Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tiny Tina’s Wonderlands

Featured Replies

• Odpowiedzi 66
  • Wyświetleń 8,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i pograłem coś więcej, a nawet sporo więcej i mogę opisać o co chodzi. W sumie jest tak jak napisałem wcześniej, podobnie jak w starciach w Overworld, Chaos Chambers składają się z kilku fal przeci

• Wróciłem ostatnio do WL i skończyłem wczoraj. Ogólnie spoko, gameplay to w zasadzie to samo co w BL3 tylko w tematyce D&D więc np. zamiast granatów mamy zaklęcia, zbroje czy amulety, i walczymy z

• Tak, jest jako standalone DLC od tygodnia, do dzisiaj czy jutra jest za darmo na Epicu, a tak to 45 PLN. Ta wersja ma osobne skalowanie, dwa tryby Normal i TVHM, wszystkie 6 postaci, 35 leveli, 2 skil

Opublikowano
25 minut temu, MBeniek napisał:

Aż się dziwię, że @Square nie założył jeszcze tematu :D

Bo na razie mam wywalone na to. Dodatek Tiny był spoko pod względem fabuły, ale cała reszta to tak średnio mi pasowała, a jeszcze biorąc pod uwagę stan BL3 to tym bardziej należy podejść na spokojnie.

Opublikowano

Ale samo Wonderlands to tytul niekompletny. @Square, dodaj „Tiny Tina’s”

Uwielbiam TT’sAoDK, wiec z wywalonym jezorem bede czekal i na to. Magia, bron melee, Tina (!!!!!!) i pelna kastomizacja Vault Hunter’a - czuje juz smrod obijanych mord i rozszczepianie scierwa giwerami.

Opublikowano

Ja muszę przyznać, że to zainteresowało mnie bardziej niż zapowiedź jakiegokolwiek dodatku do B3. 

Opublikowano
2 godziny temu, messer88 napisał:

ale to mają być klasyczne borderki czy jakaś inna forma?

Z redditowego leaka wynikało, że normalne bordery

Opublikowano

To ma być pełnoprawna gierka AAA, którą mają rozwijać o kolejne DLC. Fajnie, że idą w lekko innym kierunku. Klasyczne Borderlandsy to cały czas sztosik, ale mała wariatka zawsze dla mnie robiła. Będzie ciekawie.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja pewnie wezmę, ale np BL3 mi ostatnio obrzydzili kolejnym lvl capem tutaj to pewnie też będzie dość nierozsądne w to grać premierowo. @Square a Ty bierzesz? 

Opublikowano

Na chwilę obecną nie mam parcia, ale zobaczymy bliżej premiery. No chyba, że dostanę za free jak SP2 do BL3 i Godfall to wtedy raczej będzie grane.

Preordery na PSS są po 309 PLN (PS4), 329 PLN (PS5) i 399 PLN (razem z Season Passem) https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP1001-PPSA01493_00-PREMPREORPS5SIEE/

Opublikowano

Cudnie to wygląda. Taki Borderlands w innym świecie. Uwielbiam takie gry i jest na mojej liście życzeń Day1. 

Edytowane przez Jordanensis

Opublikowano

Wyglada to jak dodatek Tiny do B2 w formie osobnej gry na silniku B3. 

Na razie bez ciśnienia ale do ogrania raczej pewniak. 

Opublikowano

Mi się ten design zajebiście podoba jak i grafika w stylu Borderów :) 

Day1.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Tak, jest jako standalone DLC od tygodnia, do dzisiaj czy jutra jest za darmo na Epicu, a tak to 45 PLN. Ta wersja ma osobne skalowanie, dwa tryby Normal i TVHM, wszystkie 6 postaci, 35 leveli, 2 skill pointy za każdy, sporo przedmiotów z podstawki zostało wrzucone do puli bossów, ale ogólnie jak posiada się dodatek do BL2 no to nie ma sensu brać tego osobno chyba, że ktoś bardzo chce platyne/calaka.

Opublikowano

Tak dokładnie to samo, po prostu osobno do kupienia.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś w ogóle czeka na to? Bo ja przyznam, że mam wywalone.

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Square napisał:

Ktoś w ogóle czeka na to? Bo ja przyznam, że mam wywalone.

Skoro największy fan borderlandsów na forumku ma na to wywalone, to obawiam się, że nikt. :reggie: