Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Figurki kolekcjonerskie

Featured Replies

Opublikowano

IMG-9276.jpg

Dzisiaj trafił do paczkomatu. Prosto z AliExpress. Prosto z Chin. Szkarłatny Sąsiad od Mess Toys czyli samojebka Superior Spider-Mana bazująca na inżynierii stosowanej w produktach Revoltech firmy Kayiodo xd. Chińczyk wziął, odbił w mydle i miał odlew. Następnie zaczął dodawać bonusy i wyszedł twór, którego ze świecą szukać gdziekolwiek indziej.

Dostajemy stand, sieci, 5 czy 6 par dłoni, dodatkową, z na wpół nasuniętą na twarz maską głowę i jeszcze całkowicie odsłoniętą głowę Petera Parkera, a właściwie to Dr Octopusa, który po śmierci tego pierwszego wszedł w ciało pająka żeby udowodnić, że jest lepszym Spider-Manem lol. Absolutne kino!

Ps Oczywiście taka piracka samojebka obchodzi wszelkie licencje. Nie spełnia też żadnych norm ani pewnie nie przechodzi kontroli jakości a przebywanie z nią w zamkniętym pomieszczeniu powoduje raka..

• Odpowiedzi 355
  • Wyświetleń 51,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dokładnie, zbieracze gołych lalek są fajni, normalne hobby. Obrazek niepowiązany

• Forum dla dużych dzieci grających w gry wideo, gdzie typy bawią się klockami Lego za dziesiątki tysięcy złotych, zbierają resoraki, czytają komiksy z superbohaterami i robią sobie na ciele tatuaże z p

• Żólwie się kilku osobom podobały, dziś dotarł ostatni to wrzucam.

Opublikowano

Po obejrzeniu kilku recenzji na YT pogoniłem swojego Superior Spider-Mana z Marvel Legends (Hasbro, ver. 2 - z 2024 roku) właśnie by to podjebka od Mess Toys prezentowała moją ulubioną komiksową iterację Pajęczaka ).

Jak wrażenia, dobrze pozowalny, bolączki? I czy miałeś wersję od Hasbro by móc samemu porównać?

Opublikowano
Godzinę temu, ornit napisał(a):

IMG-9276.jpg

Dzisiaj trafił do paczkomatu. Prosto z AliExpress. Prosto z Chin. Szkarłatny Sąsiad od Mess Toys czyli samojebka Superior Spider-Mana bazująca na inżynierii stosowanej w produktach Revoltech firmy Kayiodo xd. Chińczyk wziął, odbił w mydle i miał odlew. Następnie zaczął dodawać bonusy i wyszedł twór, którego ze świecą szukać gdziekolwiek indziej.

Dostajemy stand, sieci, 5 czy 6 par dłoni, dodatkową, z na wpół nasuniętą na twarz maską głowę i jeszcze całkowicie odsłoniętą głowę Petera Parkera, a właściwie to Dr Octopusa, który po śmierci tego pierwszego wszedł w ciało pająka żeby udowodnić, że jest lepszym Spider-Manem lol. Absolutne kino!

Ps Oczywiście taka piracka samojebka obchodzi wszelkie licencje. Nie spełnia też żadnych norm ani pewnie nie przechodzi kontroli jakości a przebywanie z nią w zamkniętym pomieszczeniu powoduje raka..

Ile taka przyjemność?

Opublikowano

@Shen 159 PLN pewnie da się mniej ale zamawiałem „oficjalną” podjebkę lol

@Badus Wszystkie jointy mocne a jedyne sztywne, które musiałem „rozruszać” to w bicepsach i jeden w zgięciu palców stopy. Nie miałem wersji z ML ale malowanie jest pewnie na podobnym poziomie co u Hasbro. Tu większa część figurki jest w matowej czerni. Są jakieś małe przetarcia (jakbym chciał to mógłbym się tego pozbyć) i seamlines (w Revoltechach tego nie ma ale one kosztują 2-3 razy drożej). Ogólnie jakość jest bardzo dobra. Pozowanie też. Jedyny zgrzyt jaki mam to jak w Revoltechach w miejscach, w których biodra stykają się z udami. Trzeba się nagimnastykować żeby osiągnąć pożądany efekt.

Teraz czekam na to:

images?q=tbn:ANd9GcR6zMYALonvQuGj-KWWv-9

Ps Hasbro z oficjalnej strony ML to jakieś 130 zł. Bez standu i bez masy akcesoriów. Nie ma czego porównywać.

PS 2 Napisałem „Szkarłatny Sąsiad”. Pomyliło mi się. To jest Superior Neighbor

Opublikowano
3 minuty temu, ornit napisał(a):

@Shen 159 PLN pewnie da się mniej ale zamawiałem „oficjalną” podjebkę lol

@Badus Wszystkie jointy mocne a jedyne sztywne, które musiałem „rozruszać” to w bicepsach i jeden w zgięciu palców stopy. Nie miałem wersji z ML ale malowanie jest pewnie na podobnym poziomie co u Hasbro. Tu większa część figurki jest w matowej czerni. Są jakieś małe przetarcia (jakbym chciał to mógłbym się tego pozbyć) i seamlines (w Revoltechach tego nie ma ale one kosztują 2-3 razy drożej). Ogólnie jakość jest bardzo dobra. Pozowanie też. Jedyny zgrzyt jaki mam to jak w Revoltechach w miejscach, w których biodra stykają się z udami. Trzeba się nagimnastykować żeby osiągnąć pożądany efekt.

Teraz czekam na to:

images?q=tbn:ANd9GcR6zMYALonvQuGj-KWWv-9

Jest klasyczny Scarlet Spider od nich?

Opublikowano

Jest. Jest też Scarlet Neighbor - Kane. Mają też Wolverine z płonącą czachą a w sierpniu wychodzi naprawdę dobry Venom.