Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rust Console Edition

Featured Replies

Opublikowano

Premiera w maju. Cena zaporowa - ponad dwie paki za podstawową wersję.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Myślę, że jak Boomcio będzie jako jedyny grał i pisał w tym temacie to gierka powinna być tam gdzie on chce 

• Poczekam, aż kupisz na płytce i wtedy  kill team vs cały świat.     Nie kupiłem, bo biomutant za rogiem, season pass do snowrunnera nabyty i w realnym świecie składam kolejną wypasion

• Ja też i ogólnie byłem grą zainteresowany, bo lubię te wszystkie Foresty, Stranded Deepy itp, ale jakoś RUST zawsze był mi obojętny, kiedy oglądałem gameplaye. Możliwe, że kiedys się skuszę, jak z c

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj premiera na konsolach, ale raczej

#nikogo.

Opublikowano

He, he - wiedziałem, że Ty to akurat wrzucisz, ale raczej powinno być w dziale "Ogólne", bo przecież wychodzi na wszystko, włącznie z poprzednią generacją :reggie:

Opublikowano

Myślę, że jak Boomcio będzie jako jedyny grał i pisał w tym temacie to gierka powinna być tam gdzie on chce :):lapka:

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, Wredny napisał:

He, he - wiedziałem, że Ty to akurat wrzucisz, ale raczej powinno być w dziale "Ogólne", bo przecież wychodzi na wszystko, włącznie z poprzednią generacją :reggie:

Poczekam, aż kupisz na płytce i wtedy :shotgun::shotgun: kill team vs cały świat.

5 minut temu, balon napisał:

Myślę, że jak Boomcio będzie jako jedyny grał i pisał w tym temacie to gierka powinna być tam gdzie on chce :):lapka:

Nie kupiłem, bo biomutant za rogiem, season pass do snowrunnera nabyty i w realnym świecie składam kolejną wypasioną wędkę za którą będę jutro musiał wywalić sporo złociszy, więc z "rusztem" poczekam jak wyżej na kolegę. 

Opublikowano

He he, akurat RUST jakoś mnie najmniej kręci z tych wszystkich "dotychczas tylko na PC" survivali.
Nie wiem czemu, ale jakieś to brzydkie, no i to lagujące PvP...
Dużo bardziej chciałbym SCUM np.
A poza tym czerwiec/lipiec wychodzą dwie polskie gierki - Green Hell i Chernobylite - jakoś one do mnie bardziej przemawiają :notbad:
A Biomutanta to i ja chyba na klocka sobie sprawię - tylko jakieś recki bym najpierw obczaił, bo trochę długo ta gierka była w produkcji.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

No jakoś tak wyszło - konsolowy port jest mało zachęcający podobno.
Nie wiem, jak z pełniakiem, ale beta nawet na XSX ostro dropiła klatki.
Plus ten cały aspekt PvP - jakoś wolę czysto singlowe doznania z gierek survivalowych i nie kręci mnie walka z innymi, zwłaszcza w czymś tak drewnianym i z lagami.

Opublikowano
No jakoś tak wyszło - konsolowy port jest mało zachęcający podobno.
Nie wiem, jak z pełniakiem, ale beta nawet na XSX ostro dropiła klatki.
Plus ten cały aspekt PvP - jakoś wolę czysto singlowe doznania z gierek survivalowych i nie kręci mnie walka z innymi, zwłaszcza w czymś tak drewnianym i z lagami.
Fakt no polecieli z jakością teraz z update przeciągają. Ale żadna gra nie oferuje podobnej rozgrywki. Może mam takie zdanie bo nie grałem na PC. A chyba powinienem
Opublikowano

Ja też i ogólnie byłem grą zainteresowany, bo lubię te wszystkie Foresty, Stranded Deepy itp, ale jakoś RUST zawsze był mi obojętny, kiedy oglądałem gameplaye.
Możliwe, że kiedys się skuszę, jak z ceny zejdzie i poprawią co nieco.

