Boomcio 4335 Posted March 26, 2021 Posted March 26, 2021 Premiera w maju. Cena zaporowa - ponad dwie paki za podstawową wersję. Quote
Boomcio 4335 Posted May 21, 2021 Author Posted May 21, 2021 Dzisiaj premiera na konsolach, ale raczej #nikogo. Quote
Wredny 10100 Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 He, he - wiedziałem, że Ty to akurat wrzucisz, ale raczej powinno być w dziale "Ogólne", bo przecież wychodzi na wszystko, włącznie z poprzednią generacją Quote
balon 5397 Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 Myślę, że jak Boomcio będzie jako jedyny grał i pisał w tym temacie to gierka powinna być tam gdzie on chce 1 1 Quote
Boomcio 4335 Posted May 21, 2021 Author Posted May 21, 2021 1 godzinę temu, Wredny napisał: He, he - wiedziałem, że Ty to akurat wrzucisz, ale raczej powinno być w dziale "Ogólne", bo przecież wychodzi na wszystko, włącznie z poprzednią generacją Poczekam, aż kupisz na płytce i wtedy kill team vs cały świat. 5 minut temu, balon napisał: Myślę, że jak Boomcio będzie jako jedyny grał i pisał w tym temacie to gierka powinna być tam gdzie on chce Nie kupiłem, bo biomutant za rogiem, season pass do snowrunnera nabyty i w realnym świecie składam kolejną wypasioną wędkę za którą będę jutro musiał wywalić sporo złociszy, więc z "rusztem" poczekam jak wyżej na kolegę. 1 Quote
Wredny 10100 Posted May 21, 2021 Posted May 21, 2021 He he, akurat RUST jakoś mnie najmniej kręci z tych wszystkich "dotychczas tylko na PC" survivali. Nie wiem czemu, ale jakieś to brzydkie, no i to lagujące PvP... Dużo bardziej chciałbym SCUM np. A poza tym czerwiec/lipiec wychodzą dwie polskie gierki - Green Hell i Chernobylite - jakoś one do mnie bardziej przemawiają A Biomutanta to i ja chyba na klocka sobie sprawię - tylko jakieś recki bym najpierw obczaił, bo trochę długo ta gierka była w produkcji. Quote
Wredny 10100 Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 No jakoś tak wyszło - konsolowy port jest mało zachęcający podobno. Nie wiem, jak z pełniakiem, ale beta nawet na XSX ostro dropiła klatki. Plus ten cały aspekt PvP - jakoś wolę czysto singlowe doznania z gierek survivalowych i nie kręci mnie walka z innymi, zwłaszcza w czymś tak drewnianym i z lagami. Quote
Jaca044 4 Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 No jakoś tak wyszło - konsolowy port jest mało zachęcający podobno. Nie wiem, jak z pełniakiem, ale beta nawet na XSX ostro dropiła klatki. Plus ten cały aspekt PvP - jakoś wolę czysto singlowe doznania z gierek survivalowych i nie kręci mnie walka z innymi, zwłaszcza w czymś tak drewnianym i z lagami.Fakt no polecieli z jakością teraz z update przeciągają. Ale żadna gra nie oferuje podobnej rozgrywki. Może mam takie zdanie bo nie grałem na PC. A chyba powinienem Quote
Wredny 10100 Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Ja też i ogólnie byłem grą zainteresowany, bo lubię te wszystkie Foresty, Stranded Deepy itp, ale jakoś RUST zawsze był mi obojętny, kiedy oglądałem gameplaye. Możliwe, że kiedys się skuszę, jak z ceny zejdzie i poprawią co nieco. 1 Quote
Jaca044 4 Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Ja też i ogólnie byłem grą zainteresowany, bo lubię te wszystkie Foresty, Stranded Deepy itp, ale jakoś RUST zawsze był mi obojętny, kiedy oglądałem gameplaye. Możliwe, że kiedys się skuszę, jak z ceny zejdzie i poprawią co nieco.Cena tej gry jeśli dobrze poszukasz to 40zl. Stranded deep robię. Long dark skończony. A rust jest teraz na talerzu 1 Quote
