Opublikowano 15 grudnia 20241 r Ja pierwsze 3 akty na standard ledwo co, fajnie ze bylo wyzwanie i mega satysfakcja jak sie bossa pokonało. Teraz jestem w Act 3 Cruel i lece jak przecinak masakrujac wszystko ale słyszałem ze endgame zaraz to poprawi i będzie znowu ciężko wiec czekam z niecierpliwością.
Opublikowano 15 grudnia 20241 r No i super zawiesiła mi się gra pod koniec próby kiedy walczyłem z bossem, wszystko mi się zresetowało, super robotę panowie zrobili
Opublikowano 15 grudnia 20241 r Ja, odpukać, po około 15h na szczęście nie miałem jeszcze żadnego błędu ani crasha. Tylko raz zbugował mi się ekwipunek, ikonki broni pozostały na ekranie po jego zamknięciu, ale po wyjściu, i ponownym zalogowaniu, problem zniknął. Edytowane 15 grudnia 20241 r przez Gregorius
Opublikowano 15 grudnia 20241 r 15h to raczej nic, gra raz potrafi działać dobrze a raz wywali Cię 3 razy podczas 1 rozgrywki. Na moim PC podczas loadingow potrafi tak się zaciąć że bez restartu do pulpitu nie wrócę…
Opublikowano 15 grudnia 20241 r Na szczęście nie trzeba robić 10 runów w tej próbie(Trials od chaos), już myślałem, że taki koszmar mnie czeka, ale udało się w końcu Edytowane 15 grudnia 20241 r przez Rotevil
Opublikowano 15 grudnia 20241 r Godzinę temu, UberAdi napisał(a): Chodzi ci o te trials of chaos? Są dość losowe, jeden run będziesz miał latwy a nastepny nie do przejscia swoim buildem. Możesz pójść dalej i wrócić do tego jak będziesz mocniejszy. Następne ascendancy polecam robić na tym trial of sekhemas czyli dawnym sanctum. Mi został ostatni punkt, zrobiłem całe 4 piętra ale ostatni boss mnie zweryfikował 86 level mam i w lepszego arpga nie grałem. Jednocześnie jednak musze zwrócić uwagę, że jest masa frustrujących mechanik które są upierdliwe i mi czasem aż ręce opadają. No ale miało być trudno to jest tylko właśnie tu upatruje szanse D4. Endgame w PoE2 jest tak trudny na ten moment, że spodziewam się tysięcy grqczy uciekających na D4 żeby pograć jedną ręką. Do jakiego tieru w mapkach doszedłeś?
Opublikowano 15 grudnia 20241 r 26 minut temu, Rotevil napisał(a): Do jakiego tieru w mapkach doszedłeś? 15 robie (jak mam bo z sustainem tych map ciężko), corruptuje i wrzucam na te nody z corruptem żeby podwyższało poziom bo za zabijanie bossów na 16+ dostaje się punkty do drzewka atlasu Swoją drogą tip, recombination table jak wrzucicie 3 mapy tego samego tieru to zamienia je w mapę o tier wyższą. Dopiero dziś się dowiedziałem
Opublikowano 15 grudnia 20241 r Ludzie ogarnięcie się, kupiliście early Access i płaczecie że są błędy
Opublikowano 15 grudnia 20241 r No i kampania ukończona, piękne to było, świetnie się bawiłem, nie mogę się doczekać jakie lokacje i bossów wymyślą w pozostałych aktach
Opublikowano 15 grudnia 20241 r 39 minut temu, Rotevil napisał(a): No i kampania ukończona, piękne to było, świetnie się bawiłem, nie mogę się doczekać jakie lokacje i bossów wymyślą w pozostałych aktach Ile h?
Opublikowano 15 grudnia 20241 r Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a): Ile h? Nie wiem czy da się sprawdzić ile godzin się grało daną postacią, ale kampanie 3 akty: Monk około 40h i Mercenary około 30h. Chciałbym jeszcze Warriora sprawdzić, ale boje się, że zatracę się całkowicie w to poe2 XD Edytowane 15 grudnia 20241 r przez Rotevil
Opublikowano 15 grudnia 20241 r No i ja zacząłem przygodę. Taka dobra grafika w EA? Robi wrażenie razem z klimatem. Jestem świeżak mało wiem, ale powoli ogarniam. Myślałem, że gorzej bedzie. Gra się hmm wyśmienicie. W Diablo 4 nie czułem takiego pierdolnięcia podczas walki. No czuć, że napierdalasz. Czuję, że przepadnę. No i jeszcze raz ta grafika i to co się dzieje podczas niektórych walk. Miazga. Mnie grafiką idzie kupić w 80%, a tu gameplay jeszcze siadł mocno mi.