Opublikowano
Ja też i ogólnie byłem grą zainteresowany, bo lubię te wszystkie Foresty, Stranded Deepy itp, ale jakoś RUST zawsze był mi obojętny, kiedy oglądałem gameplaye.
Możliwe, że kiedys się skuszę, jak z ceny zejdzie i poprawią co nieco.
Cena tej gry jeśli dobrze poszukasz to 40zl. Stranded deep robię. Long dark skończony. A rust jest teraz na talerzu[emoji1]
Opublikowano

W tym sęk, że ja lubię, a rzadko kończę te gierki.
W Stranded Deep byłem już mocno zaawansowany, ale jakoś po prawie 30h odstawiłem (bo coś innego odciągnęło moją uwagę) i teraz nie mogę wrócić (odpaliłem parę razy, ale zapomniałem "co gdzie i jak").
The Long Dark w sumie też w trakcie fabuły zostawiłem, survivalu nawet nie ruszyłem, podobnie jak Fade to Silence, The Forest, Outward, czy Green Hell na XBOXie.
Jedynie No Man's Sky i Subnautica ukończone, a nawet zwieńczone platynką :platinum:
Ostatnio na "klocuchu" odpaliłem Craftopię i znów chwilkę pograłem, nie wykluczam, że jeszcze popykam, ale też nie gwarantuję - dla mnie to są fajne gierki na granie z doskoku, grając w nie się relaksuję, ale jakoś nie mam parcia, by je "kończyć", czy maksować.

Opublikowano

W tym sęk, że ja lubię, a rzadko kończę te gierki.
W Stranded Deep byłem już mocno zaawansowany, ale jakoś po prawie 30h odstawiłem (bo coś innego odciągnęło moją uwagę) i teraz nie mogę wrócić (odpaliłem parę razy, ale zapomniałem "co gdzie i jak").
The Long Dark w sumie też w trakcie fabuły zostawiłem, survivalu nawet nie ruszyłem, podobnie jak Fade to Silence, The Forest, Outward, czy Green Hell na XBOXie.
Jedynie No Man's Sky i Subnautica ukończone, a nawet zwieńczone platynką platinum.png
Ostatnio na "klocuchu" odpaliłem Craftopię i znów chwilkę pograłem, nie wykluczam, że jeszcze popykam, ale też nie gwarantuję - dla mnie to są fajne gierki na granie z doskoku, grając w nie się relaksuję, ale jakoś nie mam parcia, by je "kończyć", czy maksować.

Więc Rust to ideał. Tu nic nie konczysz[emoji6]long dark jest naprawdę dobre.
Opublikowano

The Long Dark tylko survival. Chyba po dwóch latach gry tylko w survival włączyłem "fabułę":kaz:. Kilkaset runów mam za sobą,nawet takie które trwały ponad pół roku, w sensie ponad 190 przetrwanych dni :shotgun:

Opublikowano
2 godziny temu, Jaca044 napisał:

Cena tej gry jeśli dobrze poszukasz to 40zl.

Nie interesują mnie dzielone konta na allegro - raz, że to praktycznie piracki proceder, a dwa, że prawdopodobieństwo wałka jest bardzo wysokie.
W grę wchodzi jedynie pudełko, a takowe najtaniej widziałem chyba za 120zł (używka, lombard, więc nawet nie biorę tego pod uwagę).

Opublikowano

Nie interesują mnie dzielone konta na allegro - raz, że to praktycznie piracki proceder, a dwa, że prawdopodobieństwo wałka jest bardzo wysokie.
W grę wchodzi jedynie pudełko, a takowe najtaniej widziałem chyba za 120zł (używka, lombard, więc nawet nie biorę tego pod uwagę).
Chodziło mi bardziej w formie kodu z argentyny. Są takie dostępne
The Long Dark tylko survival. Chyba po dwóch latach gry tylko w survival włączyłem "fabułę":kaz:. Kilkaset runów mam za sobą,nawet takie które trwały ponad pół roku, w sensie ponad 190 przetrwanych dni :shotgun:
Fabuła ukończona u mnie. A przetrwanie to ponad 600dni