Skocz do zawartości

(Forza 7) Liga Forumkowa

Featured Replies

• Odpowiedzi 319
  • Wyświetleń 30,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z(pipi)ałem drugi sektor przez nieuwagę i 3 w sumie też. W ogóle nie jestem zadowolony z przejazdu ale zrobiłem jakiś tam czas, więc wrzucam może komuś to pomoże.

• 2.05.745

• Szkoda, ze liga umarła, chciałbym podziękować organizatorowi i uczestnikom. Fajnie się bawiłem. Dzięki chłopaki.

Opublikowano

Ja dziś odkryłem że przez caly tydzień zwalniało mnie STM ktore bylo na tyle agresywne ze odprostowywało mi fure przy kazdyn uslizgu tyłu...efekt byl taki ze auto słabo skręcało i jechałem za bardzo dookoła zakrętów. 

Dziś po wyłączeniu tego ustrojstwa mogłem zdecydowanie ciaśniej wchodzic w zakręty.

Co nie zmienia faktu, że czas jest fartowny. Rzadko udaje mi się zejść poniżej 2,31.

62e52d07-c51c-4cf4-a868-51771343b70d-01.jpeg

Opublikowano
  • Autor

[mention=23458]Magik[/mention] gratuluję zwycięstwa i czekam na wybór toru. [mention=23458]Frredy[/mention] czekam na wybór auta.

Opublikowano
  • Autor

[mention=14839]Frredy[/mention] my to się widzę będziemy razem z [mention=14839]marbel007[/mention] ciągle bić o to kto wybiera auto [emoji23][emoji23]

Opublikowano

Zapewne tak [emoji23]

Powiem ci ze może uda mi się sekundę urwać jeszcze , muszę ogarnąć tor

Opublikowano
Macie jakies dziwne upodobanie do aut które noe skręcają:blink:

Chciałem to samo napisać. Nie rozumiem tego auta i jazda nim to dla mnie walka. Przy wyjściu z zakrętu chce od razu prosto jechać i wtedy mam wrażenie, że ma promień skrętu załadowanego tankowca.

Wrzucam swoje wypociny, bo ktoś z czołówki musi odkryć pierwszy karty. ;) ale czuję tutaj srogie baty...

f4acfc87ba20be560022bcc99f006777.jpg
Opublikowano
  • Autor

Ooo. Czas bieda trochę w porównaniu do wcześniejszych. Na start zawsze +5 minimum traciłem [emoji41][emoji41][emoji41]

Opublikowano
  • Autor

Brakuje mi jak nie wiem ducha, wtedy łatwiej porównać gdzie się źle jedzie. Każda gra wyścigowa ma ducha, a Forza nie...

Opublikowano

Jako że to turniej na czasówki to mi brakuje trybu time trial gdzie po zj**anym okrążeniu można szybko wybrać restart i od razu rozpocząć kolejne mierzone okrążenie :-P

I żeby można było grzebać w secie bez konieczności posiadania auta w garażu.

Następny turniej powinniśmy rozegrać w F1 2019. Gierka jest w gamepassie, ma ducha, tryb TT, dowolny set i możliwość ściągnięcia tuningu od czołówki rankingu :turned:

Opublikowano
  • Autor

Ja z F1 odpadam. Nie moje klimaty gierkowe, oglądać lubię, ale granie zawsze mnie irytuje po 10 min [emoji23][emoji23][emoji23]

Opublikowano
Jesteś drugi [emoji848][emoji848][emoji848]

No dobra , ale pierwsze punkty [emoji6]