Opublikowano 15 grudnia 20241 r https://www.poe2wiki.net/wiki/Rage_(support_gem) ktoś mi powie co daje ten support gem?
Opublikowano 16 grudnia 20241 r 57 minut temu, easye napisał(a): https://www.poe2wiki.net/wiki/Rage_(support_gem) ktoś mi powie co daje ten support gem? Rage stanowi dodatkowy buff do obrażeń za serię ciosów - każdy kolejny zwiększa obrażenia o 1% do max. poziomu 30%. Mechanika polega na tym, że należy utrzymać ciągłość zadawania ciosów - po dwóch sekundach od ostatniego ciosu stack obrażeń zaczyna się zmniejszać. Jest do tego oczywiście cała osobna sekcja na drzewku ale jeszcze tego nie sprawdzałem. Dopiero mi to dropnęło - na kuszy jako stat, a nie jako kamyk.
Opublikowano 16 grudnia 20241 r 1 minutę temu, Szermac napisał(a): O kurde, ale bym chciał też taką pod lód No ja też Wiem że nie pod moją postać, ale robi robotę i tak
Opublikowano 16 grudnia 20241 r Akt 2. skończony, dla mnie ostatni bos to żadne wyzwanie (lodem). Tylko dziwi mnie, że żadnego dropu konkretnego nie było jak upadł. Akt 3. mistrzostwo świata
Opublikowano 16 grudnia 20241 r Gram ok 2h drugi akt i nie mam jeszcze żadnego porządnego dropu, cały czas chodze z EQ z pierwszego aktu i powoli dostaję na ryj od mobów. O chuj tu chodzi. Troche mnie już to irytuje a gram na solo i nie mogę czitować w sklepikach
Opublikowano 16 grudnia 20241 r @Rooofie Sprawdzaj co LVL u sprzedawców No i upgrejduj to co już masz dobrego ( o ile masz czym i możesz ) Na dobry drop nie licz bo to loteria No i jak masz 24 LVL no to trade i handluj
Opublikowano 16 grudnia 20241 r Ja już głęboko w III akcie. Przepiękny jest. Nadal wszystko pada przede mną. Drop też już jakiś lepszy by się przydał, bo nic nie leci ciekawego od końcówki 2 aktu. Ale no gra mogłaby się nie kończyć
Opublikowano 16 grudnia 20241 r Podpowie mi ktoś, jak dokładnie działają te meta zaklęcia, Cast on Frozen naprzykład ? Mam wyekwipowane w oknie Skill, uaktywniłem spiritem, ale w sumie chyba nie widziałem jeszcze działania tego xd Może coś jeszcze powinienem zrobić :hmm:
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru 6 godzin temu, Assassins_78 napisał(a): @Rooofie Sprawdzaj co LVL u sprzedawców No i upgrejduj to co już masz dobrego ( o ile masz czym i możesz ) Na dobry drop nie licz bo to loteria No i jak masz 24 LVL no to trade i handluj W tej grze żeby rysować to trzeba dołączyć do gracza posiadającego dany przedmiot?
Opublikowano 17 grudnia 202417 gru 8 godzin temu, Szermac napisał(a): Podpowie mi ktoś, jak dokładnie działają te meta zaklęcia, Cast on Frozen naprzykład ? Mam wyekwipowane w oknie Skill, uaktywniłem spiritem, ale w sumie chyba nie widziałem jeszcze działania tego xd Może coś jeszcze powinienem zrobić :hmm: To powinno Ci pomóc 4 godziny temu, easye napisał(a): W tej grze żeby rysować to trzeba dołączyć do gracza posiadającego dany przedmiot? Chodziło ci o handel ?? Jeśli chodzi o handel to tak, jest tego od H na YT jak trejdować A ofert najlepiej szukać na stronie Tu masz mały fajny poradnik Edytowane 17 grudnia 202417 gru przez Assassins_78