Opublikowano 8 kwietnia 20214 l PSN: ZajcikPL Gry: wszystko, co dobre ;)) Edytowane 8 kwietnia 20214 l przez Zajcik
Opublikowano 16 maja 20213 l NBA_91_Bulls2K - mój profil na PSN. Zapraszam do znajomych; mam Ps5. Nie wiem jak dodaje się znajomych, jeśli na tej konsoli można. P.S. Jak coś, szukam na przyszłość graczy do pomocy przy "Far Cry 5" - oczywiście przy rozegraniu opcji multi (jakieś tam trofea)
Opublikowano 9 sierpnia 20213 l SiemaW weekend stałem się szczęśliwym posiadaczem PS5Swoją wysłużoną PS4 w wersji FAT w odpowiedni sposób spakowałem i wsadziłem do szafy Żal mi było ją sprzedawać. A może się kiedyś przyda [emoji1787]Ogólnie ogrywam gry które czekały na nową generację bo stara nie dawała rady A tak tytuły takie jak Assassin's creed Valhalla czy TLoU II śmigają w 4K i w 60 fpsMiód... Czekam na nowe pozycje godne nowej PS5Dzięki PSN ID: Moski_81Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 27 października 20213 l No i dorwałem wkońcu swoje PS5, wersja z napędem. PSN: Joker666_PL Z gier narazie tylko Death Stranding: Director’s Cut + kupka wstydu z PS4...
Opublikowano 28 listopada 20213 l PSN: Hugberaht Swojej biblioteki już nie ogarniam bo nazbierało się tam chyba ponad 300 gier. Kupionych w promkach i z ps plus Edytowane 1 grudnia 20213 l przez Xehanort
Opublikowano 4 stycznia 20223 l Witam wszystkich i Każdego z osobna PSN ID: Szaku_pik Edytowane 5 stycznia 20223 l przez Szaku
Opublikowano 12 stycznia 20223 l PSN: qqmberto Gry: nadrabianie zaległości z poprzedniej generacji i raczej sam singleplayer, za mało czasu na multi
Opublikowano 6 marca 20223 l On 12/31/2021 at 7:52 PM, Shankor said: Przywitać wszystkich oficjalnie! PSN ID: Szakirowicz Ooo, kolega z dawnych lat (czasy ps3) xD PSN: Edek_Kazuun
Opublikowano 22 marca 20223 l PSN: Ivetek Gry: ostatnio grane przede wszystkim Final Fantasy XIV, oprócz tego wszystko z PS+ i wiele pozycji z PS4 i kilka na PS5.
Opublikowano 24 marca 20223 l Siemaneczko wszystkim! PSN: honife Ostatnim czasem sporo pogrywałem w remaster NFS hot pursuit troche w CODa, gta v i tak przeskakiwałem miedzy tytułami
Opublikowano 3 maja 20222 l Cześć wszystkim! Psn: LochuPL Gry z poprzedniej generacji a ostatnio Demon's Souls i Elden Ring
Opublikowano 6 maja 20222 l Wracam do sonki, tym razem ps5. po ponad dwoch latach bo backlog się troszkę zrobil. Dodałem paru z was (tych których kojarzę i się udzielają na forumku).
Opublikowano 18 czerwca 20222 l Nabyłem PS5 po ponad rocznej przerwie od PS4 także zapraszam forumowiczów do znajomychPSN: Banan91PL
Opublikowano 29 czerwca 20222 l W dniu 25.06.2022 o 07:37, S3V3N napisał: PSN: Assassins_78 Gry: Co jest pod ręką @S3V3N long time no see.. chyba czasy ps3info, o ile się nie mylę..