Wredny 10100 Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 W tym sęk, że ja lubię, a rzadko kończę te gierki. W Stranded Deep byłem już mocno zaawansowany, ale jakoś po prawie 30h odstawiłem (bo coś innego odciągnęło moją uwagę) i teraz nie mogę wrócić (odpaliłem parę razy, ale zapomniałem "co gdzie i jak"). The Long Dark w sumie też w trakcie fabuły zostawiłem, survivalu nawet nie ruszyłem, podobnie jak Fade to Silence, The Forest, Outward, czy Green Hell na XBOXie. Jedynie No Man's Sky i Subnautica ukończone, a nawet zwieńczone platynką Ostatnio na "klocuchu" odpaliłem Craftopię i znów chwilkę pograłem, nie wykluczam, że jeszcze popykam, ale też nie gwarantuję - dla mnie to są fajne gierki na granie z doskoku, grając w nie się relaksuję, ale jakoś nie mam parcia, by je "kończyć", czy maksować. Quote
Jaca044 4 Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 W tym sęk, że ja lubię, a rzadko kończę te gierki. W Stranded Deep byłem już mocno zaawansowany, ale jakoś po prawie 30h odstawiłem (bo coś innego odciągnęło moją uwagę) i teraz nie mogę wrócić (odpaliłem parę razy, ale zapomniałem "co gdzie i jak"). The Long Dark w sumie też w trakcie fabuły zostawiłem, survivalu nawet nie ruszyłem, podobnie jak Fade to Silence, The Forest, Outward, czy Green Hell na XBOXie. Jedynie No Man's Sky i Subnautica ukończone, a nawet zwieńczone platynką Ostatnio na "klocuchu" odpaliłem Craftopię i znów chwilkę pograłem, nie wykluczam, że jeszcze popykam, ale też nie gwarantuję - dla mnie to są fajne gierki na granie z doskoku, grając w nie się relaksuję, ale jakoś nie mam parcia, by je "kończyć", czy maksować.Więc Rust to ideał. Tu nic nie konczyszlong dark jest naprawdę dobre. 1 Quote
Szajka 414 Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 The Long Dark tylko survival. Chyba po dwóch latach gry tylko w survival włączyłem "fabułę". Kilkaset runów mam za sobą,nawet takie które trwały ponad pół roku, w sensie ponad 190 przetrwanych dni Quote
Wredny 10100 Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 2 godziny temu, Jaca044 napisał: Cena tej gry jeśli dobrze poszukasz to 40zl. Nie interesują mnie dzielone konta na allegro - raz, że to praktycznie piracki proceder, a dwa, że prawdopodobieństwo wałka jest bardzo wysokie. W grę wchodzi jedynie pudełko, a takowe najtaniej widziałem chyba za 120zł (używka, lombard, więc nawet nie biorę tego pod uwagę). Quote
Jaca044 4 Posted September 19, 2021 Posted September 19, 2021 Nie interesują mnie dzielone konta na allegro - raz, że to praktycznie piracki proceder, a dwa, że prawdopodobieństwo wałka jest bardzo wysokie. W grę wchodzi jedynie pudełko, a takowe najtaniej widziałem chyba za 120zł (używka, lombard, więc nawet nie biorę tego pod uwagę).Chodziło mi bardziej w formie kodu z argentyny. Są takie dostępne The Long Dark tylko survival. Chyba po dwóch latach gry tylko w survival włączyłem "fabułę":kaz:. Kilkaset runów mam za sobą,nawet takie które trwały ponad pół roku, w sensie ponad 190 przetrwanych dni Fabuła ukończona u mnie. A przetrwanie to ponad 600dni Quote
Recommended Posts