Olsen 60 Opublikowano 2 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 sorry za post pod postem ale wyglada na to ze R* zrobil update spadochronow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 3 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) Łooooo w końcu, aha w garażach na offlinie można znaleźć space dockera u każdej postaci Edytowane 3 Października 2014 przez baniek Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Zacząłem się trochę bawić w online i co najbardziej zwraca uwagę : po pierwsze, loadingi, począwszy od strasznie długiego początkowego, przez każde ładowanie przy przeskakiwaniu między sesjami itd. Najlepsze, jak odebrałem zaproszenie do misji, zgodziłem się, po czym od razu dostałem komunikat, że nie ma już miejsca i znowu loading Oo. Druga sprawa, choć to pewnie żadne odkrycie : granie ma sens jedynie ze znajomymi, na losowych oszołomów nie ma co liczyć, uciekną z rozgrywki byle kiedy, zawieszą się albo zaczną wydziwiać, nie mówiąc o tym, ile trzeba czekać na przyjęcie zaproszeń. Zabawa ogólnie jest taka sobie, najwięcej czasu na razie spędziłem samotnie (szkoła latania, sklepy) i gdyby nie to, że chcę wbić platynę (ciężko będzie z tym 100 poziomem w multi), to bym pewnie olał ten tryb. Aha, kreator postaci to nieporozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Ja tak bardzo na te online nie narzekam. Grajac z grupka znajomych kasa i xp ida szybka przy czym zabawa byla przednia! Czekam na te wspolne napady! To bedzie esencja calego online PS mam 135 lvl przy czym nie boostowalem przy "criminal records" Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Premiera już za miesiąc Jestem tu świeży kogo muszę poprosić o przyjęcie do forumowego CREW ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Napisz do wojnara bodajże Co do samego online w GTA to zgadzam się, że z randomami nie ma co grać. Albo wychodzą w połowie rozgrywki, bo tak dostają w dupe, że rage quit to jedyna droga albo po zakonczeniu gry latają za graczem i przeszkadzają. Do teraz nie zagrałem całego meczu w tenisa :-/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Premiera już za miesiąc Jestem tu świeży kogo muszę poprosić o przyjęcie do forumowego CREW ? Wysłałeś requesta? Dodałem teraz wszystkich którzy oczekiwali Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Tak, zostałem przyjęty dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Lekko odświeże, jakieś porady dla żołtodzioba w Online na sam początek? Cytuj Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Nie ufaj nikomu hehe a tak serio to zbierz sobie jakąś ekipę do grania, bo giercowanie z randomami to ciota Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Sam niewiele gram, ale powiem tyle : odbębnij sobie to, co się da zrobić samemu, w zamkniętej sesji, a we wszelkie rozgrywki wieloosobowe baw się tylko ze znajomymi. Zarobioną kasę od razu wpłacaj (przez aplikację w komórce) na konto bankowe. Na początku długo nie będziesz miał dostępnej większości broni, ciuchów itd., więc cierpliwości. Chcesz szybko nabić expa, zalicz szkołę latania (dobra zabawa swoją drogą), najlepiej na złoto. Prawie do 30 levelu grałem bez własnego domu i kupiłem go ot tak, dla zajawki, nie ma wielkiej potrzeby tego robić od razu. To tak z grubsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Panowie pytanko Jestem przyjęty do forumowego Crew PSX. W grze jednak widnieje jako "wolny strzelec" Muszę wysłać prośbę z poziomu GTA Online ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ziku 1 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 ZikusPL chętnie pogram na ps4 - dodawac Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 dlaczego nie moge wlaczyc multi? chcialem w koncu odpalic GTA online na ps3 ale ciagle wywala mi blad ze uslugi sieciowe rockstar sa chwilo niedostepne Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Mam ten sam problem na PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 ZikusPL chętnie pogram na ps4 - dodawac Jesteś chętny na trofea ? Bo szukam 3 osób do podziałania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ziku 1 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 dodaj ZikusPl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mlody23 26 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Możecie też dodać marcinart23 jeśli macie jeszcze miejsce w składzie :-) z chęcią pograłbym ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 No to jest nas 3 To może jutro wieczorkiem jakaś ustaweczka ? Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Kurcze nie zmienili tego że jak wyskakuje błąd połączenia to wyrzuca do singla zamiast szukać nowej sesji Cytuj Odnośnik do komentarza
mlody23 26 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 No to jest nas 3 To może jutro wieczorkiem jakaś ustaweczka ? Jest szansa na jutrzejszy wieczór :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Jak w trakcie wyścigu powrocie na tor? Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) Przytrymaj :y: / :Triangle18x18: Czy ktoś xbotów chciałby zagrać czy nadal mam liczyć ilość trawy Edytowane 21 Listopada 2014 przez Krizz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Dusiłem i nie działo Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Panowie działa Wam online ? Mnie ciągle albo wywala, albo nie moge w ogóle wejść do online Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi