat grać z dzieciakami i dorosłymi niedorozwojami w Wowa i nazywać się graczem :rofl:

Pięknie Was ten WoW piecze, no ale musi budzić zazdrość, że ktoś ogarnia grę o skomplikowaniu przerastającym cokolwiek co wydało Sony. Dla was pastuchy to popcorn w dłoń, press X to Jason i oglądać cutscenki. Granie zostawcie graczom. :) 

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 939,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
40 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

jak się sam muszę nakręcać :dynia: Tyle dobra na Xśmieciarce, że muszę się pocieszać w CW odpowiadając na każdy post

Te dwa podpunkty w innym poście, czyli forum i praca mogłeś zrobić jako jeden ;)

Opublikowano

Jestem ciekaw ilu ze szczekających tutaj niebieskich piesków kupi tego Returnala, a ilu do tego skończy :shieeet:

Nie sądzę by były to oszałamiające liczby :yao:

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

Jestem ciekaw ilu ze szczekających tutaj niebieskich piesków kupi tego Returnala, a ilu do tego skończy :shieeet:

Nie sądzę by były to oszałamiające liczby :yao:

Możesz się zdziwić, z Soulsami jakos sobie większość poradziła ;) mnie bardzo ciekawi ilu zielonych śmierdzieli w ogóle gra na konsolach. Bo patrzac jak macie wszystko poukrywane to można się zastanawiać...

Edytowane przez izon

Opublikowano
7 minut temu, izon napisał:

No nie, lepiej od 10 lat grać z dzieciakami i dorosłymi niedorozwojami w Wowa i nazywać się graczem :rofl:

025D4E85-3B55-4A36-A08C-E17143FA2FD7.jpeg

Wezyr jak malowany.

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

Wezyr jak malowany.

Generalnie jak patrze na poziom zielonych to tak sobie ich wyobrażam. No może poza ich mistrzem Mijagim Asaxem.

Opublikowano

Okeeej. Nie wyszło z Returnal, czas odpalać hypetrain z bajką o gadającej wiewiórce. Tym razem to już na pewno Xbox zaorany :xboss:

Opublikowano
3 minuty temu, dee napisał:

Okeeej. Nie wyszło z Returnal, czas odpalać hypetrain z bajką o gadającej wiewiórce. Tym razem to już na pewno Xbox zaorany :xboss:

Tym razem? Xbox się sam zaorał bez niczyjej pomocy, ewentualnie przez Was zielonych teoretyków bez konsol..:rofl: 

Opublikowano

Jak ograsz Returnal to wróć, a na razie zm

Opublikowano
1 minutę temu, dee napisał:

Jak ograsz Returnal to wróć, a na razie zm

No raczej nie będzie mi zielony karakan bez konsoli pisał co mam robić ;)

Opublikowano
Teraz, izon napisał:

No raczej nie będzie mi zielony karakan bez konsoli pisał co mam robić ;)

Luzuj bajere izon, wiesz już jak się to kończy:)

Opublikowano
2 minuty temu, LiŚciu napisał:

Luzuj bajere izon, wiesz już jak się to kończy:)

No właśnie nie wiem, bo zielone dupska pękły już dawno :) I tak będzie przy każdej premierze nA Sonke, wiec trzeba się przyzwyczaić :)

Edytowane przez izon

Opublikowano

No chyba lisciu nie podpierdalasz niebieskich kumpli :reggie:

Opublikowano
1 minutę temu, izon napisał:

No właśnie nie wiem, bo zielone dupska pękły już dawno :) I tak będzie przy każdej premierze nA Sonke, wiec trzeba się przyzwyczaić :)

Musisz uważać na niego bo będzie donosik:xboxssie:

Opublikowano

Dobra, robotaju skończone, karta odbita. Teraz spacer, dotlenić się i rozruszać zasiedziałe ciało, a wieczorem G I E R E C Z K I, a konkretnie DZIEŁO mistrzów z Remedy pokazujące, że nie budżet a pomysł na grę czyni grę świeżą i i n t r y g u j ą c ą. Narazicho niebieskie f r a j e r y. :cool: 

Opublikowano
4 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Dobra, robotaju skończone, karta odbita. Teraz spacer, dotlenić się i rozruszać zasiedziałe ciało, a wieczorem G I E R E C Z K I, a konkretnie DZIEŁO mistrzów z Remedy pokazujące, że nie budżet a pomysł na grę czyni grę świeżą i i n t r y g u j ą c ą. Narazicho niebieskie f r a j e r y. :cool: 

Właśnie dlatego jedyna słuszna edycja tej gry wyszła na UberStation 5 :) w dodatku pięknie dodana w plusie:thanks: 

Swoja droga Ty w jakims zakładzie pracujesz, ze musisz  kartę odbijać. Widzę, ze

smycz nie tylko na konsoli :reggie: Z drugiej strony nie dziwie się Szefowi, ze probuje Cię krótko trzymac, jak w tygodniu w zasadzie w pojedynkę tworzysz ten temat ;)

Edytowane przez izon

Opublikowano

:dynia:

Czemu knur zapomniał dodawać gry z xsx?

Screenshot_20210426-182351_Chrome.jpg

Opublikowano

Ja pierdole w Lego będą teraz grać i Armello co to kurwa jest? 

Opublikowano

Ale zajebiste gry. Amello 80 na meta, dunegons 75

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Ale zajebiste gry. Amello 80 na meta, dunegons 75

A faktycznie sztos hahahah powinno się nazywać Mellą bo tak na was plują ostatnio

D625543F-3AC7-4071-8C54-5DCD53185D7D.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.