Opublikowano 8 grudnia 20204 l Witam mam problem bo nie wiem jak podłączyć konsole Ps2 do telewizora. Bo przy konsoli nie ma wejścia HDMI jak to w nowszych konsolach. Posiadam telewizor LED Philips 49PUS7502/12. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.
Opublikowano 15 stycznia 20214 l Niedawno odkryłem że mój nowy TV nie posiada wejścia component dlatego kupiłem PS2 to HDMI. Rewelacji się nie spodziewam ale liczę na to że dzięki GSM w HDLoaderze będzie to znośnie wyglądać.
Opublikowano 15 stycznia 20214 l Nie będzie Sam zastanawiam się nad małym przenośnym ekranem do konsol ale najwcześniej za miesiąc.
Opublikowano 15 stycznia 20214 l 4 godziny temu, u55r napisał: Niedawno odkryłem że mój nowy TV nie posiada wejścia component dlatego kupiłem PS2 to HDMI. Rewelacji się nie spodziewam ale liczę na to że dzięki GSM w HDLoaderze będzie to znośnie wyglądać. Ciekawe czy będzie Ci działać. Kupiłem to bo nie mam wejscia SCART, ale nie działało prawidłowo. Potem sie skapnąłem, że mam component i zamówiłem kabelek Co ciekawe na TV, który ma scarta ta przejściówka działa ok, ale po co mi wtedy przejściówka
Opublikowano 30 stycznia 20214 l Dognle przyszło, podłączyłem, nie działało. Musiałem po ciemku czyli bez obrazu wejść do menu ustawień obrazu i z RGB przełączyć na Component, obraz pojawił się natychmiast. Pograłem 30 minut i mi konsola PS2 Fat tak podgrzała salon jak nie robi tego starodawna koza. I dodatkowo zaśmierdziało zakurzoną elektroniką więc obie moje PS2 Fat czeka gruntowne odkurzenie w środku. Jestem bardzo zadowolony z jakości obrazu na swoim TV. I taka ciekawostka. Jeden Xbox Series X jest tak samo szeroki jak PS2 Fat. A dwie PS2 Fat są tak samo grube jak jeden Xbox Series X