Opublikowano 6 grudnia 20204 l Ja już odpuszczam. Miałem chwilę dzisiaj i nie mogłem zejść poniżej 1:20:300. Nie mój dzień.
Opublikowano 6 grudnia 20204 l Ja dziś odkryłem że przez caly tydzień zwalniało mnie STM ktore bylo na tyle agresywne ze odprostowywało mi fure przy kazdyn uslizgu tyłu...efekt byl taki ze auto słabo skręcało i jechałem za bardzo dookoła zakrętów. Dziś po wyłączeniu tego ustrojstwa mogłem zdecydowanie ciaśniej wchodzic w zakręty. Co nie zmienia faktu, że czas jest fartowny. Rzadko udaje mi się zejść poniżej 2,31.
Opublikowano 6 grudnia 20204 l Autor [mention=23458]Magik[/mention] gratuluję zwycięstwa i czekam na wybór toru. [mention=23458]Frredy[/mention] czekam na wybór auta.
Opublikowano 6 grudnia 20204 l Autor 2.08.938. Ehhhh... Czuję, że tu może być przepaść między zawodnikami.
Opublikowano 7 grudnia 20204 l Autor [mention=14839]Frredy[/mention] my to się widzę będziemy razem z [mention=14839]marbel007[/mention] ciągle bić o to kto wybiera auto [emoji23][emoji23]
Opublikowano 7 grudnia 20204 l Zapewne tak [emoji23]Powiem ci ze może uda mi się sekundę urwać jeszcze , muszę ogarnąć tor
Opublikowano 7 grudnia 20204 l Autor Musimy Wam jakoś utrudnić, skoro nie możemy umiejętnościami [emoji23][emoji23][emoji23]
Opublikowano 7 grudnia 20204 l Macie jakies dziwne upodobanie do aut które noe skręcająChciałem to samo napisać. Nie rozumiem tego auta i jazda nim to dla mnie walka. Przy wyjściu z zakrętu chce od razu prosto jechać i wtedy mam wrażenie, że ma promień skrętu załadowanego tankowca. Wrzucam swoje wypociny, bo ktoś z czołówki musi odkryć pierwszy karty. ale czuję tutaj srogie baty...
Opublikowano 7 grudnia 20204 l Autor Ooo. Czas bieda trochę w porównaniu do wcześniejszych. Na start zawsze +5 minimum traciłem [emoji41][emoji41][emoji41]
Opublikowano 7 grudnia 20204 l @PiPoLiNiO To znaczy, że jesteś coraz szybszy Edytowane 7 grudnia 20204 l przez Marcin_wawa
Opublikowano 8 grudnia 20204 l Autor Brakuje mi jak nie wiem ducha, wtedy łatwiej porównać gdzie się źle jedzie. Każda gra wyścigowa ma ducha, a Forza nie...
Opublikowano 8 grudnia 20204 l Jako że to turniej na czasówki to mi brakuje trybu time trial gdzie po zj**anym okrążeniu można szybko wybrać restart i od razu rozpocząć kolejne mierzone okrążenie :-P I żeby można było grzebać w secie bez konieczności posiadania auta w garażu. Następny turniej powinniśmy rozegrać w F1 2019. Gierka jest w gamepassie, ma ducha, tryb TT, dowolny set i możliwość ściągnięcia tuningu od czołówki rankingu
Opublikowano 8 grudnia 20204 l Autor Ja z F1 odpadam. Nie moje klimaty gierkowe, oglądać lubię, ale granie zawsze mnie irytuje po 10 min [emoji23][emoji23][emoji23]
Opublikowano 11 grudnia 20204 l Autor Jeszcze pare dni i wygrana Jesteś drugi [emoji848][emoji848][emoji848]
Opublikowano 11 grudnia 20204 l Jesteś drugi [emoji848][emoji848][emoji848]No dobra , ale pierwsze punkty [emoji6]