Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA V Online

Featured Replies

Opublikowano

Tak wiem :) Sanchez wiadomo tylko osiągi, ale przydaje się w offroadowych wyścigach z niestandardowymi pojazdami :) Bo moj Rusty Rebel nie daje rady mimo turbo, a nie chce clean rebela bo nie można go zrobić na dakarową rajdówkę.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 176,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oni są kurwa bezczelni  

• Ja pierdole fabularne dlc z Franklinem i Dr Dre... Do online, zaorac ich 

• Wystarczy, że cockstar zobaczył frajerskie nasienia, które nakupowały trylogie gówna i upgrade graficzny do gtav, że bez oporu wyjebią kolejnych spierdziałych frajerów. Bo gracze im na to pozwalają i

Opublikowano

właśnie sęk w tym że sancheza chyba w ogóle nie podrasujesz. z tego co pamiętam nie ma tuningu ale nic nie dam sobie odciąć :)

Opublikowano

Szkoda że w Online nie ma kilku fajnych pojazdów z singla jak holownik czy ten wielki samolot pasażerski. Mogłaby być fajna zabawa :)

Opublikowano

właśnie sęk w tym że sancheza chyba w ogóle nie podrasujesz. z tego co pamiętam nie ma tuningu ale nic nie dam sobie odciąć :)

Mechanicznie można jak najbardziej założyć wszystkie mody.

Opublikowano

wjechałem teraz sanchezem do PnS i nic nie ma :P

do wyścigów terenowych zawsze możesz podrasować Sultana, Tailgaitera albo cokolwiek z napędem AWD, zamontować terenowe opony i wio. nawet supersamochody mają często lepsze właściwości terenowe niż suvy czy terenówki :D

Opublikowano

Zrobiłem misje według tipa Bartga i dostałem 10 tysięcy zamiast 20, które wpadły randomowi jakiego przygarnąłem. On zabił 3 ławników, ja resztę i dwa razy mniej kasy w nagrodę. xD

Opublikowano

Bo pewnie on robił ją pierwszy raz a Ty co najmniej drugi ;)

U mnie też do Sancheza nie ma żadnych modów. Mogłem go jedynie ubezpieczyć i dac czujnik. Nie da się go nawet wstawić do garażu.

Opublikowano

W sumie nie pomyślałem o tym, ale chyba rzeczywiście jest taki schemat, że tylko za 1 razem dostajemy maks kasy za misję. No kurde miałem przecież Sancheza po tuningu, może dlatego, że kupiłem go przez net ? 

Opublikowano

Zarathustra szacun za misję z cargobobem. Dawno się tak nie uśmiałem xD

Opublikowano

wjechałem teraz sanchezem do PnS i nic nie ma :P

do wyścigów terenowych zawsze możesz podrasować Sultana, Tailgaitera albo cokolwiek z napędem AWD, zamontować terenowe opony i wio. nawet supersamochody mają często lepsze właściwości terenowe niż suvy czy terenówki :D

pewnie wybrales sancheza bez specjalnego malowania. wtedy sie nie da. ale jak kupisz w necie, to sie da :)

Opublikowano

Yeah nei znalazłem jeszcze co prawda rat loadera, ale za to nieopodal przyczepy Trevora stał non rusty Rebel <3 Nie moge się zdecydować, to zostawie sobie oba :D

Opublikowano

Załadowali obiecane $$$ już wydałem na dom i przy okazji w końcu wpadło trophy :>

Opublikowano

JUPI :D

EDIT: a jakis trofik ma wpasc za kupienie najdrozszej chaty? bo u mnie nic.

Edytowane przez rapen

Opublikowano

Też dostałem i już wydałem 100k na mody Rebela i Sancheza :P Yeah znalazłem rat loadera, zostało mi 225k z 500 :potter:

0_0.jpg

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Hehehe jaki hejt wzbudził mój rat loader wśród społeczności gta :potter: Dużo większy niż pierwszy lepszy Adder za bańke, kończymy misję w 5 osób (podwozie, o dziwo ogarnięta ekipa i bez straty życia przeszliśmy na hard i wszystkie 3 samoloty dotarły), spawnujemy się, akurat byłem w kuchni, wracam a tam 3 osoby siekają moje auto z bejzbola, a 4 właśnie rozlewała na dachu benzynę :D Za takie akcje właśnie to online jest takie za(pipi)iste :D

Opublikowano

Spawnuje się obok ammunation w Sandy Shores - po prawej od ammunation masz * z misją LTS, spawnuje się dokładnie w środku gwiazdki. Co prawda mi zespawnował się po jakiś 6 godzinach gry, jak podjechałem w sumie przypadkiem po raz chyba 30, zazwyczaj jest tam pusto albo stoi quad. Jeździ się nim dosc oryginalnie - wąskie opony, pusta paka więc lata bokiem jak szalony :D Mody ma świetne za to, można zrobić wersję w zasadzie bez niczego z przodu, sam silnik i sterczące w góre wydechy.

Opublikowano

Widzę że sporo osób z naszego gangu odwiedziło to miejsce bo teraz wszyscy śmigają rat loaderami :thumbsup:

Opublikowano

Nasze to nawet te same modyfikacje i kolory były chyba, tylko felgi inne. Poczułem się jak babka widząca inną w tej samej kiecce. xD

06da.jpg

Skręca i hamuje to to niesamowicie, co chwilę w coś uderzam.

Edytowane przez Zarathustra

Opublikowano

Hehehe i dobrze wole jeździć tym niż Adderem za bańkę zdobytą w Nascar :D Dobry hejt wzbudza wśród ludzi, którzy nie wiedzą gdzie można go zdobyć. Jeździ się tym tragicznie, hamuje chyba najgorzej w grze, ale i tak jest za(pipi)isty :P