Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Dzisiaj trafił do paczkomatu. Prosto z AliExpress. Prosto z Chin. Szkarłatny Sąsiad od Mess Toys czyli samojebka Superior Spider-Mana bazująca na inżynierii stosowanej w produktach Revoltech firmy Kayiodo xd. Chińczyk wziął, odbił w mydle i miał odlew. Następnie zaczął dodawać bonusy i wyszedł twór, którego ze świecą szukać gdziekolwiek indziej.Dostajemy stand, sieci, 5 czy 6 par dłoni, dodatkową, z na wpół nasuniętą na twarz maską głowę i jeszcze całkowicie odsłoniętą głowę Petera Parkera, a właściwie to Dr Octopusa, który po śmierci tego pierwszego wszedł w ciało pająka żeby udowodnić, że jest lepszym Spider-Manem lol. Absolutne kino!Ps Oczywiście taka piracka samojebka obchodzi wszelkie licencje. Nie spełnia też żadnych norm ani pewnie nie przechodzi kontroli jakości a przebywanie z nią w zamkniętym pomieszczeniu powoduje raka..
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Po obejrzeniu kilku recenzji na YT pogoniłem swojego Superior Spider-Mana z Marvel Legends (Hasbro, ver. 2 - z 2024 roku) właśnie by to podjebka od Mess Toys prezentowała moją ulubioną komiksową iterację Pajęczaka . Jak wrażenia, dobrze pozowalny, bolączki? I czy miałeś wersję od Hasbro by móc samemu porównać?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, ornit napisał(a):Dzisiaj trafił do paczkomatu. Prosto z AliExpress. Prosto z Chin. Szkarłatny Sąsiad od Mess Toys czyli samojebka Superior Spider-Mana bazująca na inżynierii stosowanej w produktach Revoltech firmy Kayiodo xd. Chińczyk wziął, odbił w mydle i miał odlew. Następnie zaczął dodawać bonusy i wyszedł twór, którego ze świecą szukać gdziekolwiek indziej.Dostajemy stand, sieci, 5 czy 6 par dłoni, dodatkową, z na wpół nasuniętą na twarz maską głowę i jeszcze całkowicie odsłoniętą głowę Petera Parkera, a właściwie to Dr Octopusa, który po śmierci tego pierwszego wszedł w ciało pająka żeby udowodnić, że jest lepszym Spider-Manem lol. Absolutne kino!Ps Oczywiście taka piracka samojebka obchodzi wszelkie licencje. Nie spełnia też żadnych norm ani pewnie nie przechodzi kontroli jakości a przebywanie z nią w zamkniętym pomieszczeniu powoduje raka..Ile taka przyjemność?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. @Shen 159 PLN pewnie da się mniej ale zamawiałem „oficjalną” podjebkę lol@Badus Wszystkie jointy mocne a jedyne sztywne, które musiałem „rozruszać” to w bicepsach i jeden w zgięciu palców stopy. Nie miałem wersji z ML ale malowanie jest pewnie na podobnym poziomie co u Hasbro. Tu większa część figurki jest w matowej czerni. Są jakieś małe przetarcia (jakbym chciał to mógłbym się tego pozbyć) i seamlines (w Revoltechach tego nie ma ale one kosztują 2-3 razy drożej). Ogólnie jakość jest bardzo dobra. Pozowanie też. Jedyny zgrzyt jaki mam to jak w Revoltechach w miejscach, w których biodra stykają się z udami. Trzeba się nagimnastykować żeby osiągnąć pożądany efekt.Teraz czekam na to:Ps Hasbro z oficjalnej strony ML to jakieś 130 zł. Bez standu i bez masy akcesoriów. Nie ma czego porównywać.PS 2 Napisałem „Szkarłatny Sąsiad”. Pomyliło mi się. To jest Superior Neighbor
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 3 minuty temu, ornit napisał(a):@Shen 159 PLN pewnie da się mniej ale zamawiałem „oficjalną” podjebkę lol@Badus Wszystkie jointy mocne a jedyne sztywne, które musiałem „rozruszać” to w bicepsach i jeden w zgięciu palców stopy. Nie miałem wersji z ML ale malowanie jest pewnie na podobnym poziomie co u Hasbro. Tu większa część figurki jest w matowej czerni. Są jakieś małe przetarcia (jakbym chciał to mógłbym się tego pozbyć) i seamlines (w Revoltechach tego nie ma ale one kosztują 2-3 razy drożej). Ogólnie jakość jest bardzo dobra. Pozowanie też. Jedyny zgrzyt jaki mam to jak w Revoltechach w miejscach, w których biodra stykają się z udami. Trzeba się nagimnastykować żeby osiągnąć pożądany efekt.Teraz czekam na to:Jest klasyczny Scarlet Spider od nich?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Jest. Jest też Scarlet Neighbor - Kane. Mają też Wolverine z płonącą czachą a w sierpniu wychodzi naprawdę dobry Venom.