Opublikowano 2 lipca 20251 r Przy okazji Death Stranding 2 naszło mnie żeby wreszcie pododawać forumka do znajomych na plejce. Zapraszam chętnych, PSN: jimmyYy8
Opublikowano 9 stycznia9 sty Gram głównie singleplayer, ale zdarza mi się grać w coopie.PSN: Rockets1990Ostatnio się skapnąłem że miałem zablokowane zaproszenia do znajomych :/
Opublikowano 18 sierpnia18 sie Jak coś to wysłałem wam wszystkim misie zapro po rebrandzie (banie xD) z PSN'a pls approvePSN: MacieiiKo
Opublikowano 18 sierpnia18 sie Żart na czacie że za kase to ja bym wbil top range w fut xD gdyby mi sie chciało. I niestety podpieli to pod code of conduct i elo perm. 40 platynek do kosza ;( Edytowane 18 sierpnia18 sie przez KOŁD
Opublikowano 18 sierpnia18 sie Na otwartym w grze? Bo na imprezie to ktoś by musiał chyba podkablować.
Opublikowano 18 sierpnia18 sie 8 minut temu, Square napisał(a):Na otwartym w grze? Bo na imprezie to ktoś by musiał chyba podkablować.No możliwe bo akurat ligowe grałem i była duza grupa Niestety support nie okazał sie pomocny na infolinii odesłali do jakiegos appeal wniosku który idzie do NAM Sony wiec obadamy ale szanse pewnie nikłe Puetna jest taka że z żarcikami na PSN to jak na lotnisku XD
Opublikowano 18 sierpnia18 sie Ludzie, którzy nie są w stanie udźwignąć wyzwisk w grach online, nie powinni włączać multiplayera.
Opublikowano 18 sierpnia18 sie Na czym polega wykroczenie w tym przypadku? Co w tym było obraźliwego?
Opublikowano 18 sierpnia18 sie Jakbyś mieszkał w UK to by ci wbiło gestapo sony na chate i byś poszedł siedzieć